Odbanowanie ich przyniosłoby wręcz odwrotny efekt niz sie podziewacie ale jestescie zbyt ograniczeniu umysłowo by myśleć chyba (zróbmy test: jak sądzisz adminie, jaki inny od rozwalenia forum, mogłoby to przyniesc efekt. Weź pod uwagę to, że wiadomo konkretnie kto co i skąd pisze )
Księga Skarg i Wniosków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
El Dorado
Re: Księga Skarg i wniosków
Jestescie głupkami
myslicie, ze nie da sie rozpieprzyć forum będąc zbanowanym? Przeciez nawet nie trzeba miec tu konta zeby zrobic np atak DDoS czy jak to sie nazywało :]
Odbanowanie ich przyniosłoby wręcz odwrotny efekt niz sie podziewacie ale jestescie zbyt ograniczeniu umysłowo by myśleć chyba (zróbmy test: jak sądzisz adminie, jaki inny od rozwalenia forum, mogłoby to przyniesc efekt. Weź pod uwagę to, że wiadomo konkretnie kto co i skąd pisze )
moge wiedziec czemu Tobink mi ublizasz?
wrzucam Tobie lub Twoim ubogim umyslowo kolezkom?
Lecz sie i daj zyc innym
patrz post tomali - wszystko w tym temacie
wrzucam Tobie lub Twoim ubogim umyslowo kolezkom?
Lecz sie i daj zyc innym
patrz post tomali - wszystko w tym temacie
zalosny to Ty jestes, skoncz
spotykasz mnie na koncertach to jakos milutki jestes, a tu jakies frustracje wylewasz z siebie
koledzy Cie o wstawiennictwo prosza?
oni akurat dobrze wiedza za co bany maja i co odpier@#$
spotykasz mnie na koncertach to jakos milutki jestes, a tu jakies frustracje wylewasz z siebie
koledzy Cie o wstawiennictwo prosza?
oni akurat dobrze wiedza za co bany maja i co odpier@#$
za ataki DDoS grozi kilka lat w zawiasach 
No ale przecież cały stan utrzymywania zbanowanych ich podstawowych kont polega na tym, żeby stale dostarczać administracji rozrywki w postaci tropienia kolejnych wcieleńEl Dorado pisze:Odbanowanie ich przyniosłoby wręcz odwrotny efekt niz sie podziewacie
-
Deleted User 804
Po pierwsze: warn za obrażanie administracji. Głupi i ograniczeni to są Twoi koledzy a nie my.El Dorado pisze:Jestescie głupkamimyslicie, ze nie da sie rozpieprzyć forum będąc zbanowanym? Przeciez nawet nie trzeba miec tu konta zeby zrobic np atak DDoS czy jak to sie nazywało :]
Tak z Ciekawości niby które ich konto miałbym odbanować? Tu jest lista wszystkich ostrzeżeń jakie wystawiliśmy warnings.php?sort=username&order=ASC&start=0
Te z wartością 6 i więcej to w jakiś 95% tych dwóch wielce pokrzywdzonych banem. Kont założyli jeszcze więcej, tyle że część już skasowaliśmy. Najzabawniejsze że nawet jak założą nowe konto to i tak po poziomie intelektualnym ich postów widać że to oni.
Jak jeszcze dorzucić do tego inne rzeczy które odwali to nie ma najmniejszej szansy na to by kiedykolwiek zostali odbanowani.
eghem... rozwiń kto to widziDeleted User 804 pisze:Najzabawniejsze że nawet jak założą nowe konto to i tak po poziomie intelektualnym ich postów widać że to oni.
już nie mam tu najwięcej postów

-
Deleted User 804
na jakiś 100 zbanowanych kont dostrzegłeś pierwszy aż jedno 
Jako że to "księga skarg i WNIOSKÓW" to chciałem złożyć jeden wniosek: WESOŁYCH ŚWIĄT WSZYSTKIM !! Smacznej i sytej wigilii, miłych chwil z rodziną i masy prezentów. A w przyszłym roku genialnych koncertów, żeby każdy z Was mógł pojechać na każdy koncert na jaki zapragnie
No i oczywiście sobie i Wam życzę jak najlepszych i najciekawszych wieści z obozu Maiden, oby rok 2012 był jeszcze lepszy dla zespołu i fanów niż mijający 2011! AVE !! \m/ 
Wesołych Świąt dla wszystkich i jak najwięcej zaliczonych koncertów w przyszłym roku ! 
IRON MAIDEN
dołączam się do życzeń. Wesołych Świąt i szczęśliwego nowego roku !!!
While you sleep in earthly delight,
Someone's flesh is rotting tonight
Mam taką prośbę do administracji... załóżcie temat "Trasa 2012" i wrzucajcie tam tylko potwierdzone informacje o koncertach (jak się pojawią), a ten co teraz jest to dodajcie do nazwy "plotki".
