Uwielbiam ten album, a nowy Down już na początku 2012. Can't wait
SEAGULLS INSANE AND SWANS DECEASED MINING OUT THE VOID – to projekt tworzony przez Nihila znanego z MOROWE,FURIA czy MASSEMORD, oraz Havoka z BLINDEAD. Płyta przynosi 50 minut awangardowego post-black metalu.
Ta muzyka to podróż w bezkresną otchłań i pustkę. Absolut jest na wyciągniecie ręki…
Podobnie jak nicość… Co odnajdziesz podczas tej podróży zależy tylko od Ciebie…
A tak w ramach odświeżenia sobie pamięci. W partiach gitarowych (zarówno riffy, sola, unisona) to leci to Iron Maiden na kilometr. Ale słucha się fajnie.
Panowie Gillan i Glover grają pop rocka, z domieszką starego bluesa, swinga rock'n'rolla, a nawet... reggae? (Mój fatalny słuch muzyczny nawet takie coś wyłapał...) Byłem sceptycznie nastawiony, ale okazało się całkiem miłe i szybko wpadające w ucho.
Mr. M pisze:
Panowie Gillan i Glover grają pop rocka, z domieszką starego bluesa, swinga rock'n'rolla, a nawet... reggae? (Mój fatalny słuch muzyczny nawet takie coś wyłapał...) Byłem sceptycznie nastawiony, ale okazało się całkiem miłe i szybko wpadające w ucho.
A to jest jakaś wersja płyty Accidentally on Purpose czy jakiś bootleg wyciągnięty z czeluści internetu
Kuba pisze:A to jest jakaś wersja płyty Accidentally on Purpose czy jakiś bootleg wyciągnięty z czeluści internetu
Tak naprawdę nie wiem do końca co to jest, ale znalazłem za 10zł w Media Markt i z ciekawości zakupiłem. Pierwsza płyta to rzeczywiście cała Accidentally on Purpose, natomiast druga Music in my Head... cały czas szukam jakiejkolwiek informacji o niej