01/08/2012 - Madonna - Warszawa

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
matt89bp
-#Invader
-#Invader

Post autor: matt89bp »

Stadion Narodowy

1171 pln - hot ticket pakiet
1171 pln - golden circle early entrance pakiet
413 pln - trybuny
330 pln - trybuny
275 pln - trybuny
149 pln - trybuny
413 pln - golden circle
275 pln - płyta
149 pln - osoby niepełnosprawne

Źródło: http://www.mmwarszawa.pl/396756/2012/2/ ... gory=video
i Radio Zet
MADONNA WORLD TOUR 2012

1 SIERPNIA 2012

WARSZAWA – STADION NARODOWY

BILETY W SPRZEDAŻY OD 17tego LUTEGO

Madonna urządza wielką imprezę i wszyscy jesteście zaproszeni! The Madonna 2012 World Tour rozpocznie się 29 maja w Tel Awiwie (Izrael) - oficjalnie ogłosiło Live Nation Entertainment, międzynarodowy promotor trasy. Trasa obejmuje hale, stadiony oraz specjalne imprezy plenerowe m.in. na Plains of Abraham (Quebec) oraz powrót do Południowej Ameryki i Australii, gdzie artystka nie występowała od 20 lat. W trakcie trasy Madonna zawita do 26 europejskich miast, w tym do Londynu, Paryża, Mediolanu, Berlinu a także - 1 sierpnia - do Warszawy.

Fenomenalna, pełna sukcesów trasa Madonny “Sticky & Sweet” potwierdziła jej status najlepszej koncertującej artystki wszechczasów: najbardziej dochodowej, gromadzącej najliczniejszą publiczność i oferującej najbardziej widowiskowe i spektakularne show.

Ogłoszenie Madonna’s 2012 World Tour jest kontynuacją niezwykłego tygodnia, podczas którego wraz z występem Madonny na Bridgestone Super Bowl premierę miał nowy singiel artystki zatytułowany “Give Me All Your Luvin”. Singiel pochodzi z oczekiwanego nowego albumu MDNA, który pojawi się w sklepach 26 marca nakładem Live Nation Entertainment/Interscope Records.

“Utwór Madonny jako światowej sławy artystki mówi sam za siebie. Jej artystyczne i kreatywne produkcje z każdą trasą są coraz większe i lepsze - Madonna 2012 nie będzie wyjątkiem. Jesteśmy podekscytowani nową trasą Madonny i wiemy, że jej fani czują to samo” komentuje Arthur Fogel, CEO Live Nation Entertainment Global Touring i promotor trasy Madonny.

„2012 rok to ważny czas dla Stadionu Narodowego w Warszawie. Zaraz po piłkarskich emocjach Mistrzostw Europy będziemy gościć Madonnę!” – powiedział Rafał Kapler, Prezes Narodowego Centrum Sportu. „Ten koncert to możliwość doświadczenia wyjątkowego widowiska na jednym z najnowocześniejszych obiektów w Europie. Występ Madonny na Stadionie Narodowym w Warszawie będzie jednym z najbardziej spektakularnych wydarzeń muzycznych 2012 roku i z pewnością na długo pozostanie w pamięci wszystkich, którzy przyjdą na jej koncert. Okazji do zobaczenia królowej popu w Polsce po prostu nie można przegapić” – podsumował Rafał Kapler.

W trakcie fenomenalnej kariery aż 37 utworów Madonny znajdowało się w pierwszej dziesiątce na liście Billboard's Hot 100 Singles Chart a 40 gościło na pierwszym miejscu na Billboard’s Dance/Club Play Song Charts. Żaden inny artysta na całym świecie nie może poszczycić się takim wynikiem. Madonna sprzedała ponad 300 milionów albumów a jej trasy koncertowe biją rekordy w kategorii tras koncertowych artystek solo. Jest siedmiokrotną zdobywczynią nagród Grammy, piosenkarką, autorką piosenek, producentką i członkinią Rock & Roll Hall of Fame. Jej ostatni album “Hard Candy” debiutował na pierwszym miejscu w 37 krajach. Pierwszą trasą Madonny był l985 Virgin Tour.

Bilety na koncert w Warszawie w cenach od 149 zł do 1171 zł wejdą do sprzedaży 17 lutego na LiveNation.pl.

