Iron Maiden - koncerty w 2012 [ PLOTKI ]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Iron Maiden - koncerty w 2012 [ PLOTKI ]
Może będą mieli trasę bez udziału w festach. Jeśli wierzyć temu co pisał IronKevin, to trasa będzie na 100% ("See you in Donn", trasa po Europie). Tylko jakoś nigdzie indziej nie mogę znaleźć informacji potwierdzającej to co IronKevin napisał.
no to w uk moze jednak Donn 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Na Download będzie Metallica i Black Sabbath więc za dużo już klasyki... Bardziej obstawiam Sonisphere. Meta grała tam w 09 i 11 to i Maiden mogą być headlinerem po roku przerwy.
Ależ byłby skład na Download Metallica Iron Maiden Black Sabbath wow !!! Trzy dni festu trzech headlinerów największe potęgi metalu jakie kiedykolwiek stąpały po tej Ziemi !
Ale chyba to niemożliwe... za bardzo sie podjarałem hihi
Ale chyba to niemożliwe... za bardzo sie podjarałem hihi
Who motivates the motivator
Może Sonisphere w UK i Francji... Natomiast wydarzeniem to byłaby trasa UK BIG 4 po Stanach z BS, IM, JP i Motorami, ale to chyba tylko marzenia!
a myślisz, że w ogóle będą grali w Europie?WICKER MAN pisze:Na Download będzie Metallica i Black Sabbath więc za dużo już klasyki... Bardziej obstawiam Sonisphere. Meta grała tam w 09 i 11 to i Maiden mogą być headlinerem po roku przerwy.
Dickinson z symulatorem Bruce Air, Nicko z zestawem perkusyjnym, może po porstu sobie odpuścili trasę w 2012?
może ruszą tylko na Japonię, Amerykę Pd, Australie?
Kilka sztuk kończących tour FF
sam nie wiem, to tylko domniemania, ale jeśli chcieliby grać na większych festach w Europie to powinni już to ogłosić
Kilka sztuk kończących tour FF
sam nie wiem, to tylko domniemania, ale jeśli chcieliby grać na większych festach w Europie to powinni już to ogłosić
Ja tak sobie myślę że do końca roku będzie wszystko jasne
IRON MAIDEN
no to na pewno 
Sądzę że Donington to prawie na 100% zrobią w 2013 - 25 lat od pamiętnego 1988... Jeśli w przyszłym roku zagrają w UK to na 99% to może być SONISPHERE. Meta miała podpisany kontrakt na 3 lata z K2, co do SONI (2009 - 2010 - 2011), pewnie tak samo będzie z Maiden. Jednak priorytetem dla nich jest trasa 2013 Maiden England.
Na dodatek na 2012 szykuje się kilka dużych tras z BS na czele, może dają na przetrzymanie (...)
Na dodatek na 2012 szykuje się kilka dużych tras z BS na czele, może dają na przetrzymanie (...)
Wpis z Twittera Iron Maiden, 14 Listopad:
YET! Czyli coś!we're not telling you anything about dvds or tours yet. :-)
To gitara, coś będzie!
cisza nadal jak makiem zasiał, może faktycznie pozmieniali plany i chcą ruszyć po premierze dvd 2012?
no nie wierze że w marcu zagrają w Japonii i do dziś nie ma dat ogłoszonych
no nie wierze że w marcu zagrają w Japonii i do dziś nie ma dat ogłoszonych
Japonii należy sie zaległy koncert to prawda
... pytanie tylko czy w przyszłym roku już ? Na razie cisza jak makiem zasiał ...
Who motivates the motivator
to cytat z głównej, po upadku linii lotniczej w której Bruce latał: "The good news is that Ed Force One will fly again, and we have time to prepare so there should be no problems the next time we need her. In the meantime I'll get on with the business of flying until Maiden are out on the road again!"
mają czas na przygotowanie się, coś mi się nie widzi ta trasa w 2012, zwłaszcza Japonia, Ameryka w pierwszej połowie przyszłego roku, bo było to już przecież tuż, tuż
mają czas na przygotowanie się, coś mi się nie widzi ta trasa w 2012, zwłaszcza Japonia, Ameryka w pierwszej połowie przyszłego roku, bo było to już przecież tuż, tuż
Jezus, Maria! A ja Już porzuciłem wszelką nadzieje! 
Oby coś ze Sonispherem knuli
[EDIT] Chyba jednak za łatwo się ekscytuje, w końcu to nic pewnego.
Oby coś ze Sonispherem knuli
[EDIT] Chyba jednak za łatwo się ekscytuje, w końcu to nic pewnego.