Trivium
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Trivium
Również nie rozumiem hype (no, względnego powiedzmy) wokół tej do bólu przeciętnej kapeli. Nie powiem, żeby to była prymitywna muzyka, ale mało oryginalna, sztampowa to już tak. I żeby nie było, że coś marudzę, dwóch ostatnich płyt próbowałem słuchać po kilka razy. Słuchać się da, ale po co, skoro można coś znacznie lepszego włączyć?
Nie wiem, może mieli co zainwestować w promocję i świetnego menadżera, albo po prostu farciarze w czepcu urodzeni heh.
Nie wiem, może mieli co zainwestować w promocję i świetnego menadżera, albo po prostu farciarze w czepcu urodzeni heh.
szkoda na nich prądu
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Posłuchaj sobie całych "Shogun" i "Crusade" to pogadamy.krusejder pisze:W związku z informacją o koncercie w W-wie wrzuciłem sobie jakieś 2 numery na YT. Jestem autentycznie zażenowany, że tak prymitywny i wtórny zespół osiągnął jakąkolwiek popularność.
WTF ??
Znasz moje zdanie na temat TriviumWICKER MAN pisze:Posłuchaj sobie całych "Shogun" i "Crusade" to pogadamy.
Widziałem w tym roku na Wacken i była bida z nędzą... teraz nawet z darmowym wstępem nie zamierzam się wybrać, wolę sprezentować wejściówkę komuś innemu 
www.MetalSide.pl
gumbyy pisze:Widziałem w tym roku na Wacken i była bida z nędzą... teraz nawet z darmowym wstępem nie zamierzam się wybrać, wolę sprezentować wejściówkę komuś innemu
Powiem Ci Gumbyy, że ja Trivium widziałem 4 razy, właściwie 3, bo jak grali przed Slipknotem na Torwarze, to po 2 kawałkach poszedłem na piwo i ten koncert z Wacken 11' był z tych 4 drugim najlepszym. Najlepsze wrażenie zrobili na mnie w 2007 jak grali w Proximie. Natomiast na trasie Slayer, Trivium, Mastodon i Amon Amarth byli najsłabszą na żywo ekipą.
Co do samej kapeli, to Trivium skończyło się na "Ascendancy". Właściwie tylko ten album mi się podoba. Ostatni jest całkiem, całkiem, natomiast The Crusade czy Shoguna nie trawie.
Ja ogólnie nie trawię takiej muzy i dlatego nie ma szans, żeby na koncercie zespół mnie przekonał do siebie 
www.MetalSide.pl
Wiem, że dostanę złotą łopatę forum, ale pytanie jest takie:
Słuchał ktoś Vengeance Falls czyli ich ostatniej płyty?
Jestem zwyczajnie ciekaw czy warto kupować
Słuchał ktoś Vengeance Falls czyli ich ostatniej płyty?
Jestem zwyczajnie ciekaw czy warto kupować