Blast Tyrant jest super, ale poza tym cienkoKronos pisze:Clutch jest ok, ale mnie jakoś do końca nie porywa
Kyuss też znam, z resztą się postaram zapoznać
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Blast Tyrant jest super, ale poza tym cienkoKronos pisze:Clutch jest ok, ale mnie jakoś do końca nie porywa
syzygy pisze:Jakieś inne propozycje?

no ta strona jest przekozak już kurde żałuje że nie wziąłem laptopa z Wrocławia bo posłuchałbym tegoM@ti pisze:Kosmos, Stonerobixxx rządzi \m/

+1M@ti pisze:Kosmograd - Kosmograd
Kosmos, Stonerobixxx rządzi \m/
Identycznie było w przypadku dwóch poprzednich płyt. Single były lekko mówiąc gniotowato - popowe by przyciągnąć ludzi do sklepów.yankes pisze:Singiel "na pół" jest zupełnie inny niż reszta albumu,
Moim zdaniem nie muszą, gdyż idą w bardzo dobrym kierunku. Hipertrofia była doskonałym albumem. Przykład Comy przypomina mi Lao Che, gdzie bardzo dużo ludzi ma im za złe, że nie grają jak na Powstaniu. Ciężko się tym 2 zespołom odciąć od debiutu.yankes pisze:Nie wiem czy jeszcze kiedykolwiek nagrają coś tak powalającego jak "Pierwsze wyjście..." czy chociażby "Zaprzepaszczone..." .

Ależ oczywiście, że nie jest cienkosyzygy pisze:Blast Tyrant jest super, ale poza tym cienkoKronos pisze:Clutch jest ok, ale mnie jakoś do końca nie porywa![]()
Powstanie nie jest debiutem Lao Chetomtomala pisze:Przykład Comy przypomina mi Lao Che, gdzie bardzo dużo ludzi ma im za złe, że nie grają jak na Powstaniu. Ciężko się tym 2 zespołom odciąć od debiutu.

Ok. Nie wiedziałem (EDIT - no tak Gusła). Ale i tak jest płytą, którą wypłynęli.Powstanie nie jest debiutem Lao ChePoza tym zupełnie nietrafione porównanie wg mnie