Księga Skarg i Wniosków

Regulamin, kwestie techniczne i organizacyjne związane z forum, info o Fan Klubie

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Deleted User 804

Re: Księga Skarg i wniosków

Post autor: Deleted User 804 »

Cześć

zapraszam na Wrocławski Fan Club Iron Maiden Clansman

Up the Irons

www.clansmanwfim.fora.pl
Nie kłam :lol:
ZłapanyWCzasie pisze: ale jak napisałem -tylko dzieci są pamiętliwe,spoko
sam poruszyłeś temat wysyłania pw.
Awatar użytkownika
ttomasz
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: ttomasz »

Mniejsza z PW itp, po co sobie wytykać takie rzeczy ;-)

Złapany nawiązał do trzydziestolecia TNOTB, dvd i koncertów BB które odbędą się w jednakowym czasie. Jak dla mnie pomysł na np. wspólne oglądnięcie dvd w jakimś klubie, na ekranie większym niż przeciętny monitor nie jest zły. Tylko do tego potrzeba trochę więcej osób, pytanie czy na coś takiego są chętni, bo w ramach samego Clansmana nie będziem tego robić ;-) ?
Awatar użytkownika
Slaug
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Slaug »

Zmień szatę graficzną i poukładaj jakoś działy, tematy z sensem, bo strasznie nieczytelne jest to twoje forum, a co za tym idzie, zniechęca do bycia jednym z forumowiczów. Zresztą, po przeczytaniu kilku postów tam znajdujących się odnoszę wrażenie, że nie ma tam nikogo innego poza członkami SanktuariuM, więc bezsensu, robić taki podział na dwa FC, z czego jeden mniejszy jest częścią większego, lepszego.
Deleted User 2868

Post autor: Deleted User 2868 »

Slaug pisze:odnoszę wrażenie, że nie ma tam nikogo innego poza członkami SanktuariuM, więc bezsensu, robić taki podział na dwa FC, z czego jeden mniejszy jest częścią większego, lepszego.
Nic dodać, nic ująć. ;-)
ZłapanyWCzasie
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: ZłapanyWCzasie »

Slaug pisze:że nie ma tam nikogo innego poza członkami SanktuariuM,
hahahaha,byś się zdziwił i to bardzo

Na szatę graficzną nie mam wpływu,nie jestem ani administratorem ani moderatorem.
Tematy tworzą wszyscy wg.uznania

Deleted User 804-może sobie czegoś nie przypominam,ale wchodząc w swoje archiwalne wiadomości,wszystkie (było ich chyba 8 ) zaproszenia tak mniej więcej brzmią
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

Szczerze mówiąc to tak naprawdę jakie to ma znaczenie? Chodzi mi o te całe "fan cluby"? Przecież to i tak nie ma jakiejś wielkiej wartości. Kwestia skupienia kilkunastu, czy kilkudziesięciu osób na forum i zasadniczo na tym to się kończy.
www.MetalSide.pl
ZłapanyWCzasie
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

z tym drugim warnem to jest przegięcie na całej linii - żadnego powodu bo tłumaczenie w stylu " emocje emocjami, ale przestań już "pieprzyć, k...." itd :] " to co to za powód do warna

a co jak mam skomentować tą wiadomość

"aha , no fajnie " ???

ciekawe , że Ci którzy wymagają dystansu wobec muzyki nie mają go do żadnej innej sprawy
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

Czyżby Yankes miał kolejny zły dzień ?
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Deleted User 804

krusejder pisze:Czyżby Yankes miał kolejny zły dzień ?
Pudło. Zresztą i tak nie ma to znaczenia. Warn jest od administracji i tyle.
ZłapanyWCzasie pisze:z tym drugim warnem to jest przegięcie na całej linii - żadnego powodu bo tłumaczenie w stylu " emocje emocjami, ale przestań już "pieprzyć, k...." itd :] " to co to za powód do warna
No faktycznie dość mało precyzyjny powód bo pasuje do większości Twoich postów i będę musiał się dopytać za które dokładnie był wystawiony.
yankes
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: yankes »

krusejder pisze:Czyżby Yankes miał kolejny zły dzień ?
Grzecznie powiem - weź Ty się ode mnie odpierdol. :lol:

A ostrzeżenia Złapany nie dostał ode mnie.
ZłapanyWCzasie
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Sorry ale jak dla mnie to jest żałosne , jak pytałem o przeklinanie to było powiedziane taki jest regulamin i trzeba się poprostu dostosować

Natomiast teraz dostaję warna z powodu o którym w regulaminie nie ma nic mowy.

