14/04/2012 - Judas Priest - Katowice
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 14/04/2012 - Judas Priest - Katowice
No fakt, starszym zostawię miejsca stojące xd
-
Mike Stanley
- -#Ancient mariner

Ja gdy Saxon był w warszawie, nie wiem to był chyba 2005(trasa Lionheart) to nie mogłem wejść bo było od 15 lat ja miałem 10Kronos pisze:Tym bardziej jak jesteś młody to IMO warto wziąć płytę, a co do wpuszczania to chyba nie powinno być problemu, nigdy się z czymś takim nie spotkałem, no ale też nie wiem jak młody jesteś![]()
O
Dreams are only impossible when YOU decide they're impossible - Paul Stanley
Jutro kupuję!
powinny być jeszcze na płytę?
powinny być jeszcze na płytę?
A właśnie, jak wygląda sprawa z dojazdem z np. Krakowa, bo chciałbym jechać, to wyjadę tam o 14 czy coś, koncert 20 więc tak do 22 będzie i potem będą jakieś busy etc.?
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

też raczej w nadchodzącym tygodniu zakupię
Już mam - samowybieralny Mikołaj zaszczycił mnie 2 biletami (Judas i Tarja) oraz płytą (Anathema) 
-
Mike Stanley
- -#Ancient mariner

Jeżli Judas będzie dalej grał ten sam set(lub podobnny) to ja bym raczej liczył na zakończenie koło 23-24...Kenobi pisze:A właśnie, jak wygląda sprawa z dojazdem z np. Krakowa, bo chciałbym jechać, to wyjadę tam o 14 czy coś, koncert 20 więc tak do 22 będzie i potem będą jakieś busy etc.?
Z tego co wiem, to najpopularniejszym środkiem transportu o północy jest pociąg, i na pewno znjadziesz dużo osób wracających do Krakowa do towarzystwa
Dreams are only impossible when YOU decide they're impossible - Paul Stanley
W sierpniu po koncercie dworzec był zawalony po brzegi metaluchami, część nawet miała śpiwory i spało, bo musieli czekać do rana na pociągi.
ja też chce być
:B i zrobić sobie odjazdowa koszulkę :j
A ciebie nie będzie? 
Ja też. A jak by nie głupia matura to na bank skoczyłbym też do Czech i Niemiec.
chyba ciebie Sr@ti :jM@ti pisze:A ciebie nie będzie?
bedzie disco szał :j
A ja będę ha!paniron pisze:chyba ciebie Sr@ti :j
brawo Jasió :j:j
zabierz dziewczyne, bede miał kogo podrywać
zabierz dziewczyne, bede miał kogo podrywać
Bileton jest, w poznanskim Media Markt na plyte bez zadnych problemow, jeszcze ponoc jest sporo
Na płytę chyba jeszcze jednak długo będą. Nie zdziwię się, jak jeszcze w kwietniu da radę kupić.
tak w ogóle, to czy w spodku robią też jakiś sektor buforowy pod sceną teraz? bo nie wiem, czy przyjechać jak najwcześniej i być pierwszym przed otwarciem bram, żeby walczyć o opaskę, czy na spokojnie Katowice sobie wcześniej zwiedzić?
tak w ogóle, to czy w spodku robią też jakiś sektor buforowy pod sceną teraz? bo nie wiem, czy przyjechać jak najwcześniej i być pierwszym przed otwarciem bram, żeby walczyć o opaskę, czy na spokojnie Katowice sobie wcześniej zwiedzić?
-
Deleted User 357
Ostatnio nic takiego nie byłoSiwy pisze: tak w ogóle, to czy w spodku robią też jakiś sektor buforowy pod sceną teraz