Bardzo chętnie odpuszczę sobie czytanie kolejnych wymysłów na temat przyszłych koncertów. Podejrzewam, że wielu użytkowników interesują tylko konkrety, a nie bzdety. A teraz trzeba tam zaglądać, bo nie wiadomo czy czasem coś się jednak nie pojawiło.
Bardzo chętnie odpuszczę sobie czytanie kolejnych wymysłów na temat przyszłych koncertów. Podejrzewam, że wielu użytkowników interesują tylko konkrety, a nie bzdety. A teraz trzeba tam zaglądać, bo nie wiadomo czy czasem coś się jednak nie pojawiło.
www.MetalSide.pl
To przede wszystkim wina jednego użytkownika, każdy wie, o kogo chodzi. Jak tylko pojawią się potwierdzone daty, utworzymy nowy temat.gumbyy pisze:Mam taką prośbę do administracji... załóżcie temat "Trasa 2012" i wrzucajcie tam tylko potwierdzone informacje o koncertach (jak się pojawią), a ten co teraz jest to dodajcie do nazwy "plotki".
Ok, dzięki.yankes pisze:To przede wszystkim wina jednego użytkownika, każdy wie, o kogo chodzi. Jak tylko pojawią się potwierdzone daty, utworzymy nowy temat.
www.MetalSide.pl
doikladnie tak, na dzien dzisiejszy to pewnosci nie ma czy w ogole taka trasa sie odbedzieyankes pisze:To przede wszystkim wina jednego użytkownika, każdy wie, o kogo chodzi. Jak tylko pojawią się potwierdzone daty, utworzymy nowy temat.gumbyy pisze:Mam taką prośbę do administracji... załóżcie temat "Trasa 2012" i wrzucajcie tam tylko potwierdzone informacje o koncertach (jak się pojawią), a ten co teraz jest to dodajcie do nazwy "plotki".
Trasa w tym roku zacznie się w lecie i będzie raczej krótka. Na pewno Stany, Kanada i Japonia i pewnie Europa tez ale raczej same festiwale, wiec podejrzewam ze do Polski raczej nie zawitaja w tym roku, no bo co niby, Jarocin?
bo nie sadze żeby robili Sonisphere drugi rok z rzędu
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

posty przeniesione żeby nie zaśmiecać tematu o koszulkach
Nawet drugie forum nie może istnieć,bo wszyscy logują się na jedno i durnej prywatnej wiadomości nie można wysłać. Dobra,mniejsza z tym,bo tylko dzieci są pamiętliwe.
Piszę o tym,ponieważ 29 marca tego roku mamy 30-lecie płyty The Number of the Beast,zbiega to się z koncertami Blaze'a Bayleya w Polsce i premierą nowego DVD Iron Maiden.
Jest to idealny moment by zorganizować jakieś akcje fanowskie, spotkania,koncerty z coverami i takie sprawy. Myślę,że zasada "co dwie głowy,to nie jedna" ma tu dobre zastosowanie,a nie mówię o dwóch głowach,a o kilkuset głowach z ciekawymi pomysłami.
A co do samej koszulki to chyba większość fanów Iron Maiden myślała o czymś takim,Czesi np. mają nawet swój hymn fanowski, o czym ja też myślałem.Przerobiłem kiedyś słowa Die With Your Boots On na język polski z tekstem gdzie jest mnóstwo akcentów Ironowskich, nie jest to wybitne,ale gdyby to zrobiła jakaś bardziej obyta literacko osoba mogłoby być naprawdę fajne.
Co do wzorów,kiedyś mój bardzo dobry kolega na poczekaniu narysował sobie Edka obejmującego mocnym uściskiem Halę Ludową. Impulsem była nasza rozmowa o tym by jakoś uczcić 25 lecie koncertu Iron Maiden w Hali Ludowej. Nawet na kartce A4 namalowane zwykłym ołówkiem robiło to wrażenie.
Do czego dąże? do tego,że osób z talentem rysowniczym jest sporo i warto by wykorzystać kilka prac, każdy region polski mógłby mieć swojego "reprezentanta"
Żeby nie było,że robię z gęby cholewę,ten czeski hymn
http://www.youtube.com/watch?v=7qPiLsR88kw
Może należałoby użyć jedyny i zastanowić się dlaczego inne nie miały nawet szansy się rozwiną,bynajmiej nie jako wrogie akcje tylko w ramach "zdrowej konkurencji". Wg.mnie esencją fan clubu są zloty fanów, a ostatni duży miał miejsce we Wrocławiu, z inicjatywy sporej grupy osób ,dodam,że pomysł był torpedowany,wyśmiewany.yankes pisze: największego polskiego fanklubu
Nawet drugie forum nie może istnieć,bo wszyscy logują się na jedno i durnej prywatnej wiadomości nie można wysłać. Dobra,mniejsza z tym,bo tylko dzieci są pamiętliwe.
Piszę o tym,ponieważ 29 marca tego roku mamy 30-lecie płyty The Number of the Beast,zbiega to się z koncertami Blaze'a Bayleya w Polsce i premierą nowego DVD Iron Maiden.
