The Final Frontier World Tour 2011
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Final Frontier World Tour 2011
Sonisfir Festiwal 
Kiedy to leci w telewizji na TVN'ie ??
Chyba dość późno w nocy skoro tego jeszcze nie widziałem..
Chyba dość późno w nocy skoro tego jeszcze nie widziałem..
Ja raz trafiłem na tą reklame o godz 20.30 na TVN24 żeby było śmieszniej
. Leci nieregularnie w TVN i TVN24 trzeba mieć farta żeby trafić 
Who motivates the motivator
też dziś dane mi było zobaczyć to na TVN i zaraz potem ORENŻA zapowiedź 
około 18tej leciało
około 18tej leciało
Dzisiaj pierwszy raz dopadłem reklamę na Onecie
Wygląda tak
W pierwszej animacji podana jest nazwa Iron Maiden a jakby na drugim slajdzie reszta zespołów 
- Załączniki
-
- Bez tytułu.png (165.5 KiB) Przejrzano 2828 razy
-
- Bez tytułu.png (128.88 KiB) Przejrzano 2830 razy
Od pół roku widuje to na onecieZilian pisze:Dzisiaj pierwszy raz dopadłem reklamę na Onecie
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Ja na onet wchodzę codziennie, a ani razu reklamy nie widziałemEmilio pisze: Od pół roku widuje to na onecieNawet pod newsami z katastrofy smoleńskiej
Tak, to wieeeele razy już widziałem 
Nie wiem, czy to było mówione, ale oglądałem wywiad z Brucem w którym powiedział, że całe dvd ma być nagrany w Argentynie, materiał z Chile będzie tylko zapasowy, gdyby coś nie wyszło.
Wydaje się więc, że będzie pełny koncert.
Wydaje się więc, że będzie pełny koncert.
Koncert będzie pełny, tylko szkoda że nie odwrotnie - do Chile wypadło lepiej a w Argentynie tylko 43,000 ludzi było ... A może tak Bemowo by nagrali 
Daj linka. Byłem przekonany, że bedzie odwrotnie.ttomasz pisze:Nie wiem, czy to było mówione, ale oglądałem wywiad z Brucem w którym powiedział, że całe dvd ma być nagrany w Argentynie, materiał z Chile
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Na głównej, w jednym z ostatnich newsów RALF dał linka. Chyba w part two to będzie 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ten wywiad był jeszcze sprzed koncertu w Santiago. Myślę, że raczej będzie mix ze wskazaniem na ujęcia i audio z Santiago. Poza tym mają jeszcze do dyspozycji audio z Sao Paulo.ttomasz pisze:Na głównej, w jednym z ostatnich newsów RALF dał linka. Chyba w part two to będzie
Nie lubie takiej mixomanii. Najlepszy koncert to taki , który jest zapisany na dvd w całości podczas jednego wieczoru . Kwestie w stylu " dajmy ten numer bo lepiej wyszedł tu a tamten weźmy z tamtego koncertu bo tu nam nie wyszedł za bardzo " są moim zdaniem robieniem na siłę dobrego dvd. Wyjątkiem był Flight 666 bo to był dokument o trasie i takie mixy wtedy rozumiem 
Who motivates the motivator
Taaaa... żeby to jeszcze tak było. Teraz to normą jest miksowanie w obrębie jednego kawałka. Ujęcia z kilku koncertów, i np. zmieniające się ubrania muzyków to "norma"matik pisze:" dajmy ten numer bo lepiej wyszedł tu a tamten weźmy z tamtego koncertu bo tu nam nie wyszedł za bardzo " są moim zdaniem robieniem na siłę dobrego dvd.
www.MetalSide.pl
U Maiden ten element nam chyba nie grozigumbyy pisze:zmieniające się ubrania muzyków to "norma"
Chyba nie. Za to widać, jak muzyk jest w stanie szybko zmienić gitarę, podczas utworu, nie przerywając swojej kwestii oczywiście 
Jest takie coś gdzieś na dvd Iron Maiden?? ;PSteve pisze:Za to widać, jak muzyk jest w stanie szybko zmienić gitarę, podczas utworu, nie przerywając swojej kwestii oczywiście
Jest coś takiego na 2 płycie DVD na Live After Death przy filmach koncertowych z Polski na bodajże Aces High Dickinson co zmiana kamery ma raz krótkie raz długie frotki na ręce xD A co do wprowadzania takich "innowacji" dla mnie koncert jest koncertem i tylko jeśli jest ciągłość materiału to wtedy jest to dla mnie dobre wydawnictwo bo człowiek morze wczuć się w to co słyszy widzi. A takie zmiany jakoś w moim przypadku negatywnie wpływają na odbiór nie ważne czy jest to IM czy Metallica czy Madonna.MaidenFan pisze:Jest takie coś gdzieś na dvd Iron Maiden?? ;PSteve pisze:Za to widać, jak muzyk jest w stanie szybko zmienić gitarę, podczas utworu, nie przerywając swojej kwestii oczywiście
http://www.youtube.com/watch?v=dh2rNd1Y ... D6DC3BCD5E macie xD
Nie ma nawet sensu wspominać ultraszybkich zmian koszul przez Adriana na Flight 666, nawet w trakcie solówki do Rime'a
Moim zdaniem nie powinni kombinować, ale dać ten cały koncert w Chile bo był obłędny i nawet drobne potknięcia muzyków, jeśli się jakieś zdarzyły tego nie zmienią.
Moim zdaniem nie powinni kombinować, ale dać ten cały koncert w Chile bo był obłędny i nawet drobne potknięcia muzyków, jeśli się jakieś zdarzyły tego nie zmienią.