01/08/2012 - Madonna - Warszawa

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

kobonga
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Re: 01/08/2012 - Madonna - Warszawa

Post autor: kobonga »

1171 pln - hot ticket pakiet
1171 pln - golden circle early entrance pakiet
413 pln - trybuny
330 pln - trybuny
275 pln - trybuny
149 pln - trybuny
413 pln - golden circle
275 pln - płyta
149 pln - osoby niepełnosprawne
yankes
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: yankes »

RALF pisze:Podstawowe bilety - taniej niż SONI:
kobonga pisze:
1171 pln - hot ticket pakiet
1171 pln - golden circle early entrance pakiet
413 pln - trybuny
330 pln - trybuny
275 pln - trybuny
149 pln - trybuny
413 pln - golden circle
275 pln - płyta
149 pln - osoby niepełnosprawne
[/code]
Rzeczywiście taniej, niż na Sonisphere, ale najważniejsze, że zanim opublikowali dokladne ceny biletów, kolejny raz napisałeś o Bemowie :facepalm:
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

@Yankes

dobrze ciotko. Znikam stąd.
Ostatnio zmieniony wt lut 07, 2012 7:03 pm przez krusejder, łącznie zmieniany 2 razy.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Awatar użytkownika
masarenka
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: masarenka »

413 to mniej niż 308 a 275 to mniej niż 209? Czy nie łapię przekazu?
Awatar użytkownika
DeJMIeN Wielki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: DeJMIeN Wielki »

I na co to komu ? :mryellow:
Awatar użytkownika
slayer
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: slayer »

yankes pisze:The Rolling Stones - Narodowy? Trasa na 50lecie kapeli
jakieś przesłanki, czy tylko zdrowo marzymy o tym wydarzeniu?:)
Jazz is not dead, it just smells funny.
Deleted User 4876

Post autor: Deleted User 4876 »

zdrowo marzymy :) eh chociaz czekam az potwierdzą ich występ w Londynie, bo pomimo faktu iz Keith się z Mickiem pokłócił to juz w tamtym roku zarezerwowali ten w klub, w którym grali pierwszy koncert pół wieku temu. Koniec offa
yankes
-#Clansman
-#Clansman

slayer pisze:
yankes pisze:The Rolling Stones - Narodowy? Trasa na 50lecie kapeli
jakieś przesłanki, czy tylko zdrowo marzymy o tym wydarzeniu?:)
Powiedziałbym, że 30/70 dla marzeń ;-) Sporo mówi się o trasie z okazji 50lecia zespołu. Pojawili się na niemieckim eventimie w ticketalarmie, właśnie z tej okazji. Tak, jak pisałem, są także na naszym. A że Narodowy? Przy okazji ogłoszenia Coldplay pojawiła się informacja, że ma być 10 dużych imprez na Narodowym w tym roku, w tym 5 koncertów ( jest Coldplay i Madonna ). Jakby mieli zagrać w Polsce, to myślę, że właśnie na tam. Zobaczymy. Bardzo bym się cieszył, bo ich poprzedni koncert w Warszawie był genialny.
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: RALF »

Nie wydaje mi się aby RS ruszyli w jakąś wielką trasę po świecie... Ci goście są już baaaardzo wiekowi, średnia to ok. 70 lat!!! Może kilka - kilkanaście koncertów na 50 - LECIE, ja już dwukrotnie ich widziałem i potwierdzam: MEGA!!!!
Deleted User 4876

Post autor: Deleted User 4876 »

ale wam zazdroszczę RS ( hehe w temacie o Madonnie ) :P kurde akurat byłem na okresie próbnym jak grali w 2007 wiec nie było szans na urlop, czy nawet na bilet wtedy.. ale teraz wiem, ze chocby 200-250 funciaków ten bilet w Londynie kosztował to nie odpuszcze :D a na Madonne.. hm w sumie jak ktos lubi taką muzyke to warto, byłem w 2009 i nie załuję... na pewno fajna odmiana od rockowych i metalowych gigów.
voivod
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: voivod »

szatanista pisze:
krusejder pisze: [Komentarz usunięty przez ACTA] mnie obchodzi ta [Komentarz usunięty przez ACTA]
To samo myślę o zespole Turbo :D
+1

Madonna ma pare fajnych kawałków, Turbo nie.
Awatar użytkownika
masarenka
-#Trooper
-#Trooper

Co wy tak Turbo nie lubicie? Epidemie też wam się nie podobają?

