Księga Skarg i Wniosków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

Re: Księga Skarg i wniosków
To nie jest skarga tylko pytanie.
Dlaczego w rubryce z ostrzeżeniami,nie ma dokładnie napisane za co jest ostrzeżenie,za to po 6 ostrzeżeń dostało ostatnio paru użytkowników, a powód to TROOL, co to znaczy? rozumiem,wiem o co chodzi,ale dlaczego nie ma jakiegoś szerszego powodu lub dokłądnego przedstawienia tych wypowiedzi.
Bo tak to można banować każdego.
Dlaczego w rubryce z ostrzeżeniami,nie ma dokładnie napisane za co jest ostrzeżenie,za to po 6 ostrzeżeń dostało ostatnio paru użytkowników, a powód to TROOL, co to znaczy? rozumiem,wiem o co chodzi,ale dlaczego nie ma jakiegoś szerszego powodu lub dokłądnego przedstawienia tych wypowiedzi.
Bo tak to można banować każdego.
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

To co się stało przed chwilą to jakiś skandal podobny do durnowatych akcji które tu miały miejsce w czerwcu 2007 r.
Natomiast mi chodziło o tego użytkownika Iron Gerwazy,który nagle dostał bana
- Phantom z Opery
- -#Prodigal son

Też mnie zaskoczył ban dla Iron_GerwaZy, który wyleciał dość nieoczekiwanie. A akcje z ostatniej godziny to jakas chora paranoja... Brak słów.
Ostatnio było spokojniej, ale jeszcze parę tygodni temu, w ciągu miesiąca usuwaliśmy około 15 takich kont, zakładanych przez tych samych byłych użytkowników tego forum ( kto jest na forum jakiś czas, ten wie o kim mowa ), więc nikt z nas nie ma cierpliwości, ani zamiaru się bawić w kotka i myszkę. Pojawi się nowy użytkownik, napisze kilka naprawdę głupich postów i jest murowanym kandydatem do zbanowania. Raz na 30 przypadków może przytrafić nam się błąd, ale to i tak wina autora durnowatych postów.ZłapanyWCzasie pisze:To co się stało przed chwilą to jakiś skandal podobny do durnowatych akcji które tu miały miejsce w czerwcu 2007 r.
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Teraz ja jestem terrorysta:)yankes pisze:Ostatnio było spokojniej, ale jeszcze parę tygodni temu, w ciągu miesiąca usuwaliśmy około 15 takich kont, zakładanych przez tych samych byłych użytkowników tego forum ( kto jest na forum jakiś czas, ten wie o kim mowa ), więc nikt z nas nie ma cierpliwości, ani zamiaru się bawić w kotka i myszkę. Pojawi się nowy użytkownik, napisze kilka naprawdę głupich postów i jest murowanym kandydatem do zbanowania. Raz na 30 przypadków może przytrafić nam się błąd, ale to i tak wina autora durnowatych postów.ZłapanyWCzasie pisze:To co się stało przed chwilą to jakiś skandal podobny do durnowatych akcji które tu miały miejsce w czerwcu 2007 r.
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

W takim razie nie wiem co chcą osiągnąc Ci byli użytkownicy forum których miałem okazję poznać i byli naprawdę fajnymi ludźmi lubiącymi Iron Maiden. Przecież swego czasu spuszczali się tu nad Iron Maiden niepojętnie ,jeździli na koncerty zagraniczne.
To jakiś obłęd.
To jakiś obłęd.
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Zastanawiam sie tylko, skad ten ktos zna moje nazwisko... De facto nie "Prędko", ale Predko. Zauwazcie takze post Veggie-Maiden pod moim ogloszeniem w sprawie sprzedazy biletow na Ozza. Przeciez ona mnie nie zna, a znow jest "Prędko" - cos mi tu nie gra:/ Od niego dostalem post o gumbyym...
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

Kiedyś na stronie była lista osób z fanclubu,może to stamtąd ktoś ma nazwiska, widać coponiektórzy strasznie tęsknią za starą stroną, starą administracją itd.
Ja od zawsze mówiłem tu,że powinno się karać za durnowate żarty bardziej niż za emocjonalne bluzgi, było,że jestem sztywniakiem,oto tego efekty.
Już ze 3-4 lata temu można było zrobić porządek z durno rozumianą ironią i tępymi żartami.
Ja od zawsze mówiłem tu,że powinno się karać za durnowate żarty bardziej niż za emocjonalne bluzgi, było,że jestem sztywniakiem,oto tego efekty.
Już ze 3-4 lata temu można było zrobić porządek z durno rozumianą ironią i tępymi żartami.
Ostatnio zmieniony sob lip 30, 2011 3:31 pm przez ZłapanyWCzasie, łącznie zmieniany 1 raz.
-
El Dorado
czemu mój temat o koncercie 30 seconds to mars został skasowany?
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

Jeszcze trzeba usunąć jeden durny wpis z tematu o Blazie bo robi syf i strona się łamię.
Nad postem Godzia.
Nad postem Godzia.
Mały żałosny człowieczek, pewno sfrustrowany pustką wokół siebie. Nie ma celu w życiu to "wykazuje się" na forum. Nie warto zwracać uwagi i szkoda dyskutować nad takim śmieciem. Bohater na odległość, który ponapina się przez kabelki, aż pryszcze nabrzmiewają
a w świecie realnym już takim "bohaterem" nie będzie...
Usuwać z forum, wywalać posty i mieć nadzieję, że dziecko dorośnie i się ogarnie kiedyś.
Usuwać z forum, wywalać posty i mieć nadzieję, że dziecko dorośnie i się ogarnie kiedyś.
www.MetalSide.pl
Ban na IP, nick, mail i hosting i po problemieyankes pisze:Ostatnio było spokojniej, ale jeszcze parę tygodni temu, w ciągu miesiąca usuwaliśmy około 15 takich kont, zakładanych przez tych samych byłych użytkowników tego forum ( kto jest na forum jakiś czas, ten wie o kim mowa ), więc nikt z nas nie ma cierpliwości, ani zamiaru się bawić w kotka i myszkę.
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

Ban na IP nic nie daje jak ktoś ma Neostradę
nieprawda najskuteczniej usuwać takich debili, którym nigdy sie nie znudzi byc debilem :]
To nie jest zyga12341, tylko kolejny troll, choc mowi prawde... Trzeba odbanowa zyga12341 bo on nic nie zrobil.
Ostatnio zmieniony sob sie 27, 2011 6:10 pm przez erni13, łącznie zmieniany 1 raz.
Sprawa załatwiona. Szkoda, że dopiero teraz odebrałem maila. Ale trudno... Dzięki za odbanowanie konta.
Your time will come!!!!
A ja mam skargę - aplikowałem o członkostwo w FC Sanktuarium i nie dostałem odpowiedzi ani akceptacji... Dlaczego ? 
ponieważ jest to elitarne, zamknięte grono 
a tak serio, to fc właściwie teraz nie działa i nikt się tym nie zajmuje. podejrzewam, że jak pojawiłby się jakiś sensowny pomysł na wznowienie działalności i przede wszystkim ludzie, którzy mieliby czas i chęci aby taki fc poprowadzić, to z pewnością coś by się ruszyło
a tak serio, to fc właściwie teraz nie działa i nikt się tym nie zajmuje. podejrzewam, że jak pojawiłby się jakiś sensowny pomysł na wznowienie działalności i przede wszystkim ludzie, którzy mieliby czas i chęci aby taki fc poprowadzić, to z pewnością coś by się ruszyło