Black Sabbath - World Tour 2012 [ ODWOŁANE ]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

Re: Black Sabbath - World Tour 2012 [ ODWOŁANE ]
a ja nadal jestem przy opcji żeby wpadli do nas przy okazji jesiennej edycji (bo ktos pisał że jest już pewna ), wtedy by się zaliczyło 2 razy 
RALF, zapomniałeś jeszcze o Iron Maiden...Na bank będą chcieli OZZFEST reaktywować, pewnie z Judas Priest...
Taaa i o jajkach od Sharon 
Kto wie czy nie wpadną na Metal Hammer Festival! Tomasz Dziubiński marzył o tym by się reaktywowali no i reaktywowali się, może i teraz z drugiej strony tego świata pokieruje tak że zagrają u nas.
O której rusza jutro sprzedaż biletów na Pragę?
Czy mógłby mi ktoś opisać jaka jest procedura zamawiania biletów online z SazkaTicket.cz ? (albo czy istnieje jakaś alternatywna strona gdzie mógłbym kupić bilety na Black Sabbath do Pragi)
Na stronie jest taka wzmianka :
Czy płatności będzie można dokonać kartą kredytową ?
Na stronie jest taka wzmianka :
Zamawiał już tak ktoś ?Orders from abroad:
Orders from abroad by e-mail at info@sazkaticket.cz - payment of reservations by banking transfer, tickets will be sent by registered mail. Orders are accepted up to 35 calendar days prior to the event.
Czy płatności będzie można dokonać kartą kredytową ?
Tak, ja wysłałem wczoraj/dzisiaj w nocy kilka minut po 1.00 mejla z zamówieniem na vstupeńkę. Takie zamówienia z zagranicy przyjmowali już od dzisiaj, bo te internetowe zamówienia od 8.00 rano jutro, o których mowa na stronie Sazki, dotyczą rezerwacji biletów, które trzeba sobie potem samemu wydrukować w automatach Sazki w Czechosłowacji. O 9.00 potwierdzili rezerwację, podali dane do przelewu w koronach. Taki przelew trzeba zrobić w banku płacąc niemałą opłatę.
-
Deleted User 4876
no rok temu mnie taki przelewik w mBanku kosztował 25 zeta plus 200 koron ( 32 złote ) opłat ichniego banku..w sumie 57 zeta... od tamtej pory zamawiam tylko w Demo Music z Jeleniej Góry, taniej, szybciej i niezawodnie
:P ( obiecałem sobie ze te koncerty, które dzieki ichnim biletom widziałem, bede ich reklamował po wsze czasy, hehe )
Szczerze mówiąc, to też się z nimi kontaktowałem i właśnie przed sekundą dostałem telefon, że mają bilety
W tej sytuacji kupię od nich, bo przelew bankowy do Czech w koronach kosztowałby mnie kilkadziesiąt złotych więcej.
Mozesz podac jakie maja ceny i ile zycza sobie za wysylke ?
Ceny mają nominalne, według kursu korony, plus 10 zł kosztów własnych i przesyłka ubezpieczona do 10 zł, nie wiem jeszcze ile dokładnie. Btw. SAZKA wyprzedała już stani u podia.
Btw. Ja mam w dalszym ciągu rezerwację w SAZCE na ten 1 bilet, jeszcze przez kilka dni, więc może ktoś chce skorzystać?
Btw. Ja mam w dalszym ciągu rezerwację w SAZCE na ten 1 bilet, jeszcze przez kilka dni, więc może ktoś chce skorzystać?
w kilka godzin?! mam nadzieję, że uda się jakoś to ogarnąć, chociaż przez tę Jelenią Górę, inaczej się zapłaczę
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

podjąłem decyzję, atakuję Pragę !
Bo coś mi mówi że Polski się nie doczekam ( przynajmniej w lecie )
Ja w każdym razie czekam na Polskę 
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

bileciki na zwykłe stani zamówione 
-
Tanie bilety
- -#Prodigal son

Bilety na koncert Black Sabbath - World Tour 2012 Praga
Witam
Sprzedaje na allegro bilety na ten koncert dla użytkowników tego forum super ceny
Sprzedałem w przeszłości już dość dużo biletów np na Judas Priest wiec być może dożo ludzi mnie tu zna
Bilety oryginalne z hologramem nie żadne świstki z totka
Posiadam bilety na rożne sektory i kategorie na pewno nigdzie na allegro taniej tych biletów nie kupicie!W dodatku nikt na allegro nie ma tyle komentarzy za sprzedane bilety
Ceny na allegro nie są dla was!!!
Po kontakcie proszę o informacje ze jesteście z forum a zrobię indywidualna cenę.
Kontakt e-mail plax2@interia.pl Gadu-Gadu 8811917 skype plax2numer1
Użytkownik allegro: plax2
Pozdrawiam wszystkich użytkowników i życzę super wrażeń z koncertów
Sprzedaje na allegro bilety na ten koncert dla użytkowników tego forum super ceny
Sprzedałem w przeszłości już dość dużo biletów np na Judas Priest wiec być może dożo ludzi mnie tu zna
Bilety oryginalne z hologramem nie żadne świstki z totka
Posiadam bilety na rożne sektory i kategorie na pewno nigdzie na allegro taniej tych biletów nie kupicie!W dodatku nikt na allegro nie ma tyle komentarzy za sprzedane bilety
Ceny na allegro nie są dla was!!!
Po kontakcie proszę o informacje ze jesteście z forum a zrobię indywidualna cenę.
Kontakt e-mail plax2@interia.pl Gadu-Gadu 8811917 skype plax2numer1
Użytkownik allegro: plax2
Pozdrawiam wszystkich użytkowników i życzę super wrażeń z koncertów
Posiadam 2 bilety pod scenę. Więcej informacji na PW.
Bilecik pod scenę już jest w moich rękach!
-
Deleted User 4876
W moich też
też pod scenę
znowu się widzimy Pablo w Pradze
pozdro
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

moje nie pod scenę też od dzisiaj w jedynych słusznych rączkach