1171 pln - hot ticket pakiet
1171 pln - golden circle early entrance pakiet
413 pln - trybuny
330 pln - trybuny
275 pln - trybuny
149 pln - trybuny
413 pln - golden circle
275 pln - płyta
149 pln - osoby niepełnosprawne
01/08/2012 - Madonna - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 01/08/2012 - Madonna - Warszawa
RALF pisze:Podstawowe bilety - taniej niż SONI:
Rzeczywiście taniej, niż na Sonisphere, ale najważniejsze, że zanim opublikowali dokladne ceny biletów, kolejny raz napisałeś o Bemowiekobonga pisze:[/code]1171 pln - hot ticket pakiet
1171 pln - golden circle early entrance pakiet
413 pln - trybuny
330 pln - trybuny
275 pln - trybuny
149 pln - trybuny
413 pln - golden circle
275 pln - płyta
149 pln - osoby niepełnosprawne
@Yankes
dobrze ciotko. Znikam stąd.
dobrze ciotko. Znikam stąd.
Ostatnio zmieniony wt lut 07, 2012 7:03 pm przez krusejder, łącznie zmieniany 2 razy.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
413 to mniej niż 308 a 275 to mniej niż 209? Czy nie łapię przekazu?
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

I na co to komu ? 
jakieś przesłanki, czy tylko zdrowo marzymy o tym wydarzeniu?:)yankes pisze:The Rolling Stones - Narodowy? Trasa na 50lecie kapeli
Jazz is not dead, it just smells funny.
-
Deleted User 4876
zdrowo marzymy
eh chociaz czekam az potwierdzą ich występ w Londynie, bo pomimo faktu iz Keith się z Mickiem pokłócił to juz w tamtym roku zarezerwowali ten w klub, w którym grali pierwszy koncert pół wieku temu. Koniec offa
Powiedziałbym, że 30/70 dla marzeńslayer pisze:jakieś przesłanki, czy tylko zdrowo marzymy o tym wydarzeniu?:)yankes pisze:The Rolling Stones - Narodowy? Trasa na 50lecie kapeli
Nie wydaje mi się aby RS ruszyli w jakąś wielką trasę po świecie... Ci goście są już baaaardzo wiekowi, średnia to ok. 70 lat!!! Może kilka - kilkanaście koncertów na 50 - LECIE, ja już dwukrotnie ich widziałem i potwierdzam: MEGA!!!!
-
Deleted User 4876
ale wam zazdroszczę RS ( hehe w temacie o Madonnie )
kurde akurat byłem na okresie próbnym jak grali w 2007 wiec nie było szans na urlop, czy nawet na bilet wtedy.. ale teraz wiem, ze chocby 200-250 funciaków ten bilet w Londynie kosztował to nie odpuszcze
a na Madonne.. hm w sumie jak ktos lubi taką muzyke to warto, byłem w 2009 i nie załuję... na pewno fajna odmiana od rockowych i metalowych gigów.
+1szatanista pisze:To samo myślę o zespole Turbokrusejder pisze: [Komentarz usunięty przez ACTA] mnie obchodzi ta [Komentarz usunięty przez ACTA]
Madonna ma pare fajnych kawałków, Turbo nie.
Co wy tak Turbo nie lubicie? Epidemie też wam się nie podobają?
Ale żeby nie było- Madonna nie tylko ma parę fajnych kawałków ale nawet jeden cały świetny album. Koncert fajnie byłoby zobaczyć.
Ale żeby nie było- Madonna nie tylko ma parę fajnych kawałków ale nawet jeden cały świetny album. Koncert fajnie byłoby zobaczyć.
Taka moda, że na forum można promować tylko koncerty zagranicznych gwiazd, na które bilety są od 100 zł wzwyż, bo inaczej nie można psioczyć, że bilety za drogie.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- michalhusta
- -#Invader

