Buri pisze:
temat wiadomości - oferta seksu
Księga Skarg i Wniosków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Re: Księga Skarg i wniosków
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
-
Deleted User 4876
za jeden wyraz na k... w temacie o Slayerze ??? Hm, przez myśl mi nie przyszło ze tu bardziej pobożemu niż na religia TV :-] rozumiem jakbym klnął w każdym temacie i zachowywał się w sposób niewłasciwy, obrażał etc. Ale w temacie o SLayerze akurat słowo na k... i to jedno nic nie znaczące dla podkreślenia wypowiedzi... hmm widać osoba, która mnie ukarała to nie była na tym koncercie... albo zatykała uszy jak tłum skandował "Slayer K.." albo jak był Vader a tłum "napier..." albo jak Peter powiedział " jesteśmy tu po aby was podk...c" to pewnie chciała wyjść. Hm ja rozumiem że są pewne zasady i ok, ale w temacie SLayerze to jedno słowo na pewno nie wprowadziło jakiegoś zgorszenia czy czegokolwiek, ale skoro trzeba być bardziej papieskim niż papież to przyjmuję warna z pokorą ( aczkolwiek niesmak pozostał ) . Pzdr
thorgal_30 pisze:Hm ja rozumiem że są pewne zasady i ok,
no to jak rozumiesz to ok
a co to Slayer wyjatek
tez tam pisze i nie flugam, albo jest zakaz albo nie
jedno ostrzezenie nic Ci nie ujmuje
-
Deleted User 4876
polemika nie ma sensu. ;-] kara przyjęta, niesmak pozostał. może i się powtarzam, ale nie sądziłem że tu taka "poprawność" językowa panuje. EOT
Slayer może i nie, ale jest kupa ludzi, do których stosujecie wyjątek. Pan wie o kim ja mówię.Budziol pisze:a co to Slayer wyjatek
Nie panuje - po prostu od czasu do czasu administracja próbuje pokazać, że jest mocna. Dziś padło na Ciebie.thorgal_30 pisze:ale nie sądziłem że tu taka "poprawność" językowa panuje
tom jestes niesprawiedliwy
byla dyskusja czy przeklinamy czy nie?
padla decyzja ze nie, to przestrzegamy tego
wyjatkow nie ma
byla dyskusja czy przeklinamy czy nie?
padla decyzja ze nie, to przestrzegamy tego
wyjatkow nie ma
nie wiem jak Wam, ale mnie się automatycznie po słowie "SLAYER" ciśnie na usta wiadomo co
można by to do wyjątków wrzucić imo 
już nie mam tu najwięcej postów

Albo Iron Maiden ku*wa... Też pasuje. To jak będzie?

-
Deleted User 804
dokładnieSzajba pisze:nie wiem jak Wam, ale mnie się automatycznie po słowie "SLAYER" ciśnie na usta wiadomo co
Myślę że w dyskusji o slayerze można było spokojnie przymknąć oko ale jak już jest warn to nie ma co wpadać w paranoje. I tak nie stawiamy ich dożywotnie(przynajmniej większości
Są - nie będę donosił ale są.Budziol pisze:padla decyzja ze nie, to przestrzegamy tego
wyjatkow nie ma
Budziol - przecież wiesz, że ja czasami mam takie wtyki. Pogadam, popiszę ale generalnie szkodliwy chyba nie jestem
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Kiedy :O?Deleted User 804 pisze:i za jakiś czas zniknie
zgłaszaj będzie dożywotni bantomtomala pisze:Są - nie będę donosił ale są.
- MetallicaTruFan^^
- -#Long distance runner

Dlaczego został usunięty mój ostatni wpis w temacie "Teraz słucham" ?
EDIT: Nie potrzeba odpowiedzi; niech się dzieje wola Adminów...
EDIT: Nie potrzeba odpowiedzi; niech się dzieje wola Adminów...
Ostatnio zmieniony sob maja 07, 2011 8:28 pm przez MetallicaTruFan^^, łącznie zmieniany 1 raz.
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Jak zresztą wszystkie jego posty.
I kto to mówi? Nasz "miszcz" ciętej ripostyIronCezarek pisze:Jak zresztą wszystkie jego posty.
Night Mistress Fan Club Łódź
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

no sorry, ale ja jakoś na nikogo nie najeżdżam.Lando pisze:I kto to mówi? Nasz "miszcz" ciętej ripostyIronCezarek pisze:Jak zresztą wszystkie jego posty.
wujki adminy, co to za baner się pojawił ? mamy z tego jakieś profity jako forum czy to tylko takie "o!..."
chodzi mi o sonisphere
chodzi mi o sonisphere
Nic nie dzieje się przypadkowoMichcio pisze:wujki adminy, co to za baner się pojawił ? mamy z tego jakieś profity jako forum czy to tylko takie "o!..."
chodzi mi o sonisphere
www.MetalSide.pl
pewnie takie przypomnienie ;D
"screw you guys im going home"
Eric Theodore Cartman