Judas Priest
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Judas Priest
Fatalna kapela. Wstyd, że na tak zacnym forum Maidenów jest w ogóle taki temat
Kiedyś nawet oficjalnie podano, że wstyd, że koncert jest Judasów. Zaorać.
Fatalnego to ty masz w ........... :roll:
Ale nie obrażamy.
B.
Ale nie obrażamy.
B.
Ostatnio zmieniony sob cze 18, 2011 2:24 pm przez mormon656, łącznie zmieniany 2 razy.
To tylko moja opinia, ale obiektywna. Bez taich kolego
nie lubisz JP? - ja też, więc nie zaglądaj tu i nie prowokuj innych
jest masa innych tematów gdzie możesz pisać o IM tylko
jest masa innych tematów gdzie możesz pisać o IM tylko
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

http://www.youtube.com/watch?v=ThZQxkKi ... dded#at=64
JUDAS w przeciętnej formie
serce boli jak to się ogląda...
JUDAS w przeciętnej formie
Rob od dawna już ma problem z tym kawałkiem... teraz widzę, że pojawiły się problemy z zapamiętaniem tekstu...
www.MetalSide.pl
gumbyy pisze:Rob od dawna już ma problem z tym kawałkiem... teraz widzę, że pojawiły się problemy z zapamiętaniem tekstu...
Ogólnie to musi być ciężki kawałek do śpiewania bo nawet Ripper miał z nim problem.
A jak wiadomo nie takie rzeczy ten człowiek wyciągał
http://www.youtube.com/watch?v=4SVk40E9nL0 (między 0:23 a 0:30)
Jak byłem w 2009 roku na nich to Rob przez pierwsze 3 utwory jeszcze majestatycznie ruszał się po scenie. Następnie przykuł się do promptera i ewidentnie część tekstu kolejnych utworów czytał.gumbyy pisze:teraz widzę, że pojawiły się problemy z zapamiętaniem tekstu.
Nie wiem co z nim się stało. Strasznie się postarzał przez te kilka ostatnich lat
No Ripper to znany spec od wyciągania różnych górekKuba pisze:Ogólnie to musi być ciężki kawałek do śpiewania bo nawet Ripper miał z nim problem.
A jak wiadomo nie takie rzeczy ten człowiek wyciągał![]()
No niestety, najwyraźniej pamięć szwankuje. Jeszcze niedawno czytał tylko "Riding on the Wind", a teraz już więcej... W jakimś wywiadzie Rob mówił, ze to dla niego spory problem z tym niepamiętaniem tekstów...tomtomala pisze:Jak byłem w 2009 roku na nich to Rob przez pierwsze 3 utwory jeszcze majestatycznie ruszał się po scenie. Następnie przykuł się do promptera i ewidentnie część tekstu kolejnych utworów czytał.
Nie wiem co z nim się stało. Strasznie się postarzał przez te kilka ostatnich lat
www.MetalSide.pl
Tim Owens to rewelacyjny wokalista. Rob tez był świetny ale sie skonczył, tyle... Czasu nie oszukasz.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
-
Deleted User 622
http://www.youtube.com/watch?v=-Zcvbtus ... re=relatedKuba pisze:gumbyy pisze:Rob od dawna już ma problem z tym kawałkiem... teraz widzę, że pojawiły się problemy z zapamiętaniem tekstu...
Ogólnie to musi być ciężki kawałek do śpiewania bo nawet Ripper miał z nim problem.
A jak wiadomo nie takie rzeczy ten człowiek wyciągał![]()
http://www.youtube.com/watch?v=4SVk40E9nL0 (między 0:23 a 0:30)
2:46 do 3:38
Jest jakiś oficjalny live Priest z Ripperem na wokalu?
Live In London ??
Jest, nawet dwa.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

A najlepsze jest to, że obie koncertówki z Timem są znakomite.
Tu się zgadzam. Dla mnie biją wszystkie inne pozostałe wydawnictwa live Priestów.Mr.Hankey pisze:A najlepsze jest to, że obie koncertówki z Timem są znakomite.
Ja jako zagorzały fan Priest z Halfordem na wokalu z dala omijam wszelakie wydawnictwa z Ripperem, choć i tak muszę przyznać że takie Live in London jest rewelacyjne 
najlepszy jest Unleashed i żadna koncertówka z Ripperem nie ma do tego nawet startu, choć obie są faktycznie bardzo dobre