01-03/06/2012 - Ursynalia - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 01-03/06/2012 - Ursynalia - Warszawa
Cena karnetów bez promocji:
- studenci SGGW - 39zł
- inni studenci - 69zł
- pozostali - 99zł
- studenci SGGW - 39zł
- inni studenci - 69zł
- pozostali - 99zł
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

no dobra, a co z pojedyńczymi biletami ?
Przy takich cenach za 3dniowy karnet pytać o jednodniowe to już żenadaDeJMIeN Wielki pisze:no dobra, a co z pojedyńczymi biletami ?
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

a jeśli mnie tylko Slayer interesuje to po kiego mam sobie kupować karnet na całe 3 dni ?

Bo karnet na 3 dni jest tańszy niż jakikolwiek samodzielny koncert Slayera? No żesz ku...W puli promocyjnej możesz zobaczyć Slayera w cenie takiego Kultu i jeszcze wyjeżdżasz z takimi tekstami...
Ktoś Ci każe jechać na 3 dni?
Ostatnio zmieniony sob sty 21, 2012 11:26 pm przez yankes, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Deleted User 2868
Organizator napisał dzisiaj na facebooku, że "bilety jednodniowe ruszą w późniejszym terminie".
Widzisz Yankes, to jest właśnie rozpasanie dzisiejszej młodzieżyyankes pisze:Bo karnet na 3 dni jest tańszy niż jakikolwiek samodzielny koncert Slayera? No żesz ku...W puli promocyjnej możesz zobaczyć Slayera w cenie takiego Kultu i jeszcze wyjeżdżasz z takimi tekstami...Ktoś Ci każe jechać na 3 dni?
jak usłyszałem pare dni temu "ktoś z Big4" to byłem przekonany, że Meta. A tu taka niespodzianka. Oczywiście będe.
już nie mam tu najwięcej postów

- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

tak Kuba, zwłaszcza gdy płyty znacznej części słuchanych przeze mnie zespołów są w Polsce nie do zdobycia, uważaj, bo ci jeszcze uwierzę że ty masz u siebie wszyściutko w ładnym pudełeczku, z grubą na palec książeczką i ładnym wzorkiem na nośniku. Kronos udzielił odpowiedzi na moje pytanie, więc Ja nie widzę sensu w dalszej dyskusji.
P.S
moja szkoła nie jest godna goszczenia u siebie tak zacnego bandu
P.S
moja szkoła nie jest godna goszczenia u siebie tak zacnego bandu
a od tego już tylko krok do stawiania Dehumanizer ponad Master Of RealityKuba pisze:Widzisz Yankes, to jest właśnie rozpasanie dzisiejszej młodzieży "Posiadać dyskografię" jakiegoś zespołu to znaczy mieć na dysku mp3 podpier****** z neta, a na koncert to by poszedł - owszem. Ale najlepiej gdyby koncert był na szkolnym boisku w cenie nie wyższej jak 25 zł (najlepiej z darmowym piwkiem)
Dziwne masz teorie. Co ma niby piernik do wiatraka?
Kończąc offtopa w tym temacie zacytuje pewnego starszego Pana z którym miałem swego czasu ogromną przyjemność pracować :voivod pisze:a od tego już tylko krok do stawiania Dehumanizer ponad Master Of RealityKuba pisze:Widzisz Yankes, to jest właśnie rozpasanie dzisiejszej młodzieży "Posiadać dyskografię" jakiegoś zespołu to znaczy mieć na dysku mp3 podpier****** z neta, a na koncert to by poszedł - owszem. Ale najlepiej gdyby koncert był na szkolnym boisku w cenie nie wyższej jak 25 zł (najlepiej z darmowym piwkiem)
"jeden lubi pomarańcze, a drugi jak mu nogi śmierdzą"
PS. Dejmien tylko tego już do siebie chłopie nie bierz
PS 2. Wierz lub nie ale TAK. Slayera mam wszystko na półeczce w czyściutkich pudełeczkach
e-bay? Amazon?DeJMIeN Wielki pisze:tak Kuba, zwłaszcza gdy płyty znacznej części słuchanych przeze mnie zespołów są w Polsce nie do zdobycia,
www.MetalSide.pl
Komentarz usunięty przez ACTASlaug pisze:Dziwne masz teorie. Co ma niby piernik do wiatraka?
A jakie to zespoły, których to płyty są w Polsce nie do zdobycia?DeJMIeN Wielki pisze:tak Kuba, zwłaszcza gdy płyty znacznej części słuchanych przeze mnie zespołów są w Polsce nie do zdobycia, uważaj, bo ci jeszcze uwierzę że ty masz u siebie wszyściutko w ładnym pudełeczku, z grubą na palec książeczką i ładnym wzorkiem na nośniku.
e-bay? Amazon? gumbyy proszę, czy to coś obok bazarku z hitami disco-polo? Bo tam żadnej płyty Slayer'a nie widziałem.
dajmien dajmien:facepalm:
dajmien dajmien:facepalm:
Slaug pisze:e-bay? Amazon? gumbyy proszę, czy to coś obok bazarku z hitami disco-polo? Bo tam żadnej płyty Slayer'a nie widziałem.
http://www.ebay.com/sch/CDs-/307/i.html ... 6.c0.m1592
http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss/ ... rds=slayer
www.MetalSide.pl
Ironia to była, mająca na celu ukazanie śmieszności postępowania niejakiego Dajmana, który mówi, że nie da się w Polsce zdobyć płyt Slayera. Wiadomo, przecież że na ebayu czy amazonie bez problemu da się je zdobyć. Tak jakby ograniczał się do szukania płyt po bazarkach. Ot co chciałem tym wyrazić. Nie wyszło. Szkoda. 
aaa... to ja nie zakumałemSlaug pisze:Ironia to była, mająca na celu ukazanie śmieszności postępowania niejakiego Dajmana, który mówi, że nie da się w Polsce zdobyć płyt Slayera. Wiadomo, przecież że na ebayu czy amazonie bez problemu da się je zdobyć. Tak jakby ograniczał się do szukania płyt po bazarkach. Ot co chciałem tym wyrazić. Nie wyszło. Szkoda.
www.MetalSide.pl
Może i lepiej tak robić, skoro 1 wyjscie na ich koncert da im tyle, ile dwukrotne kupienie ich dyskografiiKuba pisze:Widzisz Yankes, to jest właśnie rozpasanie dzisiejszej młodzieży"Posiadać dyskografię" jakiegoś zespołu to znaczy mieć na dysku mp3 podpier****** z neta, a na koncert to by poszedł - owszem.
No, ale bez jaj, chyba nie uważasz że powinno się kupować cały karnet tylko na koncert jednego dnia bo karnet jest tani. Zwłaszcza, że bilety jednodniowe z pewnością będą.yankes pisze: Przy takich cenach za 3dniowy karnet pytać o jednodniowe to już żenada
Inna rzecz, na fb Ursynalia podały, że te wyższe ceny odnoszą się do kolejnej puli biletów. I nie jest to cena końcowa. Nie wiadomo tylko jednak, czy chodzi o to, że bilety kupowane w dniu imprezy miały by być droższe, jak to do tej pory bywało, czy też do czerwca czeka nas jeszcze kilka kolejnych podwyżek.
A pula najtańszych biletów dla studentów innych niż z SGGW już się skończyła.