10/05/2012 - Metallica - Sonisphere Festival - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 10/05/2012 - Metallica - Sonisphere Festival - Warszawa
SKĄD TO ZDJECIE?!
Oprócz tego, ze DM je wrzuciło, to nie widze żadnego innego źródła ;P
Oprócz tego, ze DM je wrzuciło, to nie widze żadnego innego źródła ;P
Plakat wisiał na hiszpańskiej stronie soni, zamiast plakatu z Madrytu powiesili to
Już widzę że poprawione. Sprawdź żródło skąd ten rysunek jest pobrany
http://pl.sonisphere.eu/wp-content/uplo ... 12-310.jpg
http://pl.sonisphere.eu/wp-content/uplo ... 12-310.jpg
No to 100% Meta. Oby dołożyli coś ciekawszego. Bo lipka.
To Bemowo... kurde! 
Oho, brak zaklepanych supportów to źle wróży.
Zaraz się okaże, że trzeba zapłacić 400 zł za koncert Mety + 4 zespołów ...
Najpiękniejsze w demokracji jest to, że nie trzeba 
- Shedao Shai
- -#Nomad

Kyuss, Orange Goblin i/lub Soundgarden i ciągnę tam choćby na kolanach. Składu takiego jak w Finlandii raczej nie będzie, bo Machine Head i Gojira mają już zabookowane występy u nas.
-
Deleted User 2868
W Pradze bilet GC na sam koncert Mety kosztuje ok. 360 złmatt89bp pisze:Zaraz się okaże, że trzeba zapłacić 400 zł za koncert Mety + 4 zespołów ...
Gojira faktycznie, ale coś nie wierze, ze MH ma w umowie z woodstockiem coś takiego jak wyłączność, wiec jeśli będą robić SOnisphere, to u nas pewnie też będą (choć w Hiszpanii ich nie maShedao Shai pisze:Machine Head i Gojira mają już zabookowane występy u nas.
matt89bp pisze:Oho, brak zaklepanych supportów to źle wróży.
RALF pisze:To Bemowo... kurde!
Mam deja vu, bo wydaje mi się, że temat biletów i Bemowa został już do bólu przerobiony przy okazji Sonisphere w 2010 i w 2011...Ale widzę, że będzie powtórka z rozrywki..
Ostatnio zmieniony pt sty 27, 2012 11:38 am przez yankes, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Deleted User 2868
To dopiero początek, lada moment przyjdzie oficjalne info, ceny biletów itd. to dopiero się zacznie 50 stron o za wysokich cenachyankes pisze:Mam deja vu, bo wydaje mi się, że temat biletów i Bemowa został już do bólu przerobiony przy okazji Sonisphere w 2010 i w 2011...
Bo bilety na imprezy EvilNation nadal są k...o drogie i pewnie takie będą. Nic dziwnego, że budzi to nadal emocje, ludzie mają w takich wypadkach świadomość nieracjonalności tych cen.
To jak przewidujecie, ile na płytę, a ile na super ekskluzywną przyjemność Golden Cielca? ;0
To jak przewidujecie, ile na płytę, a ile na super ekskluzywną przyjemność Golden Cielca? ;0
-
Deleted User 2868
Pewnie podobnie jak w zeszłym roku 
- Shedao Shai
- -#Nomad

Jak ostatnio, 200 i 400 zł czy jakoś tak, i nie uważam że to są wysokie ceny, i uwaga uwaga, nie będę na ten temat marudził!
Tak sobie patrzę na skład hiszpańskiego Soni i patrzę, i jeśli w Polsce znowu odwalą jakąś fuszerę typu "no to jeszcze dwa zespoły zagraniczne, a potem 3 nieznane z Polski i cieszcie się że w ogóle coś jest" to chyba wybiorę Madryt. Tamtejszy skład jest tak podpasowany do mojego gustu, że aż boli od patrzenia
Tak sobie patrzę na skład hiszpańskiego Soni i patrzę, i jeśli w Polsce znowu odwalą jakąś fuszerę typu "no to jeszcze dwa zespoły zagraniczne, a potem 3 nieznane z Polski i cieszcie się że w ogóle coś jest" to chyba wybiorę Madryt. Tamtejszy skład jest tak podpasowany do mojego gustu, że aż boli od patrzenia
Niech będa takie same ale... jakieś godziwe supporty, bo to co było w 2011 - DNO!
- Elevatorman
- -#Clansman

eeee Metallica za słaba żeby wydać taką kasę na nich 
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

Trzeba się poprostu przezwyczaić,że takie będą ceny koncertów i tyle
Zgadzam się. Muszę to odnotować w pamiętniczku, bo to rzadko ma miejsceZłapanyWCzasie pisze:Trzeba się poprostu przezwyczaić,że takie będą ceny koncertów i tyle
Ceny wszystkiego rosną, kurs euro jest jaki jest, zespoły utrzymują się już tylko z grania koncertów, a nie sprzedaży płyt, nawet jeśli to Metallica, więc to wszystko przenosi się na ceny biletów. Też bym wolał wydać mniej ( piękny truizm ), ale co zrobić.
Ostatnio zmieniony pt sty 27, 2012 12:04 pm przez yankes, łącznie zmieniany 2 razy.
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

Poprostu w 2011 r. przeżyłem szok i byłem wściekły,dla mnie nie zobaczyć koncertu Iron Maiden w Polsce było pewnym novum,gdyby nie było innego wyboru to bym pojechał mimo wszystko.Jednak pojawiła się opcja koncertu w Berlinie w hali,chciałem ich jeszcze raz zobaczyć w hali bardzo zawsze,ale byłem wściekły,że mam taki dylemat i z tego powodu,że koncert niemiecki kosztować będzie taniej ,kiedyś to by było nie do pomyślenia.yankes pisze:Zgadzam się. Muszę to odnotować w pamiętniczku, bo to rzadko ma miejsceZłapanyWCzasie pisze:Trzeba się poprostu przezwyczaić,że takie będą ceny koncertów i tyle
Ceny wszystkiego rosną, kurs euro jest jaki jest, zespoły utrzymują się już tylko z grania koncertów, a nie sprzedaży płyt, nawet jeśli to Metallica, więc to wszystko przenosi się na ceny biletów. Też bym wolał wydać mniej ( piękny truizm ), ale co zrobić..
Dlatego tak wtedy zareagowałem. Tyle
Ostatnio zmieniony pt sty 27, 2012 12:04 pm przez ZłapanyWCzasie, łącznie zmieniany 1 raz.
Bardziej mi chodziło, o to, że Hiszpania ogłasza SONI - Meta + 10 zespołow, Finlandia - Meta + 6 zespołów a u nas ... Meta i już, z czasem dojdzie coś tam.yankes pisze:Mam deja vu, bo wydaje mi się, że temat biletów i Bemowa został już do bólu przerobiony przy okazji Sonisphere w 2010 i w 2011...Ale widzę, że będzie powtórka z rozrywki..
I w mojej opinii nazywanie tego czegoś festiwalem to nadużycie. Podobna sytuacja miała miejsce w 2010 bo jeszcze 2011 wyglądał przyzwoicie.