Wuja pisze:Gdybym był organizatorem nie kombinowałbym zbyt wiele i zaanonsował występy Ulver i Sunn O))). Wszyscy byliby zadowoleni, a przecież Garm, O'Sullivan i O'Malley i tak będą już na miejscu jako Aethenor.
to by było super jeszcze Earth do tego i ze szczęścia nie wiem co bym zrobił
Wuja pisze:Duże nazwy, nie wiem czy Gojira i Mastodon to już nie za wysoka półka finansowa na Asymmetry
Gojira myślę że nie , ale Mastodon myślę że zdecydowanie. Zobaczymy jeszcze jak będzie cena karnetów wyglądała.
Wuja pisze:@ Zakkahletz - jak masz/będziesz miał jakieś przecieki odnośnie występu Mastodon w Polsce to nie zapomnij podzielić się.
MASTODON wystąpi tam, gdzie nie jest powszechnie spodziewany. Bardzo się postaram być na tym koncercie, bo po zeszłorocznym Sonisphere odczuwam niedosyt.
We'd like to inform, that the band Black Tusk will appear as a substitution for Priestess. Keep following our website, today we are announcing a headliner and informations about the tickets.
Jak dla mnie ostatni dzień świetny i na niego się wybiorę. Może Bohren mnie zaskoczy bardzo pozytywnie i zakocham się w ich muzyce. Killing Joke i Celeste - miazga.
Ostatnio zmieniony wt sty 31, 2012 3:32 pm przez tomak1986, łącznie zmieniany 1 raz.
Pierwszy dzień (Sleep!!!!!, A Storm of Light + do obczajenia Amenra) oraz trzeci (cała Forum Stage) - wtedy na pewno się pojawię. Jako że cena biletów na te dwa dni = cena karnetu na całość, to pewnie wezmę na całość i być może pojawię się i drugiego dnia - zależnie od tego czy majówka na słodowej zrobi mu jakąś konkurencję (jak na razie nie zanosi się).
Aha, może jeszcze raz podkreślę: Sleep cieszy mnie bardzo bardzo!!