Acid Drinkers
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Acid Drinkers
naprawdę to nie oryginał? 
... w "Hot Stuff" śpiewa Yankiel a Popcorn w "2000 Man".
... trochę dystansu co niektórym potrzeba, Acidowe interpretacje Slayera oraz Metallicy ŚWIETNE
... trochę dystansu co niektórym potrzeba, Acidowe interpretacje Slayera oraz Metallicy ŚWIETNE
mnie się nie podoba country SLAYERa 
boje się że jak jeszcze trochę tego posłucham to potem w oryginale to cholerne country będę słyszał
boje się że jak jeszcze trochę tego posłucham to potem w oryginale to cholerne country będę słyszał
Są to 2 najsłabsze kawałki na tym wydawnictwie. Cover Slayera to jest dno kompletne a wydawanie Czesława powinno być zabronione.jesper pisze:Acidowe interpretacje Slayera oraz Metallicy ŚWIETNE
sam Czesław extra, ale ten cover bez sensu, zgadzam się że najgorsze dwa kawałki na płycie
http://www.youtube.com/watch?v=OgU807FWpIE dokładnie tak to miało wyglądać na płycie.Dark_noldor pisze: No niestety "Losfer words" na tej płycie to totalna podpucha - zagrana tylko żeby było że jest kawałek IM...ale w rzeczywistości jest nędzna miniaturka![]()
No ale zawsze to coś....
-
Szkieletor
- -#Invader

http://apps.facebook.com/pyrlandia/?sit ... nstalled=1
Głosujcie na Acidów, żebyśmy nie musieli Piaska oglądać
Głosujcie na Acidów, żebyśmy nie musieli Piaska oglądać
I'd rather die on my feet than keep living on my knees...
Hej Acid Maniax!
Już czas ujawnić światu tajne nagrania załogi Acid Drinkers! Dziś światło dzienne ujrzał unikatowy materiał video „Backstage files”!
Zapraszamy Was na podróż po kulisach najkwaśniejszych wydarzeń zeszłorocznych wakacji! SuperJedynki w Opolu, Perfect Inne Brzmienia, Festiwal Jarocin i mecz dla Stopy - pokażemy Wam, jak zespół Acid Drinkers wygląda, zachowuje się i spędza czas za sceną!
Całe zapiski serwujemy Wam w kwaśnym sosie i okraszamy jankielowym poczuciem humoru!
Popcorn zażywający relaksu, Titus trenujący przed meczem, Jankiel robiący wywiad z Czesławem Mozilem, GORZOŁA, garderoby w Opolu, murawa w Jarocinie, domki nad jeziorem, Rambo, Conan Barbarzyńca – mieszanka iście wybuchowa!
Zapnijcie pasy i usiądźcie wygodnie!
http://www.youtube.com/watch?v=Ov7z-kFo ... r_embedded
Już czas ujawnić światu tajne nagrania załogi Acid Drinkers! Dziś światło dzienne ujrzał unikatowy materiał video „Backstage files”!
Zapraszamy Was na podróż po kulisach najkwaśniejszych wydarzeń zeszłorocznych wakacji! SuperJedynki w Opolu, Perfect Inne Brzmienia, Festiwal Jarocin i mecz dla Stopy - pokażemy Wam, jak zespół Acid Drinkers wygląda, zachowuje się i spędza czas za sceną!
Całe zapiski serwujemy Wam w kwaśnym sosie i okraszamy jankielowym poczuciem humoru!
Popcorn zażywający relaksu, Titus trenujący przed meczem, Jankiel robiący wywiad z Czesławem Mozilem, GORZOŁA, garderoby w Opolu, murawa w Jarocinie, domki nad jeziorem, Rambo, Conan Barbarzyńca – mieszanka iście wybuchowa!
Zapnijcie pasy i usiądźcie wygodnie!
http://www.youtube.com/watch?v=Ov7z-kFo ... r_embedded
-
Mike Stanley
- -#Ancient mariner

Dobre dobre, szczególnie te filmowe wstawki 
Dreams are only impossible when YOU decide they're impossible - Paul Stanley
Tylko niech mówi ktoś powie czemu pały tego nie wrzuciły na DVD dołączone do nowej edycji Fishdicka

Nie najgorsze, choć zamiast filmików na youtube wolałbym by się rozkręcili znów z koncertami na wiosnę 
Night Mistress Fan Club Łódź
Macie moze gorzołe?

Przypominamy, jakby komuś wczoraj umknęło. Za 5 dni wchodzimy do studia by nagrać nowy kwaśny album "La Part Du Diable"! Cały materiał mamy już skomponowany, plan jest na 11 numerów!
A właśnie zastanawiałem się, dlaczego tak cicho o Acidach... a tu taki news 
Zaskoczyła mnie ta wiadomość, a to dlatego, że straciłem Acidów z oczu heh. Nigdy nie byłem wielkim fanem tego zespołu, ale z czasem coraz bardziej mi się podobają. Pomyśleć, że jak widziałem jeden z ostatnich koncertów składu z Litzą - Wrocław, Wyspa Słodowa AD 1998, to w ogóle nie byłem nimi zainteresowany...
e tam... co kto lubi. I tak najważniejsza jest muzyka. A jak Titi chce na salony to jego wybór. Mnie to grzeje - i tak nie będę oglądał....
mogą być niezłe jaja z tego