Black Sabbath

Dyskusje o innych zespołach i albumach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
M@ti
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Re: Black Sabbath

Post autor: M@ti »

Awatar użytkownika
Slaug
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Powrót Black Sabbath

Post autor: Slaug »

W Newsach muzycznych, zawiązała się dyskusja o powrocie Black Sabbath. Więc lepiej przenieść ją do innego tematu.

Ot co na razie wiadomo:
Demon pisze:Wracając do wątku reunion Black Sabbath, na oficjalnym koncie fejsbukowym tegoż zespołu zamieszczono intrygującą grafikę: http://imageshack.us/photo/my-images/44 ... 79615.jpg/
Sherlock to ja nie jestem, ale wszyscy w komentarzach już informują o zabijaniu kotków w podzięce za ich reunion, także wydaje się że już coś się dzieje :dance:

@Edit
A także oficjalna strona zespołu

blacksabbath.com
Demon pisze:Oficjalne konto Ozzy'ego "lubi to" (focie Black Sabbath), wiec na pewno Wujek Ozzy ma z tym coś wspólnego. No przecież oczywista oczywistość
Osobiście jestem tym bardzo zafascynowany.
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

voivod pisze:bedzie reunion z martinem pewnie
To byłby nius !!
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
Awatar użytkownika
Slaug
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Obrazek

Miły graspop ;) Trasa koncertowa, bank.
Ostatnio zmieniony pn lis 07, 2011 5:28 pm przez Slaug, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Lando
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Lando »

Wow :D Ależ news !!!
Night Mistress Fan Club Łódź
Awatar użytkownika
Slaug
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Lando pisze:Wow :D Ależ news !!!
A co już ktoś o tym pisał?
Awatar użytkownika
DeJMIeN Wielki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: DeJMIeN Wielki »

To chyba mi matura nie przeszkodzi w spełnieniu największego marzenia koncertowego
Awatar użytkownika
Mr. M
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Mr. M »

Holy f... :twisted:
Jeszcze jakby coś bliżej Polski... :mryellow:
Awatar użytkownika
Slaug
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Tak, od razu na Woodstock przyjadą :D Ale myślę, że koncert w Polsce nie jest niemożliwy. Tylko trzeba się liczyć ze sporą ceną biletu, zresztą jaką role tu cena odgrywa. Może Soni?
Awatar użytkownika
Mr. M
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Mr. M »

ManWhoWalkAlone pisze:Tak, od razu na Woodstock przyjadą :D Ale myślę, że koncert w Polsce nie jest niemożliwy. Tylko trzeba się liczyć ze sporą ceną biletu, zresztą jaką role tu cena odgrywa. Może Soni?
No bez przesady ;-)
Ale np. Berlin?
Awatar użytkownika
DeJMIeN Wielki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: DeJMIeN Wielki »

apropos soni to ja coś o RHCP słyszałem, zakładam raczej Atlas/Ergo Arenę

muszą przyjechać, jak w 2005 zagrali prawie wszędzie tylko nie u nas. Tym bardziej, że jest to raczej ostatnia szansa na klasyczny Black Sabbath w PL. Ja jestem przekonany na 90% że nas nie pominą
yankes
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: yankes »

Tylko, że to jeszcze nie jest potwierdzone panowie i równie dobrze choć mało prawdopodobne, może to być radosna twórczość fanów. Na forum UK Sonisphere czy Download są nawet odrębne tematy, gdzie wiara wrzuca takie postery zrobione przez siebie :D
Awatar użytkownika
Pablo1919
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: Pablo1919 »

Z tym Graspop to ściema na 100%. Po pierwsze nic nie ma na oficjalnej stronie festiwalu, po drugie Black Sabbath nawet oficjalnie nie potwierdzili że wracają na scenę więc jak już może być mowa o koncertach.
Awatar użytkownika
cellman
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: cellman »

Graspop nie potwierdzony. Ale sam powiedz yankes co może oznaczać ta grafika na oficjalnej stronie Black Sabbath? Oby evil nation postarało się o koncert w Polsce!
Awatar użytkownika
Iron Soldier
-#Invader
-#Invader

Post autor: Iron Soldier »

Nie wydaje mi się żeby była ściema, ale poczekajmy zobaczymy.
yankes
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: yankes »

cellman pisze:Graspop nie potwierdzony. Ale sam powiedz yankes co może oznaczać ta grafika na oficjalnej stronie Black Sabbath? Oby evil nation postarało się o koncert w Polsce!

Rozróżniam dwie kwestie po prostu. Na 90% jest tak, że po prostu wyciekł wcześniej ten poster z pierwszym ogłoszeniem na Graspop, ale jednocześnie zaznaczam, że nie jest to oficjalne i obalam argument, że musi to być prawdziwe, ponieważ jest to grafika w layoucie ( tło, czcionki itd )przyszłorocznej edycji Graspop wskazując na fakt, że w sieci krąży mnóstwo takich fanartów. To pierwsza kwestia. Druga jest taka, że w piątek na 99% BS potwierdzą reunion i ogłoszą trasę po USA i może koncerty w Europie.

Plotki wskazują raczej festiwale w Europie co mnie trochę martwi, ponieważ jest wielce prawdopodobne, że BS zagrają na Download ( X edycja ) ,a więc nie zagrają na Sonisphere w UK --> na polskim Sonisphere też nie. Trzymam więc kciuki, żeby to nie była czysto festiwalowa trasa po EU bo szanse na koncert w Polsce maleją. Mam nadzieję, że Live Nation będzie miało możliwość zrobienia koncertu czy to w hali czy np na Legii. Oby do piątku
Awatar użytkownika
ttomasz
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: ttomasz »

yankes pisze: BS zagrają na Download ( X edycja ) ,a więc nie zagrają na Sonisphere w UK --> na polskim Sonisphere też nie.
Nie do końca, w dwóch ostatnich edycjach skład Londynu i Warszawy się różnił.
yankes pisze:Oby do piątku
Nie przeceniajmy piątku, wtedy może po prostu wyjść info, że się schodzą + zapowiedź trasy, od razu rozpiski nie muszą walnąć.
yankes pisze:Rozróżniam dwie kwestie po prostu. Na 90% jest tak, że po prostu wyciekł wcześniej ten poster z pierwszym ogłoszeniem na Graspop, ale jednocześnie zaznaczam, że nie jest to oficjalne i obalam argument, że musi to być prawdziwe, ponieważ jest to grafika w layoucie
+1
Awatar użytkownika
Steve
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: Steve »

A mi się wydaje, że BS z przyjemnością zawitałby do polski, zważajac na fakt reunion - frekwencja byłaby ogromna nawet w krajach gdzie mają mało fanów ;-)
Awatar użytkownika
tomtomala
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: tomtomala »

A później zrobią cenę 400 zł za koncert halowy i całe Wasze wspaniałe pianie przerodzi się w zbiorowy lament i zawodzenie jak drogo...
Awatar użytkownika
Slaug
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Jak by cena była 4 bańki, to ja bym się cieszył ;-)
ODPOWIEDZ