Iron Maiden - koncerty w 2012 [ PLOTKI ]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Iron Maiden - koncerty w 2012 [ PLOTKI ]
Super wieści, jestem już spokojny o przyszły rok, mimo że zaczynałem tracić nadzieję 
Ja też sądzę, że raczej na bank będą grali. Tylko, ciekawe co !?? Może jednak 3o-lecie NOTB, bo to raczej będzie mała trasa... 
leeds festival czad często przebywam w tym mieście zazwyczaj w wakacje jeśli by byli to na bank tam będęRALF pisze:Krążą też plotki, jakoby IM mieli zagrać na Readin'/Leeds Festival w sierpniu...
IRON MAIDEN
Line up dopiero w marcu podadzą, jest jeszcze opcja Soni UK...
To czekanie już się nużące zaczyna robić.
Ukazał się 91 numer "FC Magazine". Wraz z nim kartka świąteczna i życzenia "Fearsome New Year 2012". Poniżej - dyskografia 1990 - 2010....
Może to podpowiedź, co do trasy i repertuaru!??
http://www.maidenfrance.fr/news/breve_5 ... usGUHo7B4c
Może to podpowiedź, co do trasy i repertuaru!??
http://www.maidenfrance.fr/news/breve_5 ... usGUHo7B4c
I jeszcze ta róża wiatrów, wyznaczająca możliwe kierunki ;0 Myślę, że będzie trasa oparta na latach 1990 - 2011. Spoko, jeśli szczególnie uwzględnione zostaną albumy do BNW włącznie, a nieco mniej późniejsze, to będzie fajnie.
20 lat mija od premiery "Fear...'!
-
Deleted User 804
Rysunek na kartce świątecznej jest podzielony na komórki z numerowanymi wierszami i kolumnami (jak w excelu). Z tyłu kartki przy tytułach płyt są podane numery komórek (5B, 5E itd) w których na rysunku znajdują się odniesienia do danej płyty. Ciężko wyczuć czy ta ostatnia strona to tylko legenda do grafiki, czy coś więcej 
Dorzucenie do życzeń "FEARSOME NEW YEAR" może też być jakaś podpowiedzią, lub po prostu zbiegiem okoliczności
Dorzucenie do życzeń "FEARSOME NEW YEAR" może też być jakaś podpowiedzią, lub po prostu zbiegiem okoliczności
- Pawel_Maiden
- -#Wrathchild

ja tam widze stadion na tej kartce
-
Deleted User 804
stadion jest oznaczony jako nawiązanie do virtuala 
Na oficjalnym profilu Sonisphere na facebooku pojawiła się taka wiadomość: https://www.facebook.com/sonisphereuk/p ... 8593451267
Jak myślicie, jest szansa na pojawienie się Maiden drugi raz z rzędu?It will be into January before we start announcing. The throngs of Xmas are upon us. Lets have a wild speculation thread... Who is it going to be ?
"Only the good die young
all the evil seems to live forever"
na części SONI krążą plotki że MAIDEN ma być 
również dostałem nowy magazyn i kartkę świąteczną, wg mnie nawiązuje ona do wydanej składanki i... to wszystko
również dostałem nowy magazyn i kartkę świąteczną, wg mnie nawiązuje ona do wydanej składanki i... to wszystko
Może coś piszą o planach na 2012 ??? Nie prędko te koncerty ogłoszą, SONI dopiero w styczniu...
nic o trasie i planach na 2012 
Oni chyba faktycznie coś z Sonispherem knują. Sonispsher ogłoszony będzie miesiąc później niż zwykle. A IM również milczy do tej pory, chociaż mogli by jakieś ewentualne pozaeuropejskie daty podać, chociażby taką Japonię.
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

lepiej w 2013 r. bez El Dodaro,Run to the Hills ,Fear of the Dark i Wicker Mana w secie ,dla Amerykanów niech zagrają set z przebojami ,a dla Europy trasę opartą na Seventh Sonie w 2013 r. nie na wakacje jako zapchajdziurę festivali ,tylko osobną halową
na pewno do Polski przyjadą z taką trasą...ZłapanyWCzasie pisze:tylko osobną halową
Na Narodowym mogliby zagrać
Nie ma szans na Ironów na taki duży i drogi stadion jakim jest Narodowy w Polsce, chyba że miałyby się nie odbyć koncerty u naszych sąsiadów to wtedy jest szansa na Narodowy. Aczkolwiek prawdopodobieństwo takiej sytuacji jest mniej niż nikłe 
Lepiej na Legii albo Polonii. Liczebnie w sam raz.