Kruka można się było spodziewać na takiej imprezieKronos pisze:Kolejne polskie zespoły:
Kruk
J.D. Overdrive
28/11/2011 - Hard Rock Heroes Festival - Katowice
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 622
Re: 28/11/2011 - Hard Rock Heroes Festival - Katowice
Uuu no to już nieźle 
-
Deleted User 2868
I to już wszystkie zespoły 
Skoro tak wygląda ostateczny skład HRHF to ja się skutecznie wyleczyłem z pomysłu zakupu biletu. Whitesnake z chęcią bym zobaczył, ale nie chcę mi się jechać do Katowic tylko na nich, a reszta składu mnie nie interesuje ( The Answer już widziałem ).
Inna kwestia, to jestem ciekaw na co liczy Metalmind w temacie frekwencji? Ostatnio Whitesnake grali przecież w Stodole. Jak dla mnie cały ten festiwal mógłby się tam odbyć albo ewentualnie na Torwarze, no ale może się nie znam
Inna kwestia, to jestem ciekaw na co liczy Metalmind w temacie frekwencji? Ostatnio Whitesnake grali przecież w Stodole. Jak dla mnie cały ten festiwal mógłby się tam odbyć albo ewentualnie na Torwarze, no ale może się nie znam
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Dokladnie tak, zreszta pisalem o tym wyzej. Przeciez tam 50% pojemnosci "Spodka" nie bedzie:/ Ale: jest Whitesnake i TSA, to bede i ja;)yankes pisze:Skoro tak wygląda ostateczny skład HRHF to ja się skutecznie wyleczyłem z pomysłu zakupu biletu. Whitesnake z chęcią bym zobaczył, ale nie chcę mi się jechać do Katowic tylko na nich, a reszta składu mnie nie interesuje ( The Answer już widziałem ).
-
Deleted User 2868
Ja też pewnie się wybiorę, bo Whitesnake nie widziałem, a i mam bliziutko, no ale frekwencja będzie tragiczna moim zdaniem :/
Pożyjemy zobaczymy, może nie będzie tak źle, a skład HRHF jest wg mnie świetny.
Nie zważając na frekwencje itp dla Whitesnake, Alcatrazz i TSA na pewno pojade:)
Nie zważając na frekwencje itp dla Whitesnake, Alcatrazz i TSA na pewno pojade:)
JDków teżmetal pisze:Kruka można się było spodziewać na takiej imprezieKronos pisze:Kolejne polskie zespoły:
Kruk
J.D. Overdrive
już nie mam tu najwięcej postów

A bileciki kolekcjonerskie to są ? Wie ktoś może ? 
-
Deleted User 4876
pewnie te z metalopolis.pl są te łądniejsze i kolorowsze niz te kupony z eventimu czy ticketpro 
http://www.metalmind.com.pl/index.php?d ... &more=3392
Skoro się takich "myków" chwytają to już wiadomo że frekwencyjnie może być mizeria
Skoro się takich "myków" chwytają to już wiadomo że frekwencyjnie może być mizeria
Jadę na festiwal samochodem ze Starachowic przez Skarżysko, Suchedniów, Kielce, Jędrzejów, Zawiercie. Mogę zabrać 3 osoby w obie strony. Kontakt: niacin@o2.pl
-
ironlukasz
- -#Charlotte

Witam i zapraszam na HRHF http://www.youtube.com/watch?v=JSz3KPYXqos Spot festiwalu
Haha.....a jednak !
Sie bileciki wygrało i sie jedzie
Sie bileciki wygrało i sie jedzie
@Kuba - gdzie wygrałeś? 
wlasnie, bo ja tez troche pogrywam ...
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Na Facebookowym profilu Teraz RockaIgorW pisze:@Kuba - gdzie wygrałeś?
Spoko, gratuluję.
Ja czekam na wyniki paru konkursów, ale ponieważ dzień roboczy się już kończy, sądzę, że nic z tego.
Ja czekam na wyniki paru konkursów, ale ponieważ dzień roboczy się już kończy, sądzę, że nic z tego.
Fak, już biletu kupić nie można :<