01-03/06/2012 - Ursynalia - Warszawa

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

yankes
-#Clansman
-#Clansman

Re: 01-03/06/2012 - Ursynalia - Warszawa

Post autor: yankes »

Kuba pisze: Widzisz Yankes, to jest właśnie rozpasanie dzisiejszej młodzieży ;-) "Posiadać dyskografię" jakiegoś zespołu to znaczy mieć na dysku mp3 podpier****** z neta, a na koncert to by poszedł - owszem. Ale najlepiej gdyby koncert był na szkolnym boisku w cenie nie wyższej jak 25 zł (najlepiej z darmowym piwkiem) :lol:
Kolejny już raz się z Tobą zgodzę. Jak się poczyta co wiara w wieku 16-23 wypisuje w necie ,to nic tylko ustawić w rzędzie i każdemu w mordę dać ;-) To pokolenie Fb to jeden wielki :facepalm:

Piwowarus pisze: No, ale bez jaj, chyba nie uważasz że powinno się kupować cały karnet tylko na koncert jednego dnia bo karnet jest tani. Zwłaszcza, że bilety jednodniowe z pewnością będą.
Bez jaj? Proszę Cię.

Slayer na Ursynaliach w tej chwili dla studentów kosztuje 69zł
Slayer + Megadeth w Łodzi w 2011 - bilet kosztował 154-209zł
Slayer w Stodole w 2005 kosztował 105zł

Powtórzę to raz jeszcze. Przy takich cenach upominanie się o bilety jednodniowe jest żałosne.

Ja już karnet mam :twisted:
Awatar użytkownika
Piwowarus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Piwowarus »

Jak rozumiem gdy potrzebujesz pomalować pół metra kwadratowego sufitu zawsze kupujesz beczkę farby, bo jest akurat promocja? :P

A bilety jednodniowe istnieją od zawsze, wiec to raczej nie upominanie się o nie jako takie tylko chęć otrzymania informacji o nich. Bo to że będą jest pewne.

Inna sprawa karnet na Ursynaliach jest o tyle lepszy, bo w każdej chwili można wyjść z terenu imprezy iść do sklepu w pobliżu, a następnie wrócić. Mając bilet jednodniowy jesteś zamknięty na terenie.
yankes
-#Clansman
-#Clansman

Piwowarus pisze:Jak rozumiem gdy potrzebujesz pomalować pół metra kwadratowego sufitu zawsze kupujesz beczkę farby, bo jest akurat promocja? :P
Jeżeli ta beczka jest tańsza niż mały pojemniczek z farbą :lol:

Żeby była jasność. Ja nie przyczepiam się do idei biletów jednodniowych, bo doskonale rozumiem, że ktoś może mieć inne plany i np chce jechać na 2 dni Metalfestu. Nic bym nie napisał, gdyby karnet kosztował 200zł. Ale kosztuje 69zł, czyli niewiele więcej niż koncert Kultu czy Comy. Jakby mi ktoś powiedział, że w 2012 zobaczę Slayera za 69zł, to bym go wyśmiał. Ludziom od tego powszechnego piractwa się w dupach poprzewracało. Co, on chce Slayera za 15zł zobaczyć? Bez przesady.
Awatar użytkownika
Elevatorman
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Elevatorman »

Ja już byłem na Słowacji za 40 jakoś ;) Ja też kupuje karnet bo może coś fajnego wpadnie a poza tym chcę już widzieć ten bilet i mieć go na półce ;)
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

yankes pisze:Co, on chce Slayera za 15zł zobaczyć? Bez przesady.
Bilet za 15 zł? A ulgowe będą? :lol:
www.MetalSide.pl
Awatar użytkownika
Lando
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Lando »

gumbyy pisze:
yankes pisze:Co, on chce Slayera za 15zł zobaczyć? Bez przesady.
Bilet za 15 zł? A ulgowe będą? :lol:
No i piwo plus koszulka gratis ! :mryellow:
Night Mistress Fan Club Łódź
Awatar użytkownika
Piwowarus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

yankes pisze: Jeżeli ta beczka jest tańsza niż mały pojemniczek z farbą :lol:
Tyle, że beczka wcale nie jest tańsza, bo dwie półki dalej mamy mniejszy pojemnik w jeszcze niższej cenie ;) To, że w innym sklepie chcą za taki sam pojemniczek pięć razy tyle nas nie interesuje.

