10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa [ AKCJA FANÓW ]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa [ AKCJA FANÓW ]
@Up
To jest inicjatywa, a nie jakaś kurde książka!
To jest inicjatywa, a nie jakaś kurde książka!
jak na moje oko genialne 
-
MurderousTrooper
- -#Wrathchild

Czemu nie, ale akurat w moim przypadku wiele by nie zobaczyli.WICKER MAN pisze:Rozumiem, że jesteś pierwszą chętną? Brawa za odwagę!MurderousTrooper pisze:A może najlepiej weźcie kilka dziewczyn na barana, niech pokażą biust na "Iron Maiden" i Ironi na pewno zapamiętają ten koncert.![]()
I nazwiska członków zespołu. I setlistę.Lando pisze:"Iron Maiden - Welcome To Poland And Have A Nice Day"
Najpierw musisz pokazać w odpowiednim dziale, nie wiem czy jak się pojawiłaś na forum to koledzy wyjaśnili Ci jakie tu zasady panują.MurderousTrooper pisze:Czemu nie, ale akurat w moim przypadku wiele by nie zobaczyli.
-
MurderousTrooper
- -#Wrathchild

Dużo do pokazania nie ma. ;PWrath pisze:Najpierw musisz pokazać w odpowiednim dziale, nie wiem czy jak się pojawiłaś na forum to koledzy wyjaśnili Ci jakie tu zasady panują.
Nikt mi nie objaśniał zasad, bo na dobrą sprawę nie zaglądałam tu zbyt często. Może Ty je objaśnisz?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

No krótka piłka - w temacie viewtopic.php?t=7561 wrzucasz fotkę swoich cyków, a w temacie viewtopic.php?t=7562 je oceniamy. Bez obaw, małe też jest piękne.MurderousTrooper pisze:Dużo do pokazania nie ma. ;PWrath pisze:Najpierw musisz pokazać w odpowiednim dziale, nie wiem czy jak się pojawiłaś na forum to koledzy wyjaśnili Ci jakie tu zasady panują.
Nikt mi nie objaśniał zasad, bo na dobrą sprawę nie zaglądałam tu zbyt często. Może Ty je objaśnisz?
EDIT: Aha, musisz być pełnoletnia, żeby wrzucić całe cycki, inaczej prosimy o cenzurę w postaci stanika/dużego dekoltu.
a ja myślę że jeszcze kilka mONdrych postów i posypia się warny :]
- Emilio
- -#Lord of the flies

Co ty Budziol, cycków nie lubisz?WICKER MAN pisze:a ja myślę że jeszcze kilka mONdrych postów i posypia się warny :]
A na powaznie, to jeśli chcemy cos przygotowac to wypadałoby jednak sie na coś zdecydować... Imho w gre wchodzi tylko jakas sektorówka.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Też uważam, że ostatecznie duża flaga wystarczy + dobra zabawa i zdzieranie gardeł na koncercie 
i to już chyba postanowione 
flaga na barierce z dobrym napisem zawsze mile widziana
Cycki spoko, ale może nie w każdym temacie
flaga na barierce z dobrym napisem zawsze mile widziana
Cycki spoko, ale może nie w każdym temacie
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

E tam, od cycków raczej nikomu nic złego się nie stało - raczej na odwrót!Budziol pisze:Cycki spoko, ale może nie w każdym temacie
http://www.codziennie.org/node/1062
Myślałem, że na SanktuariuM propagujemy zdrowy styl życia więc nic złego, że chcemy CYCKÓW!!
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

