Całujesz się z facetami po 6 piwach?musielibyśmy się całować by się zarazić. Nie wiem jak wy, ale ja nie zamierzam całowac się z Wickerem.
Pogadamy jak zrobimy znowu razem 6 piwek.
Dobrze, że zrezygnowałem z picia piwa w ilościach wiekszych niż dwa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Całujesz się z facetami po 6 piwach?musielibyśmy się całować by się zarazić. Nie wiem jak wy, ale ja nie zamierzam całowac się z Wickerem.
Pogadamy jak zrobimy znowu razem 6 piwek.
Ta godzina to prawdziwe zło, ale co robić ?? Trza jechać !!godziny wyjazdów. Info zostanie rozesłane ma być rozesłane jutro
03.06.2011
godz. 2:30 (zbiórka 02.15)Warszawa, Emilii Plater - PKiN vis a vis Złotych Tarasów

Jak zapłaciłes za dwa, to pozostałe dwa sprzedaj - podzielimy sie.pierwszy raz jadę na koncert do berlina, dziś dostałem bilety. zamowiłem dwa dostałem cztery. nie wiem czy tak to ma wyglądać. może któryś z kolegów rozjasni w czym rzecz?

Jak, zamawiasz dwa a dostajesz cztery?w tym problem, ze moze tak to ma wygladać.
Zawsze sa chetni żeby kupić.watpię by byla szansa na odsprzedanie dwóch miejscówek przed wejsciem.
Wróć do „The Final Frontier World Tour 2010/2011”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość