10/08/2011 - Metal Hammer Festival - Katowice

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Re: 10/08/2011 - Metal Hammer Festival - Katowice

Post autor: krusejder »

Jasne, że zna, a ja mam przyjemność znać od X lat Tiptona. Jeśli ktoś chce se robić prymitywne podśmiechujki z podtekstem seksualnym, to ich sobie nie życzę. Bo każdy, kto choć raz rozmawiał z Robem, wie, na jakim wysokim poziomie to jest gość.
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

krusejder pisze:Coś takiego sugeruje największy fan JP w Polsce, który jest w pełnej łączności z Robem.
Fakt, ale jak na razie to tylko domysły Tiptona/Tyberiusza, a nie jakieś fakty. Mam nadzieję, że uda mu się dowiedzieć u źródła o co poszło. Ja, mając przyjemność spotkać KK'a kilka razy i długo z nim rozmawiać, nie wierzę raczej w to, że wybrał golfa zamiast heavy metalu, bo bez problemu można pogodzić jedno z drugim (a Nicko i Dave? :D ).
Awatar użytkownika
widman
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: widman »

Źle Cie zrozumiałem, kurde ale mimo wszystko kapusta, że kolo se po tylu latach nagle mówi, że odchodzi... :] I za niego będzie grał jakiś kmiot.. lipa.
Awatar użytkownika
Emilio
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Emilio »

Teraz to juz nie wiem co robic, kolezanka z która miałem jechac, na koncert priestów sprzedaje bilet, musiałbym poszukac jakiegos nowego towarzystwa.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Awatar użytkownika
widman
-#Lord of light
-#Lord of light

Ja płacę, żeby zobaczyć Judas w oryginalnym (no wiadomo, że z czasów "Painkiller" bo Hollanda ciężko by było zatrudnić...) składzie. I jeśli jak narazie nie ma podanego powodu, dla którego KK zdecydował się opuścić skład to dla mnie taka sytuacja jest równoznaczna z zawieszeniem tej trasy i napisania oświadczenia, że "każdy za wszystkich, wszyscy za jednego" - nie ma kontynuowania tego cyrku bez jednego z ważniejszych trybów. Ciekawe, czy jakby teraz np. Ian Hill powiedział, że okazyjnie kupił poletko świetnie rokującej singapurskiej odmiany kapusty i poświęca całe swoje dotychczasowe życie właśnie temu zajęciu - to czy powiedzieliby pozostali - życzymy mu wszystkiego naj naj, rozumiemy jego decyzję bla bla bla i znaleźli sobie basistę z Kluczborskiej formacji "Ostateczna chwila Jana Chrzciciela"?? Ja bardzo ironizuję, ale taka właśnie jak narazie jest sytuacja z KK.

Oczekuję, jako fan tej kapeli, że publicznie przeprosi za to, że po prostu wystawia miliony ludzi i po prostu sobie rezygnuje. Oczywiście, jeśli to będzie błahy powód -a la poświęcenie się gotowaniu w telewizji czy uprawianiu rzadkiej odmiany kopru. Jeśli natomiast będzie to ciężka choroba matki, brata, siostry, żony i tak dalej, nagłe pogorszenie się władzy w rękach, zaświadczone przez medyków - odwołuję wszystko co powiedziałem.

pozdrawiam
ZłapanyWCzasie
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: ZłapanyWCzasie »

Mnie bardziej bulwersuje zastepca, mogli wybrac kogos duzo lepszego,a tak to Glenn gra z gostkiem o 33 lata mlodszym, prawie wnuk mozna powiedziec.

A co do KK mysle ze wina lezy po obu stronach,od dawna wydawalo mi sie ze reunion JP jest tylko dla pieniedzy,teraz jestem tego pewien
yankes
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: yankes »

Mam taką prośbę. Nie komentujcie odejścia K.K. w tym temacie, bo się syf robi. Jest temat o Judas Priest:
viewtopic.php?p=596522#596522
Tipton
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Tipton »

WICKER MAN pisze:
krusejder pisze:Coś takiego sugeruje największy fan JP w Polsce, który jest w pełnej łączności z Robem.
Fakt, ale jak na razie to tylko domysły Tiptona/Tyberiusza, a nie jakieś fakty. Mam nadzieję, że uda mu się dowiedzieć u źródła o co poszło. Ja, mając przyjemność spotkać KK'a kilka razy i długo z nim rozmawiać, nie wierzę raczej w to, że wybrał golfa zamiast heavy metalu, bo bez problemu można pogodzić jedno z drugim (a Nicko i Dave? :D ).
pewnie nicko i dave niedlugo opuszcza maiden dla gry w golfa z downingiem na jego poletku golfowym :mryellow:
Awatar użytkownika
AleBilet
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: AleBilet »