Więcej informacji o biletach, członkostwie w Fan Clubie, pakietach VIP, merchandisingu na:

WWW.LIVENATION.COM & WWW.MADONNA.COM
http://www.livenation.pl/event/284456/m ... 12-tickets
Ostatnio zmieniony wt lut 07, 2012 10:55 am przez matt89bp, łącznie zmieniany 2 razy.
yankes
-#Clansman
-#Clansman

Re: 01/08/2012 - Madonna - Warszawa

Post autor: yankes »

Mały offtop uskutecznie ;-)

Mnie zastanawia co innego. Ticketalarm na eventim.pl. Ostatnio bardzo mocno przycieli listę wykonawców.

Madonna ( właśnie ogłoszona )

Roger Waters The Wall ( powrót do Europy w 2013, 2 wyprzedane koncerty w Łodzi, więc jak będzie trasa, to na pewno w Polsce zagra)

Placebo - Czyżby Impact? Opener?

Bryan Adams - pewnie kolejna gwiazda koncertów w ramach Złotych Przebojów, MJM Prestige

Guns N Roses ( wczoraj ogłoszeni )

The Rolling Stones - Narodowy? Trasa na 50lecie kapeli

Katie Melua - nowa płyta, regularnie w Polsce
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: RALF »

Podstawowe bilety - taniej niż SONI i to na pięknym stadionie..... :idea:
szatanista
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: szatanista »

yankes pisze: Placebo - Czyżby Impact? Opener?
Jak na razie mają podane daty występów festiwalowych od 8 sierpnia, więc raczej nie Opener. Po ogłoszeniu Kasabian odpadają chyba również z Impact. Pozostaje Coke, który ostatnimi laty zaczął zmieniać się w oazę <ZłapanyWCzasie zamyka oczy> rocka alternatywnego rodem z anteny Eski Rock </otwiera>.
yankes
-#Clansman
-#Clansman

RALF pisze:Podstawowe bilety - taniej niż SONI i to na pięknym stadionie..... :idea:
To jedź na Madonne :facepalm: Nie wiem po cholere takie posty, skoro doskonale wiesz, że Mety nie ma w sierpniu w Europie, a w maju UEFA już nie wpuszcza na stadiony..
Deleted User 4876

Post autor: Deleted User 4876 »

można na jedno i na drugie wydarzenie się wybrać :-) no i fakt ze Soni ma umowe z Bemowem wpływa na miejsce Mety przeciez, nawet jakby Platini i Cała UEFA była najwiekszymi fanami Jamesa and Co. wiec zawiele by nie wskórali :D
Zakkahletz
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Zakkahletz »

A jak Wam się podoba najnowszy singiel i klip do niego? Dla mnie to pierwsze od "Frozen" pozytywne zaskoczenie od Madonny, rzecz taka lekko oldskulowa (w swoim gatunku).
www.youtube.com/watch?v=cItHOl5LRWg
Awatar użytkownika
matt89bp
-#Invader
-#Invader

Post autor: matt89bp »

RALF pisze:Podstawowe bilety - taniej niż SONI i to na pięknym stadionie..... :idea:
Jeju, na Coldplay też są tańsze:
825 pln – VIP (oferta dostępna będzie wkrótce na LiveNation.pl i Perfectpr.pl)
385 pln – Golden Circle Early Entrance
275 pln – trybuny i Golden Circle
198 pln – trybuny i płyta
187 pln – trybuny
165 pln – trybuny i osoby niepełnosprawne
I zapewne podobnie będzie na Madonne skoro wiadomo, że od 149 do 1100 cos tam

Tylko co z tego? Nie można porównywać tych 2 wydarzeń ze sobą. Niby Madonna dla popu to taka Meta dla metalu, z tym, że co zagra z Madonną wogle jakiś support? Można byłoby zrobić porównanie jakby Meta sama grała koncert, a nie festiwal z innymi 8 zespołami...
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

A może trasę BOYSów też będziecie reklamować i omawiać na TYM forum ??

[Komentarz usunięty przez ACTA] mnie obchodzi ta [Komentarz usunięty przez ACTA]
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
Awatar użytkownika
Kuki91
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Kuki91 »

To wypier[komentarz usunięty przez ACTA]laj z tego tametu i więcej tu nie zaglądaj. Czy to są problemy? Jesteś swiadom, że nie tylko samym metalem człowiek żyje i pewnie kilka ludzi stąd pojdzie na Madonne?
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

o, chłopczyku, ja cię nie obrażałem, więc i ty mnie też nie obrażaj
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
Szkieletor
-#Invader
-#Invader

Post autor: Szkieletor »

matt89bp pisze:01/08/2012 - Madonna - Warszawa
Stadion Narodowy

Źródło: http://www.mmwarszawa.pl/396756/2012/2/ ... gory=video
i Radio Zet
MADONNA WORLD TOUR 2012

