nie no, jak reunion to tylko Ward do choleryttomasz pisze:swoją drogą kto na perkusji? Vinny Apice?
Black Sabbath
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

Re: Black Sabbath
- MetallicaTruFan^^
- -#Long distance runner

Ja byłem na Black Sabbath w 2007 roku w Katowicach, ale mógłbym ich zobaczyć z Ozzy'm.
- Emilio
- -#Lord of the flies

A mnie to nie jara prawie wcale. Tak samo jak big 4 mnie nie obchodziło. Osobno zobaczyć Mete i Slayera to okej, ale w czasie jednego eventu? To samo z Sabbath + motorynka + Priest... Wole ogladać pełne show kazdej z kapel zamiast okrojonej chałtury.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Wiem o tym, ale wtedy to jeszcze się tak nie bujało po Europie na koncerty. Przynajmniej w moim przypadku. Kto by pomyślał, że to właśnie wtedy była ostatnia okazja zobaczyć Sabbath na żywo...yankes pisze:Na dobrą sprawę 6lat, ponieważ wtedy grali w Pradze z Velvet Revolver i Soulfly. Niestety to największe koncertowe danie tyłka w moim życiu, więc choćby skały srały, jak Black Sabbath znowu zagrają w oryginalnym składzie, to pojadę na przynajmniej jeden ich koncert.cellman pisze:to czekam na koncert Black Sabbath tyle lat, że pojadę choćby Ozzy miał na wózku wjeżdżać.
Wracając do wątku reunion Black Sabbath, na oficjalnym koncie fejsbukowym tegoż zespołu zamieszczono intrygującą grafikę: http://imageshack.us/photo/my-images/44 ... 79615.jpg/
Sherlock to ja nie jestem, ale wszyscy w komentarzach już informują o zabijaniu kotków w podzięce za ich reunion, także wydaje się że już coś się dzieje
@Edit
A także oficjalna strona zespołu
blacksabbath.com
Sherlock to ja nie jestem, ale wszyscy w komentarzach już informują o zabijaniu kotków w podzięce za ich reunion, także wydaje się że już coś się dzieje
@Edit
A także oficjalna strona zespołu
blacksabbath.com
Bardzo mnie to zaciekawiło 
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

czyżby... 
CZuję, że będę miał zajefajny prezent na imieniny od Sabbathów 
Dobrze będzie jeśli to nie będzie coś w stylu powrotu Led Zeppelin.
bedzie reunion z martinem pewnie
- Iron Soldier
- -#Invader

Prędzej z Appice'm 
No to może być naprawdę szczęśliwy Dzień Niepodległości 
Oficjalne konto Ozzy'ego "lubi to" (focie Black Sabbath), wiec na pewno Wujek Ozzy ma z tym coś wspólnego. No przecież oczywista oczywistość 
No coś się ma na rzeczy. Kurde chyba rzeczywiście szykuje się niespodziewany reunion. Może i to Tomaszowi Dziubińskiemu udało się wywalczyć poza naszym światem.
Ty też?yankes pisze:CZuję, że będę miał zajefajny prezent na imieniny od Sabbathów
Jaki Dzień Niepodległości? W USrA żyjesz?
A co do tematu głównego, to pewnie będzie fajnie, chociaż się jakoś nie ekscytuje się tym specjalnie, chyba, że wydadzą w końcu jakąś płytę szybko (w przeciągu roku).
A co do tematu głównego, to pewnie będzie fajnie, chociaż się jakoś nie ekscytuje się tym specjalnie, chyba, że wydadzą w końcu jakąś płytę szybko (w przeciągu roku).
11 listopad - polskie święto narodowe, Narodowe święto niepodległości. A co to USrA?IgorW pisze:Jaki Dzień Niepodległości? W USrA żyjesz?
Legenda metalu prawdopodobnie wróci na scenę, a ty się "nie ekscytujesz tym specjalnie"
Dzień Niepodległości jest świętem w USrA (odejmij sobie "r"), natomiast w Polsce jest to rzeczywiście Narodowe Święto Niepodległości (będziesz to miał na historii, jak zdążycie z programem).
Ano nie ekscytuje się specjalnie, bo co też ciekawego ta legenda będzie w stanie teraz stworzyć, skoro nie potrafiła nic od 1998 roku (poza trzema kawałkami)? Pytanie retoryczne, nie odpowiadaj.
Ano nie ekscytuje się specjalnie, bo co też ciekawego ta legenda będzie w stanie teraz stworzyć, skoro nie potrafiła nic od 1998 roku (poza trzema kawałkami)? Pytanie retoryczne, nie odpowiadaj.
- Emilio
- -#Lord of the flies

Mnie tez to nie rusza, ale jak idzie jakies pieniazki zarobic, to niech chłopaki na stare lata sobie jeszcze jedna wieksza wyplate zarobią 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."