Łatwiej podać tytuł albumu, niż napisać coś sensownego w temacie.Invader pisze:PS.ciekawe,że głosują osoby które wcześniej nie za bardzo się udzielały
Dream Theater
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
kirk_pazdzioch
- -#Prisoner

Re: Dream Theater
Eee, to mi się już nie chce bawić
. Odpadł jeden z ich 3 najgenialniejszych albumów, chyba ktoś sobie jaja chciał zrobić 
Nie no, to już przesada... Awake odpada przed ToT?
A SZG to już w ogóle jedzie po bandzie!
Oczywiście głos wciąż na ToT. Dlaczego, już wyjaśniałem.
Po tym Awake to witki mi opadły.
A SZG to już w ogóle jedzie po bandzie!
Oczywiście głos wciąż na ToT. Dlaczego, już wyjaśniałem.
Po tym Awake to witki mi opadły.
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
Images. Bo pozostałe 3 albumy mają u mnie 10/10, a I&W tylko 9,9/10
już nie mam tu najwięcej postów

Six Degrees Of Inner Turbulence
p.s. lubię ten konkurs - idealnie pokazuje idiotyzm systemów demokratycznych. Demokraci na stos !!
p.s. lubię ten konkurs - idealnie pokazuje idiotyzm systemów demokratycznych. Demokraci na stos !!
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Masz coś lepszego? Może sam osobiście ustalę co i kiedy odpadakrusejder pisze:p.s. lubię ten konkurs - idealnie pokazuje idiotyzm systemów demokratycznych. Demokraci na stos !!
Nie mam nic, co pokazywało lepiej, że ileś jednostek osobno wie więcej niż ich suma i jakaś wypadkowa.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
-
kirk_pazdzioch
- -#Prisoner

Tylko, że w demokracja nie opiera się na założeniu, że większość ma rację. W referendum masz prawo współuczestniczyć w kształtowaniu warunków własnego bytowania, dbając w ten sposób o własne interesy. Sam decydujesz, co dla Ciebie jest dobre, tak samo jak sam określasz, co Ci się podoba, czego oczekujesz od muzyki. O ile jednak głosowanie w demokratycznych wyborach ma sens, bo w jakichś warunkach będziesz musiał żyć, więc lepiej mieć na nie jakiś wpływ, o tyle głosowanie w survivorze jest bezsensowne, bo nie decyduje się w tej grze o tym, czego będziesz musiał słuchać w przyszłości.
Znacznie więcej sensu miałoby podzielenie się swoimi wrażeniami, spostrzeżeniami i przemyśleniami co do muzyki Dream Theater z równych okresów i płyt, niż takie głosowanie, z którego nic nie wynika. Jeśli ktoś jako najsłabszy album z listy wymieni Awake, to drugi może się tylko oburzyć, zgodzić się albo potraktować to z obojętnością i na tym się sprawa skończy. Pisząc jednak o własnej recepcji tego albumu, może sprowokować wymianę zdań, opinii, która może być inspirująca, przyczynić się do ciekawych spostrzeżeń i wniosków. Z survivora nic nie wyniknie, chyba że ktoś lubi taką lichą rozrywkę, to będzie miał odrobinę zabawy z tego- tylko tyle.
Znacznie więcej sensu miałoby podzielenie się swoimi wrażeniami, spostrzeżeniami i przemyśleniami co do muzyki Dream Theater z równych okresów i płyt, niż takie głosowanie, z którego nic nie wynika. Jeśli ktoś jako najsłabszy album z listy wymieni Awake, to drugi może się tylko oburzyć, zgodzić się albo potraktować to z obojętnością i na tym się sprawa skończy. Pisząc jednak o własnej recepcji tego albumu, może sprowokować wymianę zdań, opinii, która może być inspirująca, przyczynić się do ciekawych spostrzeżeń i wniosków. Z survivora nic nie wyniknie, chyba że ktoś lubi taką lichą rozrywkę, to będzie miał odrobinę zabawy z tego- tylko tyle.
-
Deleted User 2259
Głos naSDOIT
Opada Six Degrees Of Inner Turbulence więc bye bye
w grze zostają:
Images And Words
Metropolis Pt.2:Scenes From A Memory
Train Of Thought
GŁOS NA TOT
Opada Six Degrees Of Inner Turbulence więc bye bye
w grze zostają:
Images And Words
Train Of Thought
GŁOS NA TOT
Mysle ze gdyby w tego typu pojedynkach udalo sie wyegzekwowac zasade ze mozna glosowac tylko jesli ma sie dane albumy na cd, to skutecznie ograniczyloby to ilosc debilizmow.ttomasz pisze:Masz coś lepszego? Może sam osobiście ustalę co i kiedy odpadakrusejder pisze:p.s. lubię ten konkurs - idealnie pokazuje idiotyzm systemów demokratycznych. Demokraci na stos !!![]()
No i teraz ja już odpadam. Zostały w grze trzy moje ulubione albumy DT z pośród których nigdy nie potrafiłem wybrać tego "naj".Invader pisze: w grze zostają:
Images And Words
Train Of Thought
no to ja znowu I&W, uzasadnienie w poprzednim poście
już nie mam tu najwięcej postów

Ciezki wybor ale głos na I&W
Nie ograniam Was ludzie. Awake i SDOIT odpadły przed ToT...
Głos niezmiennie na ToT.
Głos niezmiennie na ToT.
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
I&W

Myślisz, że posiadanie oryginalnych CD wpływa na odbiór muzyki? Na szacunek do wykonawcy? Czy może posiadanie oryginalnych CD koreluje z inteligencją?voivod pisze:Mysle ze gdyby w tego typu pojedynkach udalo sie wyegzekwowac zasade ze mozna glosowac tylko jesli ma sie dane albumy na cd, to skutecznie ograniczyloby to ilosc debilizmow.
Ostatnio zmieniony czw lip 14, 2011 6:30 pm przez syzygy, łącznie zmieniany 1 raz.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Metropolis
Ostatnio zmieniony pt lip 15, 2011 1:01 am przez WICKER MAN, łącznie zmieniany 1 raz.
Metropolis Pt.2:Scenes From A Memory - nigdy tak naprawdę nie ogarnąłem tej płyty
ale skoro jest w trójce, to sięgnę po nią
ale skoro jest w trójce, to sięgnę po nią
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

również Metropolis, chyba jeszcze do niej nie dorosłem
-
Deleted User 2259
Dogrywa 24 godziny,pomiędzy Images A Scenes
Głos na SFAM
Głos na SFAM