Dziś wieczór z Sabbath
Świetny koncert. Spodobał mi się moment gdy ktoś rzucił flagę (nie tyle flagę co spory transparent) jednak spadła ona pod scenę, ale Dio jakoś ją wyciągnął i rozłożył przed perkusją Vinny'ego.
Tutaj z Ozzym na wokalu. Również rewelacyjny koncert + świetna publika.
Ostatnio zmieniony pn lip 25, 2011 10:02 am przez Pablo1919, łącznie zmieniany 1 raz.
teraz słuchałem Deep Purple z Doliny Charlotty na radiowej jedynce ))
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Kuba narobił smaku, więc i ja postanowiłem odświeżyć sobie Edguy przed premierą nowego albumu. Hellfire Club daje czadu jak mało co... Jeśli nowy krążek przynajmniej zbliży się do tego dzieła, to będzie to zajebisty album.
niezły thrash, choc jako pierwszą usłyszałem "drunken nights" i jakos to ta piosenka najbardziej mi sie podoba, a miałem nadzieję ze reszta płyty jest lepsza
krusejder pisze:teraz słuchałem Deep Purple z Doliny Charlotty na radiowej jedynce ))
Kurde, szkoda, że nie wiedziałem
U mnie od kilku dni Blaze we wszelkiej postaci. Co najważniejsze do gustu przypadł mi Silicon Messiah, świetna płyta - dotychczas tylko pojedyńczych kawałków słuchałem.