Który utwór chcielibyśmy w końcu usłyszeć live? Part 2
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Który utwór chcielibyśmy w końcu usłyszeć live? Part 2
Kiedyś już zrobiłem taki temat, ale z kawałkami z lat 80-tych. Teraz, z powodu trochę większej ilości wolnego czasu można zrobić Part 2.
Teraz idą utwory z lat 1990-1992, sam byłem zdziwiony, że nie znamy aż tylu wersji live.
Wahałem się między Judas Be My Guide, a Weekend Warrior, jednak ten pierwszy, pod względem melodii nie ma praktycznie sobie równych, więc ma mój głos.
Teraz idą utwory z lat 1990-1992, sam byłem zdziwiony, że nie znamy aż tylu wersji live.
Wahałem się między Judas Be My Guide, a Weekend Warrior, jednak ten pierwszy, pod względem melodii nie ma praktycznie sobie równych, więc ma mój głos.
Re: Który utwór chcielibyśmy w końcu usłyszeć live? Part 2
Proste, że Childhood's End. Najlepszy utwór na Fear Of The Dark i jeden z moich najbardziej ulubionych w całej dyskografii
Ja natomiast wahałam się między Judas Be My Guide a Childhood's End, jednak wybiaram Childhood. Chyba ze względu na taki.. hmm przejmujący klimat i tekst mój faworyt na Fear Of The Dark. 
Run Silent Run Deep. 
Judas Be My Guide !!!
- Władysław_Warneńczyk
- -#Ancient mariner

zdecydowaniwe Judas! Jeden z moich ulubionych kawałków Maiden i jeden z najlepszych na FOTD
The Fugitive, zawsze lubiłem ten kawałek, ma klimat, za resztą jakoś specjalnie nie przepadam, co nie znaczy, że niektórych nie chciałbym usłyszeć.
zdecydowanie Judas, jeden z ich lepszych rockerów
Chyba rzeczywiscie Judas jest najlepszy z tego zestawu . Mocna rockowa rzecz z kopem !
Who motivates the motivator
Run Silent Run Deep, mistrzowski kawałek xD
childhoods end od tego kawalka wszystko u mnie z IM sie zaczelo - marzenie scietej glowy niestety