08-11/09/2011 - Europejski Kongres Kultury - Wrocław
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
08-11/09/2011 - Europejski Kongres Kultury - Wrocław
Europejski Kongres Kultury
Hala Stulecia - Wrocław
08-11/09/2011
www.culturecongress.eu/
Dwa niecodzienne koncerty muzyki Krzysztofa Pendereckiego - w pierwszym weźmie udział Jonny Greenwood, gitarzysta zespołu Radiohead, który równie dobrze czuje się w repertuarze rockowym, w drugim zagra Aphex Twin, guru współczesnej muzyki elektronicznej z Wielkiej Brytanii.
Do Wrocławia przyjedzie również inna gwiazda muzyki rockowej - Brian Eno, producent muzyczny i twórca ambientu, znany z występów z U2 i Davidem Bowie. Stworzy specjalny program dla naszej fontanny na Pergoli.
Nie zabraknie polskiej muzyki: Artur Rojek, lider zespołu Myslovitz, przygotuje program festiwalowego klubu muzycznego, w którym zagrają zaangażowane społecznie zespoły z Polski i Europy.
Hala Stulecia - Wrocław
08-11/09/2011
www.culturecongress.eu/
Dwa niecodzienne koncerty muzyki Krzysztofa Pendereckiego - w pierwszym weźmie udział Jonny Greenwood, gitarzysta zespołu Radiohead, który równie dobrze czuje się w repertuarze rockowym, w drugim zagra Aphex Twin, guru współczesnej muzyki elektronicznej z Wielkiej Brytanii.
Do Wrocławia przyjedzie również inna gwiazda muzyki rockowej - Brian Eno, producent muzyczny i twórca ambientu, znany z występów z U2 i Davidem Bowie. Stworzy specjalny program dla naszej fontanny na Pergoli.
Nie zabraknie polskiej muzyki: Artur Rojek, lider zespołu Myslovitz, przygotuje program festiwalowego klubu muzycznego, w którym zagrają zaangażowane społecznie zespoły z Polski i Europy.
Ostatnio zmieniony sob lut 12, 2011 12:03 pm przez Wuja, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: 08-11/09/2011 - Europejski Kongres Kultury - Wrocław
Bardzo fajne, zwłaszcza Greenwood 
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Ja jednak lubię to miasto, będę obowiązkowo! Szkoda tylko, że te społecznie zaangażowane zespoły od Rojka będą, to nie wróży nic dobrego 
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
Zapisani?
Wejściówki bezpłatne.
Wejściówki bezpłatne.
- Elevatorman
- -#Clansman

ano na wszystko
Na oba koncerty Pendereckiego z przyjaciółmi miejsca się już skończyły.
- Elevatorman
- -#Clansman

w sumie najbardziej mnie jara Aphex Twin i Faust
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

To naprawdę wspaniałe, że to przegapiłem
Kto mnie zabierze? Może nie jestem dobrą dupą, ale jestem fajny 
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
Ja chcę zobaczyć Fausta i Kill... ale właśnie zobaczyłem, że oba koncerty mają się odbyć 10 września, a wtedy będę pewnie w Inowrocławiu na Pain Of Salvaion i Perrym :/