Behemoth - Polska 2012
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Behemoth - Polska 2012
Jak będę mieć wejście za free (a pewnie będę mieć) to jasne, że idę, trzeba kiedyś ich zobaczyć na żywo 
Zazdroszczę Ci razem z 3/4 forum!Veyron pisze:Jak będę mieć wejście za free (a pewnie będę mieć)
Fajnie chociaż raz zwrócić na siebie jakoś uwagę 
Bilecik zakupiony
będę w Łodzi zobaczyć Adama jak radzi sobie w nowej fryzurze 
Choć przegina już troszkę bo jako juror w jakimś marnym programie w TVP...
widać żadna kasa nie śmierdzi
Choć przegina już troszkę bo jako juror w jakimś marnym programie w TVP...
widać żadna kasa nie śmierdzi
Get your life back!Veyron pisze:Fajnie chociaż raz zwrócić na siebie jakoś uwagę

Na koncertach tego złego szatanisty z telewizji będzie można zarejestrować się jako dawca szpiku. Wstyd i hańba, spalić go na stosie!!!
SZATAN Z 7ej KLASY 
To prowokacja! Trzeba powiadomić Macierewicza!
Papież powinien zareagować. natychmiast!yankes pisze:Wstyd i hańba, spalić go na stosie!!!
juz po trailerze bylo wiadomo ze bedzie dobrze i jest bardzo dobrze!
premiera w TV w sb o 20 przed TVOP
premiera w TV w sb o 20 przed TVOP
Jest tak jak miało być brutalnie, bluźnierczo. Nie wiem jak Was, ale mnie już po trochu zaczyna męczyć ta konwencja. Uważam, że zapędzili się trochę w róg i nie za bardzo wiedzą jak z niego wybrnąć. Bo co można więcej w tej konwencji zrobić - więcej aniołów, szatanów, krwi, cycków?
BTW - nigdzie nie ma ujęcia zespołu. Jest sam Nergal. Ciekawe, ciekawe...
Jak nie ma, jak pod koniec są wszyscy ?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Jest kilkusekundowe ujęcie całego zespołu, ale faktycznie to Nergal zawsze był wysunięty na pierwszy plan. Faktycznie, klip widowiskowy, profesjonalnie zarejestrowany, ale również mam wrażenie, że już to gdzieś widziałem. Mam nadzieję, że na kolejnej płycie Behemoth zmieni chociaż trochę stylistykę... Chociaż skoro szatan nadal dobrze się sprzedaje to nie wiem czemu mieliby to robić. 
mówisz muzycznie czy o samym video?tomtomala pisze:Uważam, że zapędzili się trochę w róg
Muzycznie na pewno nie, dopóki będą powstawać takie utwory jak LUCIFER - prymitywnie, bluźnierczo, ale równocześnie piekielnie dopracowanie technicznie i muzycznie, cud miód po prostu, jak zresztą cała płyta, fajnie że wracają do black metalu.
Klip? Taka konwencja i wg mnie osiągają w niej powoli perfekcję! Co dalej?
Więcej krwi, cycków i szatana
a że się kojarzy z DIMMU czy mother north SATYRICON...
Nie, mówię o video. Tak jak At The Left Hand i kolejne były dużym zaskoczeniem ten oglądam jakoś bez emocji.mówisz muzycznie czy o samym video?
Był, ale zawsze gdzieś tam zespół w tle się przewijał. Tu go nie ma wcale (no ok - kilka sekund na 7,5 minuty to jest nic).WICKER MAN pisze: Nergal zawsze był wysunięty na pierwszy plan
Ostatnio zmieniony wt paź 04, 2011 10:31 pm przez tomtomala, łącznie zmieniany 1 raz.
Cycki fajne więc może być ich więcejtomtomala pisze: Bo co można więcej w tej konwencji zrobić - więcej aniołów, szatanów, krwi, cycków?
Co do ujęć zespołu to Zbigniewa widać doskonale ale Orion to tylko mignął
Cycki se można gdzie indziej pooglądaćmasarenka pisze:Cycki fajne więc może być ich więcej
myślę że sutanna i koloratka jednoznacznie wskazuje jaką rolę odgrywa w teledyskumasarenka pisze: Trochę za mało Tomasza Lulka. Nie wiem co symbolizuje grana przez niego postać
o czym jest teledysk?
Dziewczynka jest chora, umiera, matka się modli przy łóżku, ale "łaskawy" bóg ma inne zamiary co do niej w swoim boskim planie