Trzeba się dobrze pokazywać to może na jakąś pożegnalną, lub historyczną trasę dostaniemy dwie haleremi pisze:Wydaje mi się że Maideni mogliby spokojnie zrobić dwa koncerty halowe w Polsce, jak w 2000 roku. Ale pewnie to bardziej od strony Polskiej zależy
28/05 - 07/06/2011 - IM - Niemcy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 28/05 - 07/06/2011 - IM - Niemcy
Jak ktoś się za te parę funtów zapisze np dziś , to na forum FC jest w cholerę ofert gdzie ludzie szukają partnera do barierki. Ba , nawet był typek który dawał gratis nawet bilet na koncert
Ja sam już się czaiłem na oferty w razie gdybym nie wygrał. No ale Berlin jest. Gdyby tak jeszcze drugi Londyn,ach..Uwierzcie mi że warto być w oficjalnym FC.
www.last.fm/user/darkfuneral18
ja postaram się być pod barierkami nawet bez FTTB to chyba nie jest jakiś gruby wyczyn
IRON MAIDEN
Musisz mieć szczęście. Chociaż z doświadczenia wiem że za chamskie wpychanie się/wypychanie kogoś z barierki , można dostać w mordę z łokcia , bądz z zamkniętej , więc na siłę nie ma co. Ale drugi/trzeci rząd , jak najbardziej można. Najlepiej podczas pierwszego kawałka się wbić pod scenę jeśli nie masz FTTB.
o fuck to aż tak trudno ?? to jak się niema FTTB to kapa nie da rady wbić tak na luzach do barierek ??
IRON MAIDEN
Też biore flage, mam nadzieje, że uda mi sie dostac pod barierke \m/
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
a mam pytanie do tych co byli we Frankfurcie - duże parcie na przód i młyn pod sceną?
Jeszcze nie widziałem, żeby ktoś dostał w twarz za próbę wepchania się na barierkę... Walka łokieć-żebra normalna, ale nie w twarz.
Parcie było słabe-średnie, kilka razy mocniej, barierka minimalnie przesunięta. Choć sporo ludzi rezygnowało, więc może w dobrym miejscu byłem.
Parcie było słabe-średnie, kilka razy mocniej, barierka minimalnie przesunięta. Choć sporo ludzi rezygnowało, więc może w dobrym miejscu byłem.
-
szatanista
- -#Long distance runner

przyjmę z chęcią FTTB 
Trzeba zrobić najwiekszy najazd ze wschodu na Berlin od czasu wkroczenia Armii Czerwonej 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Ja jestem dobrej myśli jak się chce to zawsze da się być pod barierką - Ja zawsze chce
.. zawsze jestem ; p
A dobra rada trzeba atakować pod czas ,,młynu''
wtedy nikt Cie nie strzeli z niczego nigdzie ;p krzyczysz ,,fuck - wasn't me ;p'' i przeciskasz się jak ninja widząc 2 centymetrowy wolny kawałek barierki gdzie idealnie zmieszczą sei 2 palce - NOOO a potem to juz jak byś był
kwestia wytrzymałości.
Tak poważnie to ważne żeby nie robić tego z jakimś wielkim chamstwem ! czyli nikogo nie stukać pukać !! a pchanie się to część tego na co godzą się ludzie pod sceną. Pie****nie ludzi pod scena ,,co się pchasz - ja chce tu spokojnie postać i wszystko widzieć'' ;p mnie osłabia heh jak ktoś chce spokoju to niech nie stoi pod sceną.
tyle - Barierka będzie polska !!
A dobra rada trzeba atakować pod czas ,,młynu''
Tak poważnie to ważne żeby nie robić tego z jakimś wielkim chamstwem ! czyli nikogo nie stukać pukać !! a pchanie się to część tego na co godzą się ludzie pod sceną. Pie****nie ludzi pod scena ,,co się pchasz - ja chce tu spokojnie postać i wszystko widzieć'' ;p mnie osłabia heh jak ktoś chce spokoju to niech nie stoi pod sceną.
Barierkę bym zaatakował, niezależnie czy z FTTB, czy nie. Flaga będzie, nawet dwie 
Westwards, the tide!
-
Deleted User 804
Póki co są same że ludzie szukają kogoś kto ich weźmie a nie na odwrótKevin18 pisze:Jak ktoś się za te parę funtów zapisze np dziś , to na forum FC jest w cholerę ofert gdzie ludzie szukają partnera do barierki. Ba , nawet był typek który dawał gratis nawet bilet na koncertJa sam już się czaiłem na oferty w razie gdybym nie wygrał. No ale Berlin jest. Gdyby tak jeszcze drugi Londyn,ach..Uwierzcie mi że warto być w oficjalnym FC.
Jak ktoś już próbował z powodzeniem, to niech powie, czy support nie jest dobrym momentem? Kapela na Niemcy gra coś mocniejszego, to może i w pogo ludzie uderzą?Jack pisze:A dobra rada trzeba atakować pod czas ,,młynu''
Da radę się przebić w czasie supportu?
Westwards, the tide!
Sprawdzimy jak bedziemy na miejscu. Może jakiegos rudego Niemca sie za uszy wyciągnie spod barierki i juz mamy miejsce gotowe.
- krzysztof.
- -#Prodigal son

a o której mniej więcej planujecie być na miejscu w berlinie? bo ja jadę sam pociągiem i będę koło 15 więc chętnie bym się podpiął pod jakąś ekipę zwiedzająco-degustującą 
10:30 wyjeżdżają busy z Wrocławia, nie wiem tylko ile się tam jedzie

Akurat niekoniecznie mówiłem tutaj o koncercie w BerlinieDeleted User 804 pisze:Póki co są same że ludzie szukają kogoś kto ich weźmie a nie na odwrótKevin18 pisze:Jak ktoś się za te parę funtów zapisze np dziś , to na forum FC jest w cholerę ofert gdzie ludzie szukają partnera do barierki. Ba , nawet był typek który dawał gratis nawet bilet na koncertJa sam już się czaiłem na oferty w razie gdybym nie wygrał. No ale Berlin jest. Gdyby tak jeszcze drugi Londyn,ach..Uwierzcie mi że warto być w oficjalnym FC.
4-5h bez przerw co chwila na siusiuSteve pisze:10:30 wyjeżdżają busy z Wrocławia, nie wiem tylko ile się tam jedzie![]()