LADY GAGA na koncercie IRON MAIDEN!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: LADY GAGA na koncercie IRON MAIDEN!
Widać na tym zdjęciu że Bruce jest zaskoczony pewnie chłopcy nie mogli się od niej opędzić i traktowali ją jak zwykłego fana
IRON MAIDEN
-
Deleted User 2868
Kolejna perełka na forumPuszek123 pisze:Widać na tym zdjęciu że Bruce jest zaskoczony pewnie chłopcy nie mogli się od niej opędzić i traktowali ją jak zwykłego fana
Po prostu tuż po koncercie sobie zrobiliPuszek123 pisze:Widać na tym zdjęciu że Bruce jest zaskoczony pewnie chłopcy nie mogli się od niej opędzić i traktowali ją jak zwykłego fana
Jak będziecie tak dalej dorabiać filozofię, to ktoś dojdzie jeszcze do wniosku, że się po prostu nie zdążyli ubrać po wiadomo czym 
Bruce jest nieźle najarany takim widokiem i nawzajem
Jeszcze chwila a wskoczą wiecie gdzie ... no niezła parka .
Who motivates the motivator
Podoba mi się Twój sposób myślenia.PanPrezes pisze:Jak będziecie tak dalej dorabiać filozofię, to ktoś dojdzie jeszcze do wniosku, że się po prostu nie zdążyli ubrać po wiadomo czym
Może było już, ale przeoczyłem - w każdym razie Bruce i Lady w Tampa.
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Faktycznie, z choinki się urwałem, albo się strona poprzednia nie doładowała

pewnie że było 
Przeczytajcie sobie co Lady Gaga powiedziała w wywiadzie na temat Maiden po koncercie na Florydzie . Coś niesamowitego ta kobieta naprawde kocha ten zespół . Wzruszyłem sie jak to czytałem bo to co powiedziała jest głosem prawdziwego fana Maiden
http://www.metalunderground.com/news/de ... wsid=68535
http://www.metalunderground.com/news/de ... wsid=68535
Who motivates the motivator
Zna się na rzeczy 
Po pierwsze to zdjęcie to fotomontaż a po drugie lady zgaga to pieprzona dziwka illuminati...
chory produkt chorego biznesu muzycznego i nie wiem nad czym się tak tutaj spuszczacie.
Pewnie zaraz sie odezwie horda ludzi że jestem głupi i ze mam mózg zlasowany ale wystarczy zapoznać się trochę z symboliką masonów czy illuminati...tylko trzeba otworzyc umysł, bo najłatwiej jest to wyśmiać i zostawić. Z resztą... lady sraga sama miala w jakims swoim klipie napis ( takie ujecia ze sobie to zapisala w notatniku) ze jest dziwka illuminati
więc nawet jej nie obraziłem a szkoda
to tyle z mojej strony w tym głupim temacie.
chory produkt chorego biznesu muzycznego i nie wiem nad czym się tak tutaj spuszczacie.
Pewnie zaraz sie odezwie horda ludzi że jestem głupi i ze mam mózg zlasowany ale wystarczy zapoznać się trochę z symboliką masonów czy illuminati...tylko trzeba otworzyc umysł, bo najłatwiej jest to wyśmiać i zostawić. Z resztą... lady sraga sama miala w jakims swoim klipie napis ( takie ujecia ze sobie to zapisala w notatniku) ze jest dziwka illuminati
Lady Gaga zakończyła w sobotę wieczorem w Rzymie paradę mniejszości seksualnych - Europride. W przemówieniu wygłoszonym ze sceny na terenie antycznego Circus Maximus piosenkarka mówiła: "chcemy być tylko traktowani jak ludzie". Wśród krajów, gdzie mniejszości seksualne pozbawione są pełni praw wymieniła Polskę, a także Litwę, Rosję, Węgry, Liban, państwa Bliskiego Wschodu.
http://muzyka.onet.pl/266527,0,0,146603 ... etail.html
Niech spada na bambus gwiazdupcia zafajdana
http://muzyka.onet.pl/266527,0,0,146603 ... etail.html
Niech spada na bambus gwiazdupcia zafajdana
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Oj tam, co tak ostro? 
Ostro ?? Jakbym napisał, co myślę o rzekomych prawach "mniejszości seksualnych" to na jednym warnie by się nie skończyło

Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Ja też pani Gadze serdecznie dziękuję za takie wypowiedzi...
choć w sumie, skoro ten pasztet założył kiedyś kreację z mięsa, to chyba można ją bez konsekwencji poobrzucać mięsem ?

A czemu się tak emocjonujecie tym co jakaś gwiazda pop powiedziała na paradzie?
Aż takie znaczenie to dla Was ma?
Mnie to w zasadzie nie obchodzi, ale...