owszem, robiliśmy takie przymiarki, ale w momencie w którym uzyskaliśmy status Finału Wojewódzkiego, Blaze musiał odpaść. Od kogo słyszałeś tak btw(o tym planie wiedziało bardzo mało osób, a jako główny organizator chciałbym wiedzieć kto nie umie trzymać języka za zębami )
Ja jeśli bym był głównym organizatorem już nigdy więcej z nimi bym nie współpracował i rozesłał oficjalną notkę do większości agencji (np. live nation, knock out production, alter art i inne) o tym występku MANAGAMANT`u Blaze`a Bayley`a
El Dorado pisze:Ja jeśli bym był głównym organizatorem już nigdy więcej z nimi bym nie współpracował i rozesłał oficjalną notkę do większości agencji (np. live nation, knock out production, alter art i inne) o tym występku MANAGAMANT`u Blaze`a Bayley`a
Pogięło Cię stary ? Cóż to za wielka tajemnica z tego jest robiona. Powiedzieli że mają na horyzoncie jeden koncert w PL na początku roku, ale wszystko jest w fazie negocjacji. Ja serio w tym nie widzę powodu do robienia afery....
Mimo wszystko El Dorado się chyba trochę zagalopował - fakt że to gdzieś tam wypłynęło, nie znaczy żeby od razu narobić menedżerowi syfu co jest równoznaczne z robieniem syfu samemu artyście.
14.00 - 14.30 MEET JIMMY
15.00 - 15.40 NOHUCKI
16.00 - 16.40 CAŁA GÓRA BARWINKÓW
17.00 - 17.40 PLAGIAT 199
18.00 - 18.40 KONIEC ŚWIATA
19.00 - 20.00 LIPALI
20.00 - 20.30 ŚWIATEŁKO DO NIEBA + POKAZ GRUPY HELLFIRE
20.30 - 21.20 AKURAT
22.00 - 23.30 LAO CHE
ubiegając też ew. pytania "dlaczego Akuraci po Lipali": jest to jedyne możliwe ustawienie, gdyż większość zespołów gra również na innych Finałach, a Nohucki, Końce i Akuraci, jeżdżą razem.