Ja rozumiem, że jest to okazja i w porównaniu do poprzednich cen, nawet karnet wygląda bardzo korzystnie, tylko, że jesteśmy w dokładnie tej chwili i interesują nas warunki na ten moment.
I skoro można zapłacić za ten sam koncert jeszcze taniej to nie widzę sensu płacić więcej "bo w 2005 było jeszcze drożej".
yankes
-#Clansman
-#Clansman

Piwowarus pisze: Tyle, że beczka wcale nie jest tańsza, bo dwie półki dalej mamy mniejszy pojemnik w jeszcze niższej cenie ;) To, że w innym sklepie chcą za taki sam pojemniczek pięć razy tyle nas nie interesuje.

Ja rozumiem, że jest to okazja i w porównaniu do poprzednich cen, nawet karnet wygląda bardzo korzystnie, tylko, że jesteśmy w dokładnie tej chwili i interesują nas warunki na ten moment.
I skoro można zapłacić za ten sam koncert jeszcze taniej to nie widzę sensu płacić więcej "bo w 2005 było jeszcze drożej".

Można też przeskoczyć przez płot i zobaczyć Slayera za darmo... Do tego zmierza ta wymiana zdań. Dyskusja dla dyskusji mnie nie interesuje. Wszystko co myślę na ten temat, już napisałem i nie zamierzam pisać 3 raz tego samego, tylko innymi słowami. ;-)

Nie zdziwię się, w końcu bilety jednodniowe wchodzą do sprzedaży raczej na końcu, jak organizatorzy je wprowadzą jak już będą obowiązywać najwyższe stawki i wtedy się może okazać, że jednodniowy będzie kosztował 70zł ;-)
Awatar użytkownika
DeJMIeN Wielki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: DeJMIeN Wielki »

Slaug pisze:Ironia to była, mająca na celu ukazanie śmieszności postępowania niejakiego Dajmana, który mówi, że nie da się w Polsce zdobyć płyt Slayera.
K****, czy ja coś wspominałem że chodzi o płyty Slayer'a ?! Bo widzę, że chyba masz jakis problem z czytaniem ze zrozumieniem

A tak poza tym, mój wcześniejszy post to nie było żadne żądanie biletów, tylko zwyczajne SPYTANIE się, sprawdźcie sobie w słowniku jaka jest między tym różnica. Pozdro dla kumatych.
Ostatnio zmieniony pn sty 23, 2012 4:54 pm przez DeJMIeN Wielki, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Piwowarus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Co do cen biletów jeszcze. Podane wcześniej ceny

Cena karnetów bez promocji:
- studenci SGGW - 39zł
- inni studenci - 69zł
- pozostali - 99zł

Obowiązują do końca stycznia, lub też do wyczerpania tej (sporo większej niż ta pierwsza) puli. Wtedy też poznamy ceny końcowe.
Awatar użytkownika
Mike Patton
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Mike Patton »

Elevatorman pisze:Ja już byłem na Słowacji za 40 jakoś ;) Ja też kupuje karnet bo może coś fajnego wpadnie a poza tym chcę już widzieć ten bilet i mieć go na półce ;)

TopFest - Nove Mesto też tam byłem :) Racja bilet kosztował 40 albo 45 zł :) Dobry gig był na tym żałosnym festynie i tanie dobre piwo :)
Awatar użytkownika
Veyron
-#Invader
-#Invader

Post autor: Veyron »

Czy jako uczeń, a przyszły student załapię się na bilet za 69, czy muszę bulić stówkę?
izehytol
-#Invader
-#Invader

Post autor: izehytol »

Pod warunkiem, że do czerwca otrzymasz legitymację studencką i okażesz ją na bramce. ;)
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

biletów za 69 zeta już nie ma (od wczoraj); trza bulić z bulem 99 zł
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
Siwy
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Siwy »

pewnie oficjalne ceny będą właśnie takie, że pozostali studenci będą mieli po 99 zł, a normalne pewnie koło 130 zł. I tak byłaby to dobra cena, jak na 3 dni festiwalu. Na Metalfest mają tyle kosztować za jeden dzień, a jeżeli chcą być konkurencją dla niego, to pewnie droższe Ursynalia nie będą.
Awatar użytkownika
Veyron
-#Invader
-#Invader

Bilet kupiony, legitymacji do tego czasu mieć nie będę, więc bilet za 99. Co nie zmienia faktu, że z ceną 33 zł za dzień festu to naprawdę bardzo dobra cena :mryellow:
Awatar użytkownika
matt89bp
-#Invader
-#Invader

Post autor: matt89bp »

Dziś ok 20 ma być coś polskiego ogłoszone.
Awatar użytkownika
Veyron
-#Invader
-#Invader

Jelonek
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

nieźle !!
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
izehytol
-#Invader
-#Invader

Post autor: izehytol »

Znowu? :roll:
ODPOWIEDZ