Księga Skarg i Wniosków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 804
Re: Księga Skarg i wniosków
Bo bartek który się tym zajmuje był na wakacjach
. Spokojnie Cały czas działamy nawet jeśli chwilowo nie widać efektów 
dokładnie jak Deleted User 804 pisał byłem na urlopie i już nadrabiam zaległości, tak więc jak widzisz Siwy jesteś w mylnym błędzie.Siwy pisze:ponieważ jest to elitarne, zamknięte grono
a tak serio, to fc właściwie teraz nie działa i nikt się tym nie zajmuje. podejrzewam, że jak pojawiłby się jakiś sensowny pomysł na wznowienie działalności i przede wszystkim ludzie, którzy mieliby czas i chęci aby taki fc poprowadzić, to z pewnością coś by się ruszyło
FC działa i ma się dobrze, czas i chęci swoje poświęcamy jak widać, choć niektórym nigdy sie nie dogodzi - sami tylko marudzić potrafią :]
No i wszystko jasne
Piona chłopaki i witam niniejszym w wszystkich fanklubowiczów 
witamy już oficjalnie 
heheBudziol pisze:dokładnie jak Deleted User 804 pisał byłem na urlopie i już nadrabiam zaległości, tak więc jak widzisz Siwy jesteś w mylnym błędzie.Siwy pisze:ponieważ jest to elitarne, zamknięte grono
a tak serio, to fc właściwie teraz nie działa i nikt się tym nie zajmuje. podejrzewam, że jak pojawiłby się jakiś sensowny pomysł na wznowienie działalności i przede wszystkim ludzie, którzy mieliby czas i chęci aby taki fc poprowadzić, to z pewnością coś by się ruszyło
FC działa i ma się dobrze, czas i chęci swoje poświęcamy jak widać, choć niektórym nigdy sie nie dogodzi - sami tylko marudzić potrafią :]
Miło jest mi być w błędzie w takim razie. Chociaż osobiście jakoś nie odczuwam żadnych skutków działalności FC, ale nie to, żebym marudził. Czego byście nie zrobili, ja wam zawsze będę kibicował
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

Jak jutro wszystko pójdzie ok,to być może na pół roku/rok się przeprowadzę do Piotrkowa Trybunalskiego i jakby wtedy miałby się odbyć taki zlot jak w Łodzi w 2006 r. to bym bardzo pomagał w promocji
No bo środek Polski to najlepsze miejsce na Ogólnopolski Zlot ,myślę,że Zlotu nic nie zastąpi jeśli chodzi o działalność fanclubu
No bo środek Polski to najlepsze miejsce na Ogólnopolski Zlot ,myślę,że Zlotu nic nie zastąpi jeśli chodzi o działalność fanclubu
co proponujesz i czy jesteś w stanie w tym pomóc?Siwy pisze:Chociaż osobiście jakoś nie odczuwam żadnych skutków działalności FC, ale nie to, żebym marudził. Czego byście nie zrobili, ja wam zawsze będę kibicował
To może FC jakoś by ruszył z tym tematem: viewtopic.php?t=10098 W sumie póki co starczyłaby jakaś notka na stronie głownej, bo na forum to w sumie nie wszyscy zaglądają... 
wg mnie pomysł jak najbardziej ok, choć chyba jednak więcej osób na forum zagląda niż na główną, ale nie ma problemu zapytam reszty adminów i damy znać 
Spoko, czekam zatem na jakieś wieści
Oczywiście zachęcam również do aktywnego wspierania - wszelkie pomysły mile widziane !
Kiedy odbanujecie ZłapanegoWCzasie ??
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
a kto go zabanował ? 
ja myślę, że można go odbanować
ja myślę, że można go odbanować
dzięki, mam nadzieję, że wróci
pzdr
pzdr
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
On zawsze wraca.krusejder pisze:dzięki, mam nadzieję, że wróci
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
El Dorado pisze:kiedy wiec odbanujecie herkiego i mikiego
Nawet nie postawiłeś znaku zapytania, więc wiesz, że ta opcja nie wchodzi w grę.
poprawił mi ten post Tobinka humor po powrocie z pracyyankes pisze:El Dorado pisze:kiedy wiec odbanujecie herkiego i mikiego![]()
Nawet nie postawiłeś znaku zapytania, więc wiesz, że ta opcja nie wchodzi w grę.
a tak poważnie ( o ile w ogóle można w tym wypadku
-
El Dorado
Bądzcie konsekwentni - odbanujecie złapanego odbanujcie mikiego i herkiego a nie jak jakies tuski z platformy czy homoseksualisci od palikota.
nikogo takiego nie odbanowaliśmy 
nawet nie chce mi się podejmować tej dyskusji, odpuść Tobiasz...
nawet nie chce mi się podejmować tej dyskusji, odpuść Tobiasz...
Ostatnio zmieniony śr lis 16, 2011 5:28 pm przez Budziol, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Deleted User 2259
ja nie siedzę w temacie,pamiętam ich,ale za co dostali bana?