Zapraszam wszystkich, którzy chcieliby sprzedać bilety na Metal Hammer Festival, bo nie mogą pójść na koncert do serwisu wymiany biletów online AleBilet:
Metal Hammer Festival - Bilety

Tutaj znajdziecie więcej biletów na koncerty metalowe w AleBilet
AleBilet - Serwis wymiany biletów online
Awatar użytkownika
Michcio
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Michcio »

weźcie ich wywalcie! alebilet, toż to reklama jak byk! a my z tytułu ich działalności nic nie mamy....
Awatar użytkownika
Iron_GerwaZy
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: Iron_GerwaZy »

Czy faktycznie ta firma to oszuści? Jeżeli tak, to jestem przerażony, bo kumpel właśnie dziś jakoś się z nimi skontaktował w sprawie oddania wejściówki na Metal Hammer Festival 2011. Najgorsze jest to, że od godziny nie mogę się do niego dodzwonić, co w tym kontekście przyprawia mnie o solidny ból głowy. Mam nadzieję, że jakoś na własną rękę zbadał sprawę i nie doszło do tragedii.

Bilety nie są aktualnie tanie i wydatek tego rzędu nierzadko mógłby być przeznaczony na niezbędniki życiowe, jak chleb czy woda, więc naprawdę nie jest to zabawny temat, który można olać. Nierzadko z przyjaciółmi rozmawiam o ciężkiej sytuacji biedniejszych rodzin i naprawdę nie mamy za bardzo pomysłu, jak im pomóc. Przerażające jest to, że nawet młodzi inteligenci, jak nasza ekipa (mamy świetne oceny.) nie umieją sobie z tym poradzić. Kto więc ma to rozwiązać? Wyobraźcie sobie teraz, że tacy biedacy jeszcze padaja ofiarami oszustwa. Czy może być gorzej?

APELUJĘ zatem, żeby Administracja forum SanktuariuM wyjaśniła sprawę, bo na żarty w tym akurat miejscu nie ma czasu.
yankes
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: yankes »

Metal Hammer Festival rozpiska:

13:45 – ANIMATIONS
14:30 – SOULBURNERS
15:15 – MECH
16:00 – TANK
17:05 – VADER
18:25 – EXODUS
19:40 – MORBID ANGEL
21:20 – JUDAS PRIEST
Awatar użytkownika
Kuki91
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Kuki91 »

Jeszcze wczesniej mogli zaczac, aby jeszcze cieżej z Ozza bylo dojechac :X
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

To o 23.30 koniec... Nieźle. :)
Awatar użytkownika
widman
-#Lord of light
-#Lord of light

Pewnie wynajęli Spodek do 24.00...
ZłapanyWCzasie
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: ZłapanyWCzasie »

Ja na Exodus i Morbid Angel pójdę gdzieś na piwo,nie interesuję mnie taka muzyka.
Będe bardziej wypoczęty na mistrzach z Judas Priest.
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

WICKER MAN pisze:To o 23.30 koniec... Nieźle. :)
szanse na zdążenie na pekap o 23:41 są niemal zerowe. Pozostaje zatem afterparty after midnight i powrót pociągiem po świcie :)
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

krusejder pisze:
WICKER MAN pisze:To o 23.30 koniec... Nieźle. :)
szanse na zdążenie na pekap o 23:41 są niemal zerowe. Pozostaje zatem afterparty after midnight i powrót pociągiem po świcie :)
Ew. polecam powrót samolotem do Warszawy o 5.50 za niespełna 50 zł. :razz:

Po koncercie ma być bodajże jakieś Afterparty w Kultowej.
Awatar użytkownika
tomtomala
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: tomtomala »

krusejder pisze:Pozostaje zatem afterparty after midnight i powrót pociągiem po świci
Jest bus z shortcutem z Wawy. Ja się z nim zabieram.
Awatar użytkownika
Szajba
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: Szajba »

WICKER MAN pisze:Po koncercie ma być bodajże jakieś Afterparty w Kultowej.
nie ma być tylko będzie. Oficjalne. Info wkrótce.

do Kultowej ze Spodka jest 15 minut piechotą albo 3 przystanki tramwajem: 6,16,19 w strone Brynów Pętla(6,16) lub plac Miarki (19)
już nie mam tu najwięcej postów :roll: :evil:
ODPOWIEDZ