DeJMIeN Wielki pisze:z tym ostatnim to pewny nie jestem czy by koncert IM zaakceptował Wujek Łukaszek
Nie róbcie z Białorusi Korei Północnej. W tym roku Shakira miała zagrać w Mińsku, ale z tego co wiem odwołała koncert (Ona odwołała a nie pan Łukaszenka) Nie wiem tylko, czy na Białorusi jest jakas sensowna baza fanów Iron Maiden
Dlatego Białorusini przyjeżdzają na IM do nas póki co. W 2000 roku były nawet nastoletnie dziewczyny . W 2005 też swoją ekipę mieli. A w tym roku byli i w Moskiwe. W Cluj zaś byli Ukraińcy. O ile nie pojawiłyby się te problemy z Kijowa 2000 fani na pewno by się znaleźli, a ich reakcje niewątpliwie byłyby bardzo szczere. Białorusini prowadzili też ciekawe fanowskie strony IM.
RALF pisze:Był - bo organizator nie spełnił warunków kontraktowych, a to wielki festiwal.
W ten sposób mącisz ludziom w głowach. Z jednego posta wynika że na Ukrainie grali w 2000 roku festiwal, a z drugiego że nie grali. Pytanie było "czy grali" a nie "czy planowali grać". Nie można było od razu napisać że "NIE, NIE GRALI ?"
Jako człowiek który mieszka 200m od granicy z Białorusią powiem ze trzeba umieć odróżniać białoruska władze jak i ruska władze od ludzi BIalorusinow i Rosjan zupełnie dwa rożne światy, o ile kacapska władza pozostawia wiele do zyczenia o tyle ludzie są naprawdę spoko
Co do koncertu w Mińsku czy nawet Grodnie super sprawa, te miasta są równie rozwinięte jak polskie wojewódzkie a na pewno nie gorsze pod żadnym względem.
Słuchajcie, coś jest na wokandzie. Tylko, że ja już nie ogarniam sprawy. Na jesieni ma być DVD z 2011, a "Maiden England" (JEEEZUUU czekam na to) - to niby kiedy, maj - czerwiec 2012, nie za szybko!???
No, to rzeczywiście jest pytanie. Z jednej strony fani i tak i tak kupią (w dodatku jeżeli będzie zaraz potem trasa), z drugiej, wydawać DVD co pół roku?...
PanPrezes pisze:
Jeśli będzie dobre to czemu nie? Poza tym jak powszechnie wiadomo $ nie śmierdzą
No to fakt. IM po SBiT Tour i wydaniu TFF jest trochę "na fali", więc teraz może będą mogli zgarnąć więcej kasy niż za kilka lat. A jeżeli będą to profesjonalnie zrobione DVD to tylko lepiej dla fanów.
Ja mam DVD Maiden England kupione kiedyś w MM i powiem wam że Birmingham NEC zostało rozniesione w strzępy . Jakość tego DVD nie jest najlepsza ale jest to zabójczy gig , forma zespołu takaż właśnie tylko szkoda że nie ma bisów na DVD a całość kończy się brutalnie zaraz po Iron Maiden . I tak jednym słowem demolka !!! Powtórzenie setu z tego gigu jest jak najbardziej wskazane tylko pytanie kiedy ?
O trasie po Ameryce Północnej w kwietniu/maju 2012 już była mowa natomiast z innych źródeł słyszałem, że tournee oparte na Maiden England planowane jest na 2013 rok więc przyszłoroczną trasę wiązałbym raczej z 30-leciem TNOTB tudzież składanką From Fear.
WICKER MAN pisze:O trasie po Ameryce Północnej w kwietniu/maju 2012 już była mowa natomiast z innych źródeł słyszałem, że tournee oparte na Maiden England planowane jest na 2013 rok więc przyszłoroczną trasę wiązałbym raczej z 30-leciem TNOTB tudzież składanką From Fear.
Czaicie?
Nie każcie już Wicker Manowi więcej tego powtarzać
A trailer? Chcę go widzieć na żywo, w telewizji ;]
Zgadzam sie lektor zapowiada jakby to był koncert orkiestry symfonicznej ale to Polska właśnie . Lektorzy chociażby z Niemiec albo z UK zapowiadają tak że ciary na plecach...
No lektor fakt wieśniacki xD Mogli coś takiego zrobić jak w reklamie bodajże Castoramy z metalami lol xD Fajnie że ją wreszcie zobaczyłem bo w telewizji nie było mi jeszcze dane :/
bo ja żem myślał że jedynie of festiwal i orandż łorsoł
a bardziej poważnie, to nie tekst jest wieśniacki tylko głos tego spikera/komentatora bo już nie wiem jak się określa tego w reklamach ale on już ogłasza na szatańskiej telewizji takie rzeczy odkąd Ja pamiętam