Najlepszy album zespołu - TYPER
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

Re: Najlepszy album zespołu - TYPER
And Justice for All
Ride the Lighting.
-
Deleted User 2259
# Ride the Lightning (1984)
# Master of Puppets (1986)
odpadaAJFA
FINAŁ:
Głos na RTL
# Master of Puppets (1986)
odpadaAJFA
FINAŁ:
Głos na RTL
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

Master of Puppets
Master of Puppets
Huh, naprawdę nie spodziewałem się takich wyników.
Dla mnie AJfA powinna odpaść po DM, a Black Album być w finale... no cóż, po raz kolejny zaskoczenie na tym forum
Huh, naprawdę nie spodziewałem się takich wyników.
Dla mnie AJfA powinna odpaść po DM, a Black Album być w finale... no cóż, po raz kolejny zaskoczenie na tym forum
Master Of Puppets
Bezapelacyjnie powinien wygrać Ride The Lightning
Generalnie do Czarnego Albumu mam największy sentyment, bo to jednak pierwsza płyta [kaseta] zespołu metalowego, jaką kiedykolwiek słyszałem i posiadałem [już w wieku siedmiu lat, więc bardzo mi się kojarzy z dzieciństwem], no ale kto od tego nie zaczynał swojej przygody z metalem
Jednakże, w porównaniu z pierwszymi czterema, jest to słaba płyta. Nie ma co się tu oszukiwać.
Master był drugą płytą Mety, którą dostałem w swoje rączki, więc sentyment też pozostaje. Co prawda Oriona słyszałem już i kojarzyłem przy okazji Czarnego, ale zawsze kojarzył mi się z czymś bardzo mrocznym i wyobrażałem sobie, że sataniści słuchają tego na czarnych mszach
Teraz, kiedy znam już twórczość i jestem dojrzalszym słuchaczem, to ustawił bym te płyty niemalże w kolejności chronologicznej. Stąd mój głos na Piorunka. A i tak moim zdaniem najlepszy jest debiut.
Bezapelacyjnie powinien wygrać Ride The Lightning
Generalnie do Czarnego Albumu mam największy sentyment, bo to jednak pierwsza płyta [kaseta] zespołu metalowego, jaką kiedykolwiek słyszałem i posiadałem [już w wieku siedmiu lat, więc bardzo mi się kojarzy z dzieciństwem], no ale kto od tego nie zaczynał swojej przygody z metalem
Master był drugą płytą Mety, którą dostałem w swoje rączki, więc sentyment też pozostaje. Co prawda Oriona słyszałem już i kojarzyłem przy okazji Czarnego, ale zawsze kojarzył mi się z czymś bardzo mrocznym i wyobrażałem sobie, że sataniści słuchają tego na czarnych mszach
Teraz, kiedy znam już twórczość i jestem dojrzalszym słuchaczem, to ustawił bym te płyty niemalże w kolejności chronologicznej. Stąd mój głos na Piorunka. A i tak moim zdaniem najlepszy jest debiut.
Ostatnio zmieniony pt gru 09, 2011 4:16 pm przez Siwy, łącznie zmieniany 1 raz.
- MetallicaTruFan^^
- -#Long distance runner

Siwy, tutaj piszemy, co powinno odpaść, więc musisz napisać "Master Of Puppets"
Przemo142 pisze:Siwy, tutaj piszemy, co powinno odpaść, więc musisz napisać "Master Of Puppets"
także sorry i oczywiście naprawiam swój błąd.
Ride the Lightning
- MetallicaTruFan^^
- -#Long distance runner

Master of Puppets
- IronCezarek
- -#Clairvoyant