voivod pisze:Turbo nie.
Maiden England!
Wiesz, w moim, ale myślę, że nie tylko w moim przypadku "pojazd" na Turbo nie ma za wiele współnego z opinią na temat tego zespołu. Ja wiem ile dla heavy metalu w Polsce ta kapela znaczy itd, ale obecnie specjalnie mnie nie interesuje co oni robią.masarenka pisze:Co wy tak Turbo nie lubicie? Epidemie też wam się nie podobają?
.
Aaaaa
Mam coraz większe problemy z wyłapywaniem ironii.
Co do Turbo- jeśli ktoś nie lubi patatajek, rootsowopodobnej Sepultury, szwedzkiego death metalu, to Turbo, jako, że grało wszystkie te rzeczy
faktycznie może nie interesować. Ale jeśli ktoś lubi połamany thrash, "...AJFA" czy "Bastard" to po polskojęzyczne "Epidemie" warto sięgnąć.
Co do Turbo- jeśli ktoś nie lubi patatajek, rootsowopodobnej Sepultury, szwedzkiego death metalu, to Turbo, jako, że grało wszystkie te rzeczy
Przypominam, że to temat o Madonnie. Przenieśmy tę dyskusję gdzie indziej bo wprowadzamy ludzi w błąd.
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

Najśmieszniejsze jest to,że Madonna w latach 80 uchodziła za pop i to bardzo niskich lotów. Teraz należy się o niej wypowiadać z uznaniem jako poważnej artystce za te tanie ekscesy i parę politycznych wypowiedzi.
Też nie rozumiem dlaczego na tym forum powstają takie tematy ,spokojnie taki koncert można w offtopowni odgadać, przed koncertem będzie pewnie 10 stron postów ,a po żadna relacja-bo realnie nikt na to nie pójdzie.
Nie rozumiem czego ma to służyć
Też nie rozumiem dlaczego na tym forum powstają takie tematy ,spokojnie taki koncert można w offtopowni odgadać, przed koncertem będzie pewnie 10 stron postów ,a po żadna relacja-bo realnie nikt na to nie pójdzie.
Nie rozumiem czego ma to służyć
#%@Y(&%^%#(@
Przed koncerrtem Lady Gagi też częśc srała, ze nikt nie pójdzie, po co taki temat. Byłem na niej w Pradze, sporo ludzi było w Sopocie, pojawiły się recenzje. DAJCIE INNYM SŁUCHAC JAKIEJ MUZYKI CHCA
W DUPIE MAM CO UWAŻASZ O NIEJ. GŁĘBOKO. SŁUŻYĆ TO MA TEMU, ŻE TO JEST FORUM KURWA INFORMACYJNE, A NIE JEDYNEJ SŁUSZNEJ MUZYKI
dajcie mi ostrzeżenie, ale ja już nie moge bez przeklinania jak ich czytam
autor postu został ukarany ostrzeżeniem
[mod]prosił i dostał
[/mod]
Przed koncerrtem Lady Gagi też częśc srała, ze nikt nie pójdzie, po co taki temat. Byłem na niej w Pradze, sporo ludzi było w Sopocie, pojawiły się recenzje. DAJCIE INNYM SŁUCHAC JAKIEJ MUZYKI CHCA
W DUPIE MAM CO UWAŻASZ O NIEJ. GŁĘBOKO. SŁUŻYĆ TO MA TEMU, ŻE TO JEST FORUM KURWA INFORMACYJNE, A NIE JEDYNEJ SŁUSZNEJ MUZYKI
autor postu został ukarany ostrzeżeniem
[mod]prosił i dostał
Ostatnio zmieniony śr lut 08, 2012 11:29 pm przez Kuki91, łącznie zmieniany 1 raz.
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

Tak to w takim razie niech powstają tematy o wszystkich koncertach jakie odbywają się w Polsce, dlaczego nie. Niech np.koncert Accept, Ufo czy Motorhead przeplata się z koncertami Feel, Dody i reunion Ich Troje ,dlaczego nie?Kuki91 pisze:#%@Y(&%^%#(@
Poza tym jestem pewien ,że na ten koncert 70% ludzi nie pójdzie dla muzyki Madonny tylko by zobaczyć skandal na scenie, a na pewno taki będzie -cała kariera tej "brak mi słowa" o tym świadczy