Ale żeby nie było- Madonna nie tylko ma parę fajnych kawałków ale nawet jeden cały świetny album. Koncert fajnie byłoby zobaczyć.
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

Taka moda, że na forum można promować tylko koncerty zagranicznych gwiazd, na które bilety są od 100 zł wzwyż, bo inaczej nie można psioczyć, że bilety za drogie.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Awatar użytkownika
michalhusta
-#Invader
-#Invader

Post autor: michalhusta »

voivod pisze:Turbo nie.
:shock: No co ty!? To przecież herezja tak mówić....a krążek "Kawaleria Szatana"? Przecież to jeden z największych dorobków polskiego Heavy Metalu!
Maiden England!
yankes
-#Clansman
-#Clansman

masarenka pisze:Co wy tak Turbo nie lubicie? Epidemie też wam się nie podobają?
.
Wiesz, w moim, ale myślę, że nie tylko w moim przypadku "pojazd" na Turbo nie ma za wiele współnego z opinią na temat tego zespołu. Ja wiem ile dla heavy metalu w Polsce ta kapela znaczy itd, ale obecnie specjalnie mnie nie interesuje co oni robią. ;-) Ten "pojazd" jest na zasadzie jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie i jak pewien jegomość wpierdala się w kilka tematów i wyjeżdża z poematami, że to forum Maiden i dlaczego pisze się o [ tu wpisz nazwę zagranicznego wykonawcy, na koncert którego bilety kosztują więcej niż 100zł ] a nie promuje niczego innego, to reakcja jets jaka jest. Tyle i tylko tyle. Z betonem się walczy :lol:
Awatar użytkownika
masarenka
-#Trooper
-#Trooper

Aaaaa :B Mam coraz większe problemy z wyłapywaniem ironii.

Co do Turbo- jeśli ktoś nie lubi patatajek, rootsowopodobnej Sepultury, szwedzkiego death metalu, to Turbo, jako, że grało wszystkie te rzeczy ;-) faktycznie może nie interesować. Ale jeśli ktoś lubi połamany thrash, "...AJFA" czy "Bastard" to po polskojęzyczne "Epidemie" warto sięgnąć.
Awatar użytkownika
tomtomala
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: tomtomala »

Przypominam, że to temat o Madonnie. Przenieśmy tę dyskusję gdzie indziej bo wprowadzamy ludzi w błąd.
ZłapanyWCzasie
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: ZłapanyWCzasie »

Najśmieszniejsze jest to,że Madonna w latach 80 uchodziła za pop i to bardzo niskich lotów. Teraz należy się o niej wypowiadać z uznaniem jako poważnej artystce za te tanie ekscesy i parę politycznych wypowiedzi.
Też nie rozumiem dlaczego na tym forum powstają takie tematy ,spokojnie taki koncert można w offtopowni odgadać, przed koncertem będzie pewnie 10 stron postów ,a po żadna relacja-bo realnie nikt na to nie pójdzie.
Nie rozumiem czego ma to służyć
Awatar użytkownika
Kuki91
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Kuki91 »

#%@Y(&%^%#(@

Przed koncerrtem Lady Gagi też częśc srała, ze nikt nie pójdzie, po co taki temat. Byłem na niej w Pradze, sporo ludzi było w Sopocie, pojawiły się recenzje. DAJCIE INNYM SŁUCHAC JAKIEJ MUZYKI CHCA

W DUPIE MAM CO UWAŻASZ O NIEJ. GŁĘBOKO. SŁUŻYĆ TO MA TEMU, ŻE TO JEST FORUM KURWA INFORMACYJNE, A NIE JEDYNEJ SŁUSZNEJ MUZYKI

dajcie mi ostrzeżenie, ale ja już nie moge bez przeklinania jak ich czytam :facepalm:

autor postu został ukarany ostrzeżeniem
[mod]prosił i dostał :cool: [/mod]
Ostatnio zmieniony śr lut 08, 2012 11:29 pm przez Kuki91, łącznie zmieniany 1 raz.
ZłapanyWCzasie
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: ZłapanyWCzasie »

Kuki91 pisze:#%@Y(&%^%#(@

Przed koncerrtem Lady Gagi też częśc srała, ze nikt nie pójdzie, po co taki temat. Byłem na niej w Pradze, sporo ludzi było w Sopocie, pojawiły się recenzje. DAJCIE INNYM SŁUCHAC JAKIEJ MUZYKI CHCA

W DUPIE MAM CO UWAŻASZ O NIEJ. GŁĘBOKO. SŁUŻYĆ TO MA TEMU, ŻE TO JEST FORUM KURWA INFORMACYJNE, A NIE JEDYNEJ SŁUSZNEJ MUZYKI

dajcie mi ostrzeżenie, ale ja już nie moge bez przeklinania jak ich czytam :facepalm:
Tak to w takim razie niech powstają tematy o wszystkich koncertach jakie odbywają się w Polsce, dlaczego nie. Niech np.koncert Accept, Ufo czy Motorhead przeplata się z koncertami Feel, Dody i reunion Ich Troje ,dlaczego nie?

Poza tym jestem pewien ,że na ten koncert 70% ludzi nie pójdzie dla muzyki Madonny tylko by zobaczyć skandal na scenie, a na pewno taki będzie -cała kariera tej "brak mi słowa" o tym świadczy
ODPOWIEDZ