FROM FEAR TO ETERNITY: THE BEST OF 1990-2010'
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: FROM FEAR TO ETERNITY: THE BEST OF 1990-2010'
http://olis.onyx.pl/listy/index.asp?lang=
33 miejsce. Może jeszcze tydzień-dwa będzie i wypadnie...
Jeśli dobrze przeczytałem, to prawda, że wystarczy tylko 5 tys. sprzedanych egzemplarzy, aby FFtE miało Złotą Płytę?
33 miejsce. Może jeszcze tydzień-dwa będzie i wypadnie...
Jeśli dobrze przeczytałem, to prawda, że wystarczy tylko 5 tys. sprzedanych egzemplarzy, aby FFtE miało Złotą Płytę?
Raczej tak, bo liczy się podwójnie.
A z winylami jak (3 LP)? - liczą potrójnie?
Ja np. nie kupiłem wersji 2 CD, bo w tym formacie wszystkie te kawałki mam(ewentualnie kupię japońca), czekam na winyla (po pierwsze to limitowana edycja, a po drugie większości z tych piosenek nie mam na winylu).
Ja np. nie kupiłem wersji 2 CD, bo w tym formacie wszystkie te kawałki mam(ewentualnie kupię japońca), czekam na winyla (po pierwsze to limitowana edycja, a po drugie większości z tych piosenek nie mam na winylu).
Wychodzi na to, że tak.alistair pisze:A z winylami jak (3 LP)? - liczą potrójnie?![]()
Czyli Złota Płyta byłaby po sprzedaniu 3334 egzemplarzy.
-
Deleted User 804
winyli będzie tylko jakieś 300 na Polskę więc raczej cd trzeba będzie dobić do złota 
I nie wszyscy pomagają, bo niektórzy wszystko z UK zamówili. 
zgadza się, dodatkowo wlicza się pobrania (Digital, iTunes itp.) jeśli użytkownicy pobiorą 10 razy tą samą piosenkę (bądz różne) z danej płyty to jest to równoznaczne ze sprzedażą 1 albumu. Choć w Polsce pewnie niezbyt dużo ludzi pobiera za opłatą...Mr. M pisze:Wychodzi na to, że tak.alistair pisze:A z winylami jak (3 LP)? - liczą potrójnie?![]()
Czyli Złota Płyta byłaby po sprzedaniu 3334 egzemplarzy.
Sklepy muszą zamówić więc wspomniane przez Deleted User 804a 300 winyli, oraz 4550 2CD, bez wzgędu ile z tego kupią ludzie ;P i nie wliczając już platnych pobrań. Podobnie sprawa dotyczy DOTR.
oj tam oj tam, tak się złożyłoMadril pisze:I nie wszyscy pomagają, bo niektórzy wszystko z UK zamówili.
Pierwsza myśl po zobaczeniu nowej składanki -
Nie słucham Iron Maiden powyżej Dance of Death bo to już bardziej pitu pitu niż porządne granie (przynajmniej dla mnie). Widać chłopaki (albo ich wytwórnia) próbuje wycisnąć ile się da z muzyki Iron Maiden.
Czy kupię ? Nie. Moja pierwsza płyta Ironów to była składanka Edward The Great i mi już wystarczy ze składanek.
"Sprzedali się"
Nie słucham Iron Maiden powyżej Dance of Death bo to już bardziej pitu pitu niż porządne granie (przynajmniej dla mnie). Widać chłopaki (albo ich wytwórnia) próbuje wycisnąć ile się da z muzyki Iron Maiden.
Czy kupię ? Nie. Moja pierwsza płyta Ironów to była składanka Edward The Great i mi już wystarczy ze składanek.
"Sprzedali się"
czyli winyle beda na poczatku czy pod koniec lipca dostepne?
mi z empiku napisali, że anulowali zamówienie bo cośtam.
Bez sensu; ja to chce teraz :j
Bez sensu; ja to chce teraz :j
Premiera 3LP 18 lipca, przynajmniej w UK.
ło matko :/
póki co mam już Greka i Jpn
póki co mam już Greka i Jpn
a ja ukraińca 
A kto widział nowe vinyle Mety ? hyhy garage i s&m na 6-ciu krążkach, a reszta na 4 powariowali, są remastery na pojedynczych, podwójnych to teraz na poczwórnych jada :j
A kto widział nowe vinyle Mety ? hyhy garage i s&m na 6-ciu krążkach, a reszta na 4 powariowali, są remastery na pojedynczych, podwójnych to teraz na poczwórnych jada :j
rózni się czymś od normalnego europejskiego?paniron pisze:a ja ukraińca
jakaś nakładka jak miał FF?
Jeszcze nie ogladałem panie, tylko matula dzwoniła, że przyszło.
Ale obstawiam że podobnie to Final Frontier jest wydane,
czyli prawie obi z przepisem na pierogi w ruskim jezyku
Ale obstawiam że podobnie to Final Frontier jest wydane,
czyli prawie obi z przepisem na pierogi w ruskim jezyku
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Czy winyl FFTE dotarł już do Polski? W UK już go mają. Byłbym wdzięczny za cynk kiedy można się go spodziewać w Saturnach, Media Marktach itp. 
W Empiku tylko na zamówienie, czas oczekiwania około tygodnia. W Media Markt podobno po weekendzie ma być, ale nic pewnego. W Saturnie też nie mają i nawet zamówienia nie złożyli. Ja zamówiłem na fan.pl i czekam na dostawę.
Pozdrawiam;
odja
Pozdrawiam;
odja
kilka dni temu na merlinie podali, że będzie w sprzedaży od 18 lipca
oficjalna data 18 lipca.
jutro zadzwonie do MM i się dowiem
http://allegro.pl/from-fear-to-eternity ... 39281.html
to jakiś żart?
jutro zadzwonie do MM i się dowiem