Judas Priest - Europa 2011
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Judas Priest - Europa 2011
bilet do WOlverhampton kupiony 
Dostałem info od Shortcut że na wyjazd z Wrocka do Pragi brakuje już tylko 6 osób więc kołujcie wiarę, ten wyjazd musi dojść do skutku 
-
Deleted User 4876
eh dopłącić po 5 dych i niech jedzie ten bus.. jak sie nikt więcej nie znajdzie
No też tak mówię. Ja już o to powalczę jak mi będą chcieli odwołać ten wyjazd!
-
Deleted User 4876
a masz jakąś drugą opcje jakby odwołali ?? można by się zgadac i próbować coś koleją, bo samemu to tak troche słabo..ale jak trzeba będzie to sie zrobi, nie takie rzeczy sie robiło hehe 
dziś shortcutom zapłaciłem.. wiec muszą zorganizować heh
dziś shortcutom zapłaciłem.. wiec muszą zorganizować heh
Ano muszą muszą. Drugiej opcji póki co nie mam, więc ja odwołają to umarł w butach. Najwyżej jakoś się pake sklei i koleją na Judas Priest heh. Ale ja jestem dobrej myśli, jak już ty przelałeś to już tylko 5 osób brakuje, za parę dni do nich napiszę czy ktoś przybył i jakby co to wynegocjuję że każdy dopłaci parę dyszek i jedziemy sobie bez kłopotu busikiem.
-
Deleted User 4876
no ja jeszcze sie z gliwic do wrocka musze dostac, ale to juz pikuś... bo koncerty w sazkiej są naprawde super... 
Ja tak samo, najpierw do Leszna, później PKP do Wrocka
dla Judas Priest mogę wszystko!
Posłuchałem sobie troche materiału z nowej trasy. Niestety kilka kawałków zawala ewidentnie Rob, intro do blood red skies śpieewa słabo, painkiller to już autoparodia jakaś
Jest jeszcze kilka słabych momentów. Może sie w trakcie trasy rozspiewa? Choć generalnie i tak przymkne na to oko w czasie koncertu pewnie 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
mam 2 bootlegi z trasy. Na jednym brzmi to jako tako, ale drugi jest tak żenujący (Tampere, Fi), że żal ściska cztery litery z bulu i bez nadzieji na poprawę.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Set jest zacny, ale boje sie, że rob przecenił swoje siły. Moim zdaniem lepiej jakby wybrał kawałki gdzie ma 100% pewności, że podoła wokalnie na 100%. 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

naprawdę szkoda, bo zawsze było moim marzeniem usłyszeć BRS na żywca
a skąd jest ten "jako tako" bootleg, bo ja mam tylko z Tampere właśnie
a skąd jest ten "jako tako" bootleg, bo ja mam tylko z Tampere właśnie
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

BRS i Sentinel chyba powinny być grane maksymalnie szybko,wtedy byłoby lepiej ,zawsze wraz z końcem koncertu wokalista traci głos
Mam dobre wieści od Shortcut, wyjazd z Wrocka na Pragę prawdopodobnie się odbędzie, jeśli wszyscy zgodzą się na dopłatę 55 złotych.
-
Deleted User 4876
w sumie pociągiem mnie to chyba wyjdzie taniej ale w kij problemów, wstępnie sie zgodziłem na dopłate, ale z mozliwoscia dokonania jej w busie
Obawiam się, że ludzie nie dopłacą i wyjazd nie odbędzie się. Ja mam taką samą opcję z Warszawy i wyjazd już się robi mega drogi niestety.
-
Deleted User 4876
no to można by sie zgadać w kilka osób np. w Katowicach.. i ruszyc przez CHalupki i Bohumin na grupowym bilecie czeskich koleji... powrót jest po koncercie o 4:17 pociąg..wiec w grupie rażniej będzie Pragę nocą zwiedzać...
Jutro się okaże czy jedziemy czy nie więc nie zapeszajcie 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Trzeba było kupić bilety na PolskiBus.com za 1zł i jechać. 
Shortcut napisali że dopłata może nie być potrzebna ponieważ zgłosili się nowi chętni na wyjazd.