Wszystkie te akcje to pokazanie" oj my mali biedni Polacy,jesteśmy tacy beznadziejni,że jak przyjedzie do nas zagranicy to już wielkie wydarzenie i musimy to jakoś uczcić"
Biedniejsze kraje nie robią z tego takiej klaki jak my,tylko poprostu pokazują coś zupełnie innego, swoją żywiołowość czy nawet tradycyjne nawyki (meksykańskie ole,ole,ole) wtedy zespół widzi i myśli "dla tych bydlaków warto grać"
Polacy to są w stanie zrobić flagi i takie tam,ale na utworach stoją jak kołki i śpiewają co 3 tekst i to jedynie refren.
Biedniejsze kraje nie robią z tego takiej klaki jak my,tylko poprostu pokazują coś zupełnie innego, swoją żywiołowość czy nawet tradycyjne nawyki (meksykańskie ole,ole,ole) wtedy zespół widzi i myśli "dla tych bydlaków warto grać"
Polacy to są w stanie zrobić flagi i takie tam,ale na utworach stoją jak kołki i śpiewają co 3 tekst i to jedynie refren.
hehe trochę w tym prawdy.. Proponuję przede wszystkim przestudiować setliste żeby pokazać że nie tylko kochamy zespół ale także ich twórczość
Umiejętność odśpiewania numerów nie podlega dyskusji poza konkursem !
Co z tego że będzie flaga, flaga, Cycki (jestem za) jak będzie nie stanie jak kołki a raczej walka o życie pod sceną jak zwykle. To że zabijamy się pod sceną nie ulega wątpliwości ale TRZEBA NAUCZYĆ SIĘ ŚPIEWAĆ z zespołem oni doceniają to nade wszystko.
Udowodnijmy że jak prąd wysiądzie my też potrafimy ciągnąć kawałek a nie tylko krzyczeć ,, ku*** mąć ku*** mac hehe
Chyba jesteśmy lepsi niż amerykańczycy ;p oni potrafili jeśli pamiętacie
.
Akcja akcją zawsze coś fajnego ale śpiewanie tekstów wyjątkowo chóralnie przebije każde cycki
Umiejętność odśpiewania numerów nie podlega dyskusji poza konkursem !
Co z tego że będzie flaga, flaga, Cycki (jestem za) jak będzie nie stanie jak kołki a raczej walka o życie pod sceną jak zwykle. To że zabijamy się pod sceną nie ulega wątpliwości ale TRZEBA NAUCZYĆ SIĘ ŚPIEWAĆ z zespołem oni doceniają to nade wszystko.
Udowodnijmy że jak prąd wysiądzie my też potrafimy ciągnąć kawałek a nie tylko krzyczeć ,, ku*** mąć ku*** mac hehe
Akcja akcją zawsze coś fajnego ale śpiewanie tekstów wyjątkowo chóralnie przebije każde cycki
- Dick-in-son
- -#Prodigal son

a jako że jestem z Bemowa, to z urzędu wchodzę w skład szacownego jury. Yeah!wojteq pisze:Cycki, krew i surowe mienso!!A tak poważniej, to trzeba zorganizować konkurs i wybrać 10 najlepszych par cycków i te zostaną oficjalnie zaprezentowane na Bemowie. Zdjęcia proszę przesyłać do mnie na PM. Dziękuję.

Twoja stara WARN
Nic dodać, nic ująć... niestety u nas ze śpiewaniem to przeważnie jest słabiutko...ZłapanyWCzasie pisze:Wszystkie te akcje to pokazanie" oj my mali biedni Polacy,jesteśmy tacy beznadziejni,że jak przyjedzie do nas zagranicy to już wielkie wydarzenie i musimy to jakoś uczcić"
www.MetalSide.pl
Odświeżam ku pokrzepieniu, bo przynajmniej jedno się udało i możecie iść spać ze spokojnym sumieniem:
http://www.youtube.com/watch?v=EL5ju2-TZRw (jak zresztą wszyscy wiedzą)ZłapanyWCzasie pisze:prędzej na jakimś koncercie zagranicznym grupka polskich fanów pod barierką zrobi zespołowi jakiś fajny prezent
Westwards, the tide!
- Emilio
- -#Lord of the flies

Hehe, racja Berlin był nasz. Teraz nawet nie potrzebowalismy wsparcia Armii Czerwonej 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Za parę minut wychodzę! Cały rok czekałem na ten moment 
słuchałem własnie przed chwila jak na Dance of Death spiewalismy - pieknie