24/02/2012 - Opeth - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 24/02/2012 - Opeth - Warszawa
Dobra wiadomość, oby tylko z cenami biletów nie szaleli
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jestem na miliard procent.
Jestem na miliard procent.
w Bydgoszczy na ich koncercie prawie zasnąłem :O 
NIE DLA CZARNEGO ROBOCOPA!
-
Deleted User 2868
To zajebiścieMaczup pisze:w Bydgoszczy na ich koncercie prawie zasnąłem :O
Łooo! No kurde postaram się być!
-
Deleted User 2868
Ceny biletów:
W przedsprzedaży: 130 zł
W dniu koncertu: 140 zł
Bilety do nabycia na stronach:
www.metalopolis.pl, www.ticketpro.pl, www.eventim.pl, www.ebilet.pl, www.ticketportal.pl, www.kupbilet.pl,
Uwaga! Bilety już w sprzedaży!
Organizator: Metalmind
W przedsprzedaży: 130 zł
W dniu koncertu: 140 zł
Bilety do nabycia na stronach:
www.metalopolis.pl, www.ticketpro.pl, www.eventim.pl, www.ebilet.pl, www.ticketportal.pl, www.kupbilet.pl,
Uwaga! Bilety już w sprzedaży!
Organizator: Metalmind
O Jezuniu 130 zł
Panowie jak obstawiacie frekwencje? Warto wyczekiwać do końca żeby odkupić od kogoś taniej czy raczej SOLD OUT będzie ?
Panowie jak obstawiacie frekwencje? Warto wyczekiwać do końca żeby odkupić od kogoś taniej czy raczej SOLD OUT będzie ?
Będzie sold out. Ostatnio na Opeth Stodoła była tak nabita, że ledwo dało się szpilkę wetknąć.
Bilet nabyty. Kto jeszcze idzie na koncert?
Ja planuję podjechać do Wawy jak uda się trafić bilet za max 90-100 zł
Z tego co widzę, zapowiada się bez supportu i special guesta. Trochę szkoda, ale taka sytuacja już chyba miała miejsce w przeszłości?
na last.fm pojawiło się coś takiego:
OFICJALNIE POTWIERDZONE SUPPORTY:
- Riverside
- SBB
- Votum
Łoooo. Super!
Jednak fake z tymi supportami.
http://metalmind.com.pl/index.php?dzial=newsy&more=3538Wiadomo już, że oficjalnym supportem Opeth została fińska formacja Von Hertzen Brothers. Zespół tworzą trzej bracia Von Hertzen: Kie, Mikko i Jonne i grupa ma już na swoim koncie 4 studyjne albumu, z czego ostatni, "Stars Aligned" ukazał się w zeszłym roku. Jak bracia sami przyznają, brzmią jak Foo Fighters, grający największe hity Pink Floyd, po spędzeniu kilku lat w Indiach i śpiewaniu piosenek Beach Boys. Grupa jest laureatem Nagród Emma (fiński odpowiednik Grammy) i cieszy się coraz większą popularnością poza granicami ojczystego kraju. A o tym, jak zespół brzmi na żywo będzie można przekonać się już 24 lutego. Bilety jeszcze w sprzedaży, zapraszamy!
Ale pusto w Stodole. W porownaniu do ostatniego ich koncertu tutaj. I bilety mozna jeszcze kupic. Co sie dzieje? Niemniej ze 3/4 sali bedzie.
No nic. Zaraz zaczynaja.
No nic. Zaraz zaczynaja.
Napisałby ktoś krótką relację ? Jak było ?
Nie mogłem jechać niestety a chce wiedzieć czy powinienem bardzo bardzo załowac..
Nie mogłem jechać niestety a chce wiedzieć czy powinienem bardzo bardzo załowac..
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Powinienes zalowac zdecydowanie ! Za Onet.pl: Andrzej Grabarczyk byl na koncercie;) - to tak tytulem zartu oczywiscie, ale w dobie zalob serialowo - narodowych, nie moglem sie powstrzymac;)
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Andrzej Grabarczyk to fajny gość (w cywilu - a jako aktora też go lubię), rozmawiałem z nim przed Stodołą - teraz ma wpaść na IRON BUTTERFLY do Progresji.