01-03/06/2012 - Ursynalia - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 01-03/06/2012 - Ursynalia - Warszawa
Jelonek był w sumie do przewidzenia, bo praktycznie co roku gran na SGGW. Coś, jak Kult na UW
Bileciki już są
czekamy na następne ogłoszenia
Niespodzianka!
Dzisiaj około 20:00 ogłosimy Wam jeden z zagranicznych supportów, które wystąpią przed jedną z gwiazd głównych Ursynaliów, a już jutro zgodnie z obietnicą ogłosimy drugi zespół zagraniczny, który zagra na Ursynalia 2012 - Warsaw Student Festival
Dzisiaj około 20:00 ogłosimy Wam jeden z zagranicznych supportów, które wystąpią przed jedną z gwiazd głównych Ursynaliów, a już jutro zgodnie z obietnicą ogłosimy drugi zespół zagraniczny, który zagra na Ursynalia 2012 - Warsaw Student Festival
Gojira. Nie jako gwiazda tylko jako support. Nieźle.
W dniu Slayera?
Gojira! - już Ursynalia przebiły Metalfest, dobrze , że wybrałem ten festiwal 
Przebiły dwoma zespołami? To jakieś żarty...Gojira! - już Ursynalia przebiły Metalfest, dobrze , że wybrałem ten festiwal
Była to moja osobista opinia. Ze składu Metalfesta chciałbym zobaczyć kilka zespołów, szczególnie Triptykon i Kreator. Jednak Metalfest jest zdecydowanie droższy i trzeba na niego dojechać. Za podobne pieniądze będzie w sierpniu Brutal Assault, na który się wybieram, a skład ma najlepszy we własnej historii.
-
El Dorado
Slayer przebija każdą kapelę bąkuSteve pisze:Przebiły dwoma zespołami? To jakieś żarty...
Wiem, że panuje jakaś moda na Slayer, ale sorry, poważnie na to patrząc, to jak dwa zespoły (czy jeden jak twierdzisz) mogą przebić na prawdę mocny skład Metalfestu? To niedorzeczne.El Dorado pisze:Slayer przebija każdą kapelę bąku
Jak dla mnie to nic na prawdę nie wiadomo jak wspaniałego na tym feście nie ma - bardziej odpowiada mi Metalfest. Ciekawe jak wyglądałby Brutal w wykonaniu Polskim, może się kiedyś przekonamytomak1986 pisze:a podobne pieniądze będzie w sierpniu Brutal Assault, na który się wybieram, a skład ma najlepszy we własnej historii.
Ja mam bliżej na Metalfesttomak1986 pisze: Jednak Metalfest jest zdecydowanie droższy i trzeba na niego dojechać.
Dobrze gada polać mu!El Dorado pisze: Slayer przebija każdą kapelę bąku
A dla mnie na Metalfescie poza Legion Of The Damned nie ma nic ciekawego. Będziemy tak sobie kopać dołki w piaskownicy czy dojdziesz do tego, że taka przepychanka nie ma żadnego sensu?Steve pisze:Jak dla mnie to nic na prawdę nie wiadomo jak wspaniałego na tym feście nie ma - bardziej odpowiada mi Metalfest.
To zależy od podejścia. Slayer to Slayer ale bez przesady. Bardziej zeelektryzowałby mnie OVER KILL.
A mnie Destruction, albo Kreator który zresztą gra na Metalfeście. Bez gadania zamieniłbym Slayera na te dwa zespoły gdyby była taka okazja.widman pisze:Bardziej zeelektryzowałby mnie OVER KILL.
A ja nie
Długo jeszcze bedzie taka piaskownica ?
Długo jeszcze bedzie taka piaskownica ?
Minęła już 22.00 Zaraz mamusia zawoła do uzia i na dzień dzisiejszy zakończymy dyskusje na "wysokim poziomie". Do jutra do godziny 7.00 kiedy trzeba będzie wstać i iść do szkoły. Walnie się posta zanim wyjdzie i zaczniemy od nowa debaty na tematy ważkie i kluczowe.Kuki91 pisze: Długo jeszcze bedzie taka piaskownica ?
- Elevatorman
- -#Clansman

Tak. Tak właśnie jest.Steve napisał/a:
Przebiły dwoma zespołami? To jakieś żarty...
Slayer przebija każdą kapelę bąku
vanyorick pisze:nie, tak nie jest...
Elevatorman pisze:Tak. Tak właśnie jest.
- Nicko McBrain
- -#Long distance runner

Slayer przebija wszystko?
hahahahhahhahah
hah
hahahahhahhahah
hah