Jest to idealny moment by zorganizować jakieś akcje fanowskie, spotkania,koncerty z coverami i takie sprawy. Myślę,że zasada "co dwie głowy,to nie jedna" ma tu dobre zastosowanie,a nie mówię o dwóch głowach,a o kilkuset głowach z ciekawymi pomysłami.
A co do samej koszulki to chyba większość fanów Iron Maiden myślała o czymś takim,Czesi np. mają nawet swój hymn fanowski, o czym ja też myślałem.Przerobiłem kiedyś słowa Die With Your Boots On na język polski z tekstem gdzie jest mnóstwo akcentów Ironowskich, nie jest to wybitne,ale gdyby to zrobiła jakaś bardziej obyta literacko osoba mogłoby być naprawdę fajne.
Co do wzorów,kiedyś mój bardzo dobry kolega na poczekaniu narysował sobie Edka obejmującego mocnym uściskiem Halę Ludową. Impulsem była nasza rozmowa o tym by jakoś uczcić 25 lecie koncertu Iron Maiden w Hali Ludowej. Nawet na kartce A4 namalowane zwykłym ołówkiem robiło to wrażenie.
Do czego dąże? do tego,że osób z talentem rysowniczym jest sporo i warto by wykorzystać kilka prac, każdy region polski mógłby mieć swojego "reprezentanta"
Żeby nie było,że robię z gęby cholewę,ten czeski hymn
http://www.youtube.com/watch?v=7qPiLsR88kw
Ostatnio zmieniony ndz sty 29, 2012 1:01 pm przez ZłapanyWCzasie, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Deleted User 804
no to masz niby swój fc więc czemu tam nie realizujesz tych pomysłów. Łatwiej powiedzieć innym niż zrobić samemu?
Jak się spamuje do każdego nowego użytkownika by zmienił forum to nie dziw się że administracji to się nie podoba, zwłaszcza że wszystko robiłeś poza naszymi plecami i robiłbyś to dalej gdyby jeden z nowych użytkowników nie podesłał nam wiadomości od Ciebie.ZłapanyWCzasie pisze:Nawet drugie forum nie może istnieć,bo wszyscy logują się na jedno i durnej prywatnej wiadomości nie można wysłać.
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

zapraszam na forum www.AUTOCENZURA.fora.pl
potrzebujemy ludzi na rozruszanie naszego forum oraz jeśli ktoś chce współprowadzenie fanclubu
Up the Irons
tak brzmiała treść tego listu,gdzie tu słowo o uciekaniu z Sanktuarium
ale jak napisałem -tylko dzieci są pamiętliwe,spoko
Ja poprostu uważam,że kilka for,w tym fora regionalne,przydałyby się też Sanktuarium,zresztą kim się bardziej czujesz fanem Iron Maiden czy fanem Sanktuarium? chyba fajnie by było by różnych imprez,akcji itd. związanych z Iron Maiden było jak najwięcej.
Łatwiej zrobić samemu(tzn z kolegami,bo ja tam nie jestem żadnym szefem),ale mówię innym,bo zdaję sobię sprawę jaki tu jest potencjał,a jaki mamy z kolegami w naszej mini-inicjatywie,która już bardziej teraz opiera i tak na relacjach koleżeńskich niż jakiegoś fanclubu. Zresztą liczba osób,która sumując "bawiła się" w ten Clansman to było razem z 20 osób,więc o jakim fan clubie mowa?
Powtarzam,te 30 lecie Number of the Beast,płyty ważnej chyba w naszych sercach (nawet wczoraj słuchałem po raz 1439 w życiu-zero znudzenia) okazja do zorganizowania czegoś dużego, wspólnymi siłami.
potrzebujemy ludzi na rozruszanie naszego forum oraz jeśli ktoś chce współprowadzenie fanclubu
Up the Irons
tak brzmiała treść tego listu,gdzie tu słowo o uciekaniu z Sanktuarium
ale jak napisałem -tylko dzieci są pamiętliwe,spoko
Ja poprostu uważam,że kilka for,w tym fora regionalne,przydałyby się też Sanktuarium,zresztą kim się bardziej czujesz fanem Iron Maiden czy fanem Sanktuarium? chyba fajnie by było by różnych imprez,akcji itd. związanych z Iron Maiden było jak najwięcej.
Łatwiej zrobić samemu(tzn z kolegami,bo ja tam nie jestem żadnym szefem),ale mówię innym,bo zdaję sobię sprawę jaki tu jest potencjał,a jaki mamy z kolegami w naszej mini-inicjatywie,która już bardziej teraz opiera i tak na relacjach koleżeńskich niż jakiegoś fanclubu. Zresztą liczba osób,która sumując "bawiła się" w ten Clansman to było razem z 20 osób,więc o jakim fan clubie mowa?
Powtarzam,te 30 lecie Number of the Beast,płyty ważnej chyba w naszych sercach (nawet wczoraj słuchałem po raz 1439 w życiu-zero znudzenia) okazja do zorganizowania czegoś dużego, wspólnymi siłami.