1 SIERPNIA 2012

WARSZAWA – STADION NARODOWY

BILETY W SPRZEDAŻY OD 17tego LUTEGO

Madonna urządza wielką imprezę i wszyscy jesteście zaproszeni! The Madonna 2012 World Tour rozpocznie się 29 maja w Tel Awiwie (Izrael) - oficjalnie ogłosiło Live Nation Entertainment, międzynarodowy promotor trasy. Trasa obejmuje hale, stadiony oraz specjalne imprezy plenerowe m.in. na Plains of Abraham (Quebec) oraz powrót do Południowej Ameryki i Australii, gdzie artystka nie występowała od 20 lat. W trakcie trasy Madonna zawita do 26 europejskich miast, w tym do Londynu, Paryża, Mediolanu, Berlinu a także - 1 sierpnia - do Warszawy.

Fenomenalna, pełna sukcesów trasa Madonny “Sticky & Sweet” potwierdziła jej status najlepszej koncertującej artystki wszechczasów: najbardziej dochodowej, gromadzącej najliczniejszą publiczność i oferującej najbardziej widowiskowe i spektakularne show.

Ogłoszenie Madonna’s 2012 World Tour jest kontynuacją niezwykłego tygodnia, podczas którego wraz z występem Madonny na Bridgestone Super Bowl premierę miał nowy singiel artystki zatytułowany “Give Me All Your Luvin”. Singiel pochodzi z oczekiwanego nowego albumu MDNA, który pojawi się w sklepach 26 marca nakładem Live Nation Entertainment/Interscope Records.

“Utwór Madonny jako światowej sławy artystki mówi sam za siebie. Jej artystyczne i kreatywne produkcje z każdą trasą są coraz większe i lepsze - Madonna 2012 nie będzie wyjątkiem. Jesteśmy podekscytowani nową trasą Madonny i wiemy, że jej fani czują to samo” komentuje Arthur Fogel, CEO Live Nation Entertainment Global Touring i promotor trasy Madonny.

„2012 rok to ważny czas dla Stadionu Narodowego w Warszawie. Zaraz po piłkarskich emocjach Mistrzostw Europy będziemy gościć Madonnę!” – powiedział Rafał Kapler, Prezes Narodowego Centrum Sportu. „Ten koncert to możliwość doświadczenia wyjątkowego widowiska na jednym z najnowocześniejszych obiektów w Europie. Występ Madonny na Stadionie Narodowym w Warszawie będzie jednym z najbardziej spektakularnych wydarzeń muzycznych 2012 roku i z pewnością na długo pozostanie w pamięci wszystkich, którzy przyjdą na jej koncert. Okazji do zobaczenia królowej popu w Polsce po prostu nie można przegapić” – podsumował Rafał Kapler.

W trakcie fenomenalnej kariery aż 37 utworów Madonny znajdowało się w pierwszej dziesiątce na liście Billboard's Hot 100 Singles Chart a 40 gościło na pierwszym miejscu na Billboard’s Dance/Club Play Song Charts. Żaden inny artysta na całym świecie nie może poszczycić się takim wynikiem. Madonna sprzedała ponad 300 milionów albumów a jej trasy koncertowe biją rekordy w kategorii tras koncertowych artystek solo. Jest siedmiokrotną zdobywczynią nagród Grammy, piosenkarką, autorką piosenek, producentką i członkinią Rock & Roll Hall of Fame. Jej ostatni album “Hard Candy” debiutował na pierwszym miejscu w 37 krajach. Pierwszą trasą Madonny był l985 Virgin Tour.

Bilety na koncert w Warszawie w cenach od 149 zł do 1171 zł wejdą do sprzedaży 17 lutego na LiveNation.pl.

Więcej informacji o biletach, członkostwie w Fan Clubie, pakietach VIP, merchandisingu na:

WWW.LIVENATION.COM & WWW.MADONNA.COM
http://www.livenation.pl/event/284456/m ... 12-tickets
Jedzie ktoś do Berlinu? :P
I'd rather die on my feet than keep living on my knees...
Awatar użytkownika
Kuki91
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

krusejder pisze:o, chłopczyku, ja cię nie obrażałem, więc i ty mnie też nie obrażaj
W którym miejscu Ciebie obraziłem dziadku?
szatanista
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: szatanista »

krusejder pisze: [Komentarz usunięty przez ACTA] mnie obchodzi ta [Komentarz usunięty przez ACTA]
To samo myślę o zespole Turbo :D
El Dorado

