Newsy muzyczne
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Newsy muzyczne
Te próbki z koncertu VH, choć nierewelacyjne pod względem jakości, brzmią obiecująco - jest mięcho i rockowa żyleta. Chciałbym jakiś koncert w okolicy, choć wątpię by to było realne :/
Jest jeszcze nadzieja w Sonisphere.IgorW pisze:Te próbki z koncertu VH, choć nierewelacyjne pod względem jakości, brzmią obiecująco - jest mięcho i rockowa żyleta. Chciałbym jakiś koncert w okolicy, choć wątpię by to było realne :/
Ale jak na razie czekam na wtorek. Zobaczymy, w jakiej (już trochę niemłodzi) panowie są formie i czy warto będzie się nastawiać na nowy krążek...
Mr. M pisze:Szczerze mówiąc, nawet mam cichą nadzieję na koncert w Polsce w ramach tego festiwalu (pomarzyć zawsze można, bo chyba nikt nie powie, że to nierealne? A nawet, z biegiem czasu, patrząc na ostatnie wydarzenia, coraz bardziej prawdopodobne...)
Nierealne, z tego co wyciekały info, polska edycja odbędzie sie PRZED Euro
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

nie Van Halen, nie Black Sabbath, ZATEM CO ?! 
Pewnie jakiś slipknot, czy inny tego pokroju band. 
METALLICA!!!!
A może by tak wreszcie ManOwaR!
Z tą Metallicą to nie żart. 10 VI Austria. Czechy i Polska, Soni - jak ulał. Nawet na Overkill'u była zajawka... Czekamy, w tym roku baaardzo późno ogłaszają!!! 
RALF pisze:Z tą Metallicą to nie żart. 10 VI Austria. Czechy i Polska, Soni - jak ulał. Nawet na Overkill'u była zajawka... Czekamy, w tym roku baaardzo późno ogłaszają!!!
Na 90% będzie to właśnie Metallica. Są na drugim miejscu na ticketalarmie eventimu, zaraz po ogłoszonym już Coldplay'u, a to jednak często się sprawdza. Do tego, myślę, że Tomek nie wrzuciłby na stronę informacji o tym, że dochodzą do niego plotki o Metallice na Sonisphere, gdyby nie był ich pewny. Zresztą do mnie też doszły takowe, z nie-overkillowego źródła. W czerwcu jest u nas EURO i nie wiem czy będzie zgoda na drugą masową imprezę. Ja osobiście obstawiam 30 maja. 28.05 grają w Belgii, 01.06 w Niemczech. Myślę, że w przyszłym tygodniu będzie już ogłoszenie.
To trochę kijowo z tą metą, już bym wolał zespół z wcześniejszych plot, mianowicie Foo Fighters.
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

+1Pablo1919 pisze:A może by tak wreszcie ManOwaR!
tyle że raczej bym ich widział na MHF
ta meta to w sumie nie taka zła opcja, więcej kaski na wakacje
Czarny Album Live! To dopiero gratka!!!!
-
Deleted User 2868
Raz się muszę z Ralfem zgodzićRALF pisze:Czarny Album Live! To dopiero gratka!!!!
A czy całej Mety(Black Albumu) nie mieli zagrać tylko na jednym feście?
Ostatnio zmieniony pt sty 06, 2012 10:49 pm przez Slaug, łącznie zmieniany 1 raz.
Ale mam nadzieję, że coś jeszcze ciekawego dadzą do tego..
-
Deleted User 2868
Nie, na wszystkich europejskich koncertach w tym roku mają zagrać cały Black AlbumSlaug pisze:A czy całej Mety(Black Albumu) nie mieli zagrać tylko na jednym feście?
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

jak dla kogoRALF pisze:Czarny Album Live! To dopiero gratka!!!!
Choć z terminem 12/13 VI może być problem...
A sorry, tego nie wiedziałem. No to szanse na Van Halen w Polsce znacznie zmalały, choć zależy od informacji nt. europejskiej części. Jeżeli festiwalowa - to mocno wątpię, ale jeżeli halowa na jesień...Kuki91 pisze:Nierealne, z tego co wyciekały info, polska edycja odbędzie sie PRZED Euro. A wtedy VH jest w USa
A ja w to całe Soni wbijam, jeśli miałoby się odbyć znowu na Bemowie. Nie chcę wracać do utyskiwań dawnych, ale po prostu nie lubię takich spendów, gdzie i tak nic nie widać. Co innego, jakby się miało odbyć na mniejszym obiekcie, np. jakimś stadionie. Ale klepisko na Bemowie jest chyba relatywnie tanie, a można ludzi jak świnki w chlewiku upchnąć, więc pewnie tam będą robić heh.