Iron Maiden - koncerty w 2012 [ PLOTKI ]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Iron Maiden - koncerty w 2012 [ PLOTKI ]
Wiadomo, im dłużej na coś się czeka, tym lepiej później to smakuje.
No i git, zobaczymy Maiden za rokBudziol pisze:stad powoli zaczynam watpic w trase w 2012, moze chca po prostu dac sobie i fanom odpoczac
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Raczej tak....
a oglosili SONI w UK?
Póki co z 7 na 12 możliwości headlinera na Soni UK nie znaleźli się Ironi.
Ostatnio zmieniony pn sty 16, 2012 10:38 pm przez Slaug, łącznie zmieniany 1 raz.
I raczej, się nie znajdą - trudno! Do 2013ego!
pojawili się jako 10 możliwość!
Kurw* jak to Maidenów nie będzie na scenie w 2012 jestem załamany na całej linii 
IRON MAIDEN
Niby się pojawili, ale... chyba KISS będą!
Dlaczego IM muszą być obowiazkowo na SONI w 2012 r. ??? Nie widze sensu takiego rozmyślania , że jak nie będą na SONI to w ogóle ich nie zobaczymy w 2012 . Może będzie jakaś mini trasa własna nie festiwale . Nie traćmy wiary !! 
Who motivates the motivator
-
Deleted User 1499
Bo chyba zawsze jak się szykowała trasa typu Best Of to grali głównie na festach.
Nie - nie o to chodzi tak całkiem: headlinerzy strategiczni SONI (Maiden, Meta...) podpisali trzyletnie kontrakty. Metallica: 2009, 2010, 2011. IM - 2010, 2011 i teoretycznie 2012. Jeszcze wszystko jest możliwe.
Trasa w tym roku bedzie na 100%, tylko raczej krotka. Zacznie sie kolo lata. Tak przynajmniej mowil Nicko na warsztatach w listopadzie
Iron Maiden6.06.2007 - Ostrava7.08.2008 - Warszawa 10.06.2011 - Warszawa
Super wieści, traciłem nadzieję 
Wiadomo, że rusza w trasę. Z tego co mówił (kontekst DVD), to spodziewam się promocji właśnie tego wydawnictwa... Czyli "TFF Tour" cz. 3!
Bardzo liczę na SONI w UK
Bardzo liczę na SONI w UK
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Tylko sam mówi, że nie wie jeszcze kiedy dokładnie ruszą w trasę więc istnieje spora szansa, że nie będzie to lato, a dopiero III-IV kwartał tego roku... 
To potwierdza fakt zwlekania z podaniem dat. Jesienna trasa po halówkach, niedługa, z materiałem z ostatniej składanki, czyli tez z TFF, bedzie lekka rozgrzewka przed 7son.
Jesienna trasa po roku od premiery "FFTE" i pół roku po DVD??!! ....dziwne

To akurat byłoby fajne.WICKER MAN pisze:Tylko sam mówi, że nie wie jeszcze kiedy dokładnie ruszą w trasę więc istnieje spora szansa, że nie będzie to lato, a dopiero III-IV kwartał tego roku...
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."