08/01/2012 - Finał WOŚP - Katowice
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 08/01/2012 - Finał WOŚP - Katowice
światełko do nieba z udziałem grupy HELLFIRE

Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
ułeee...El Dorado pisze:i co nie bedzie die toten hosen?
?krusejder pisze:światełko do nieba z udziałem grupy HELLFIRE
wybacz, Turbo było zbyt zajęte odcinaniem kuponów od Dorosłych Dzieci
już nie mam tu najwięcej postów

Stary mniej napinki. Cokolwiek się napisze na temat Twojej wspaniałej działalności i przyszłych nadziei światowej muzyki rockowej, których tak usilnie promujesz, to się spinasz. Wyloozuj. Świat się nadal kręci w tę samą stronę pomimo tego co robisz 
ej no gościu, ja Cię nie krytykuję żadną miarą, jeno urzekła mię zbitka między "światełkiem do nieba" a "piekielnym ogniem"Szajba pisze:?krusejder pisze:światełko do nieba z udziałem grupy HELLFIRE
wybacz, Turbo było zbyt zajęte odcinaniem kuponów od Dorosłych Dzieci
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Ale chyba nie z TYM Hellfire z Tomkiem Twardowskim? 
bo wpienia mnie niemiłosiernie, gdy krytykują mnie i moją działalność, ludzie którzy nie mają o tym zielonego pojęcia.tomtomala pisze:Stary mniej napinki. Cokolwiek się napisze na temat Twojej wspaniałej działalności i przyszłych nadziei światowej muzyki rockowej, których tak usilnie promujesz, to się spinasz. Wyloozuj. Świat się nadal kręci w tę samą stronę pomimo tego co robisz
nie,ten. Jest to w chwili obecnej jedna z najlepszych grup tańca z ogniem w Polsce, zbierająca nagrody gdzie sie daKatowice zespołu Clinica Muerte. btw, w owym teledysku można zobaczyć muzyków m.in JD Overdrive, Devon czy Tuff Enuffizehytol pisze:Ale chyba nie z TYM Hellfire z Tomkiem Twardowskim?

No a dowiemy się w końcu dlaczego to DTH nie zagra ?
Skoro nie grają na WOŚPie, a rozmawiali z fundacją, to może zagrają na innej imprezie organizowanej przez fundację?Kuba pisze:No a dowiemy się w końcu dlaczego to DTH nie zagra ?
ale ja nie moge nic powiedziećyankes pisze:Tak sobie strzelam, może Szajba coś napisze.

Szajba, żałuj, że nie widzisz niczego zabawnego w połączeniu światełka do nieba i piekielnego ognia. Nie dość, że łapałbyś fajne żarty to na dodatek nie widziałbyś ataku na Ciebie tam, gdzie go nie ma.
A zespołowi Meet Jimmy życzę aby nagrał choć jeden utwór od którego będzie mógł odcinać kupony.
A zespołowi Meet Jimmy życzę aby nagrał choć jeden utwór od którego będzie mógł odcinać kupony.
już niedługo w AntyRadiu.masarenka pisze:A zespołowi Meet Jimmy życzę aby nagrał choć jeden utwór od którego będzie mógł odcinać kupony.

Jurek Owsiak zaprasza na katowicki finał WOŚP!
http://www.youtube.com/watch?v=prH9POQCtOc
http://www.youtube.com/watch?v=prH9POQCtOc