Porobiło się z tym światem...Kronos pisze:To już jest przegięcieyankes pisze:Sabaton nad Megadeth.....
Zagraniczne Festiwale 2012
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Zagraniczne Festiwale 2012
+1Benson pisze:Jakimś 100 razy większym przegięciem jest Lynyrd Skynyrd pod Motley Crue i Soungarden
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
No to wiadomo, kto mógłby być też "headlinerem" Metalfestuyankes pisze:Sabaton nad Megadeth.....
Tyle, że nie liczą się zasługi historyczne, a obecna sytuacja. A obecny Lynyrd Skynyrd, już niewiele wspólnego z przeszłością ma.Emilio pisze:+1Benson pisze:Jakimś 100 razy większym przegięciem jest Lynyrd Skynyrd pod Motley Crue i Soungarden
Dodatkowo, do tego co pisał Piwowarus, to obie te nazwy (Soundgarden, Motley Crue) sa o wiele gorętszym towarem. Zwłaszcza SoundgardenBenson pisze:Jakimś 100 razy większym przegięciem jest Lynyrd Skynyrd pod Motley Crue i Soungarden
Motley Crue sprzedalo w calej karierze cztery razy wiecej plyt niz Soundgarden...
Ale Soundgarden jest ~4 razy lepsze I to oni się reaktywowali rok temu, a nie MC
no i co z tego
hmm... grają szybciej, głośniej, czy jak?Kuki91 pisze:Soundgarden jest ~4 razy lepsze
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 357
MC jest 2152614 razy lepsze, przebijam!Kuki91 pisze:Ale Soundgarden jest ~4 razy lepsze
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Motley Crue to odgrzewany kotlet który stracił na blasku, Soundgarden to odgrzewany kotlet który jednak nie istniał przez półtora dekady i jest swego rodzaju nowinką dla całego młodego pokolenia.
Czy dla was rzeczywiście tak ważne jest to, na którym miejscu na plakacie jest jakiś zespół?
Czy dla was rzeczywiście tak ważne jest to, na którym miejscu na plakacie jest jakiś zespół?
-
Mike Stanley
- -#Ancient mariner

Kuki91 pisze:Ale Soundgarden jest ~4 razy lepsze I to oni się reaktywowali rok temu, a nie MC
hahahahahahahaha no błagam. Bez bluźnierstw.
Dreams are only impossible when YOU decide they're impossible - Paul Stanley
nie wiem czy zauwazyles, ale miejsce na plakacie bardziej zalezy od ilosci sprzedanych plyt niz od wartosci granej muzyki.Shedao Shai pisze:Motley Crue to odgrzewany kotlet który stracił na blasku, Soundgarden to odgrzewany kotlet który jednak nie istniał przez półtora dekady i jest swego rodzaju nowinką dla całego młodego pokolenia.
Niestety, to prawda...
A Sabaton nad Megadeth?voivod pisze:nie wiem czy zauwazyles, ale miejsce na plakacie bardziej zalezy od ilosci sprzedanych plyt niz od wartosci granej muzyki.
po prostu dzisiaj sabaton sprzedaje w szwecji wiecej plyt niz megadeth...
Dla mnie album God & Guns jest świetny, na liście bestsellerów billboardu tez był wysoko. Wiadomo, że wiekszośc muzyków Lynyrd Skynyrd nie żyje, ale obecny skład ujmy tej marce nie przynosi.Piwowarus pisze:Tyle, że nie liczą się zasługi historyczne, a obecna sytuacja. A obecny Lynyrd Skynyrd, już niewiele wspólnego z przeszłością ma.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
potrzeba rynkuKronos pisze:To już jest przegięcieyankes pisze:Sabaton nad Megadeth.....
już nie mam tu najwięcej postów

BRUTAL

AT THE GATESHow do you like upcoming Brutal Assault? Are you thrilled or still waiting for YOUR band? If so, what about AT THE GATES?
Brutal Assault Festival announces newly confirmed bands headed by legendary Swedish melodic death metal band AT THE GATES, grindcore supergroup LOCK UP and Swedish djentleman VILDHJARTA.
+
Bands for this week are CORROSION OF CONFORMITY, SÓLSTAFIR and GORGUTS
Skład BA to jakaś masakra.