Post autor: El Dorado »

ulalala, poprzedni koncert był bardzo ok, więc teraz ruszę się znów :-)
Awatar użytkownika
masarenka
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: masarenka »

O! Kolejny wykonawca z którym rozmowy na temat koncertu we Wrocławiu były bardzo zaawansowane :lol:
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Kuki91 pisze:
krusejder pisze:o, chłopczyku, ja cię nie obrażałem, więc i ty mnie też nie obrażaj
W którym miejscu Ciebie obraziłem dziadku?
Rozumiem, że do ciebie mówią w domu per "wypier..." i uważasz to za normę. Współczuję.
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: RALF »

Jasne, że jadę, nawet chętniej niż na to całe SONISPHERE, gdzie za 308 PLN mogę moknąć na jakimś "straganie" z fotelikami... dla mnie najzwyczajniej to całe Bemowo za dużo sobie winszuje za bilety na polu... Grało też "samo" AC/DC i co, było tak tanio?! Ja już nie wchodzę w szczegóły dotyczące kosztów wynajmu i obsługi koncertu klepiskowego a organizacji imprezy na nowoczesnym stadionie w sercu Warszawy (...)

Bemowo tanim kosztem drenuje nasze kieszenie a my płacimy, bo nie mamy wyjścia! Można przecież "nie - jechać" i NIE ZOBACZYĆ UKOCHANEGO ARTYSTY, PRAWDA?! FAJNIE (...) Na takim ściernisku bilety na płytę - standard powinny chodzić po 150 - 160 PLN, pod sceną 200 - 250 a "trybuny - cóż za szumna nazwa": 200 - 300 (zależy, która sekcja byłaby bliżej estrady). Tak, wiem że to moje wishful thinking, ale przecież OD TEGO JEST FORUM i TEMATY TEGOŻ FORUM aby użytkownicy mogli tutaj przelewać swoje myśli i dzielić się refleksjami... Natomiast, jeśli część userów tego nie potrafi zaakceptować, to BŁAGAM - NIE CZYTAJCIE KOMENTARZY LUDZI, KTÓRYCH NIE AKCEPTUJECIE... :idea:

Tak Wam Dopomóż Bóg!!! ;-)
Awatar użytkownika
Kuki91
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

krusejder pisze:Rozumiem, że do ciebie mówią w domu per "wypier..." i uważasz to za normę. Współczuję.
Nie jesteś moją rodziną, tylko kimś, kogo znam z internetu. I tam na porządku dziennym mówie "wypier", jeśli uważam kogos za permamentnego trolla. Poza tym, Twój brak szacunku do Madonny za wszystko, co ona zrobiła dla muzyki rozrywkowej.... Żałość
yankes
-#Clansman
-#Clansman

RALF pisze:Tak, wiem że to moje wishful thinking, ale przecież OD TEGO JEST FORUM i TEMATY TEGOŻ FORUM aby użytkownicy mogli tutaj przelewać swoje myśli i dzielić się refleksjami... Natomiast, jeśli część userów tego nie potrafi zaakceptować, to BŁAGAM - NIE CZYTAJCIE KOMENTARZY LUDZI, KTÓRYCH NIE AKCEPTUJECIE... :idea:
Taa, rozumiem, że masz taką potrzebę uzewnętrzniania się, że na temat Bemowa musisz napisać 50 postów o tym samym przekazie, na temat Black Sabbath od opublikowania oświadczenia Warda też napisałeś już 10 postów o tym samym :lol: :facepalm:

Wiesz, chodzi o to, że możesz mieć swoje zdanie na jakikolwiek temat, luz. Ja to akceptuje, inna kwestia czy się z tym zdaniem zgadzam ;-) Tylko irytujące jest to, jak tą samą opinie powtarzasz już od 2 lat ( pierwszego Sonisphere ) przy każdej możliwej okazji. Wszyscy już znamy Twoje zdanie, uwierz mi, naprawdę ;-)

Krusejder - nie pasuje, nie zaglądaj. Ja mam w dupie Turbo, Ceti czy Kupczyka więc tam nie zaglądam a już w ogóle, nie piszę w tym temacie i nie zadaje żałosnych pytań po co taki temat.

Krusejder/ Kuki91 - Skończcie Panienki tą wymianę uprzejmości, bo oboje zarobicie po warnie.
Ostatnio zmieniony wt lut 07, 2012 10:54 am przez yankes, łącznie zmieniany 2 razy.
ODPOWIEDZ