To jak ?

Poza wszystkim to jest lekko upokarzające bym ja stary ch_j musiał się przejmować by przypadkiem nie napisać czegoś zbyt emocjonalnie bo to kogoś obraża. W tematach polityka czy sport nie takie tu rzeczy odprawiano ale rozumiem , że to jest poważne ale nie muzyka , a już na pewno nie Iron Maiden , bo AC/DC , Slayer czy Metallica to jak najbardziej ale Iron Maiden ! tu trzeba podchodzić z dystansem bo inaczej wieś , obciach
Deleted User 804

9. Notorycznego pisania postów bezsensownych lub bardzo odbiegających od tematu. Nie tyczy się to zupełnie luźnych tematów np. wielu tematów w Kawiarni SanktuariuM.
9a. O tym czy posty są bezsensowne decyduje Administracja i Moderacja. Użytkownik ma możliwość zgłaszania postów, które potem my rozpatrujemy.
yankes
-#Clansman
-#Clansman

Tylko na tyle Cie krusejder stać? Najpierw wyjeżdżasz z oskarżeniami a potem zamiast przeprosić za pomówienie to tchórzliwie zgłaszasz mojego posta do administracji? :lol:
ZłapanyWCzasie
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Yankes byś poznał Krusejdera osobiście to byś takich głupot teraz nie pisał , ale rozumiem , że internet powoduje wkurzenie -sam to czasami mam , jednak czasami warto zluzować , więcej emocji lepiej w muzykę wkładać mniej we własne ambicje

ps. to już mój ostatni post na tym forum , poprosiłem Deleted User 804a na priv o skasowanie konta , moja inicjatywa Dolnośląska jest traktowana jako konkurencja i to coraz bardziej wydaję mi się oczywiste

ps.2 mimo wszystko szkoda

ps.3 mimo wszystko Up the Irons
Awatar użytkownika
Slaug
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Slaug »

2. KWESTIA PRZEKLINANIA
- Zabrania się stosowania wszelkich wulgaryzmów!
yankes pisze:Grzecznie powiem - weź Ty się ode mnie odpierdol. :lol:
Lekka paranoja.

[EDIT] Kto jak kto, ale moderator powinien chyba przestrzegać regulaminu. Jest to po prostu niesprawiedliwe, od zwykłych użytkowników wymaga się postępowania zgodnego z regulaminem, od moderatorów już nie? Ktoś kto jest na takim stanowisku, powinien być uosobieniem kultury i spokoju, chociażby po to by dawać przykład zwykłym użytkownikom, którym się regulaminu zwyczajnie czytać nie chcę. No cóż...

Wiem, że nie jest to nic wielkiego, świat nie ulegnie destrukcji jak moderator przeklnie, ale chociażby tak dla zachowania pewnych zasad i norm etycznych, można by się opanować.
yankes
-#Clansman
-#Clansman

Ponieważ tylko członkowie administracji mogą zobaczyć, kto daje warny, informuje, że sam sobie wystawiłem. :lol:

P.S. ostatnio mocno odpuściliśmy temat wulgaryzmów, ale skoro sami tego chcecie to prosze bardzo. Tylko, żeby później nie było płaczu.
Deleted User 804

ZłapanyWCzasie pisze: ps. to już mój ostatni post na tym forum , poprosiłem Deleted User 804a na priv o skasowanie konta , moja inicjatywa Dolnośląska jest traktowana jako konkurencja i to coraz bardziej wydaję mi się oczywiste
jaka konkurencja :roll: Jedyne za co zostałeś z nią ukarany to rozsyłanie niechanych pw do innych użytkowników, ale np temat o waszym zlocie został przez nas nietknięty.
ZłapanyWCzasie
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

ale mimo to proszę o skasowanie konta
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

yankes pisze:Tylko na tyle Cie krusejder stać? Najpierw wyjeżdżasz z oskarżeniami a potem zamiast przeprosić za pomówienie to tchórzliwie zgłaszasz mojego posta do administracji? :lol:
Odwołuję się do swoich doświadczeń z Twoją osobą, a te nie są najlepsze. Nie ciągnijmy tego tematu, bo to nie ma sensu.

Za często wywołujecie awantury i tak jest ze sprawą Złapanego W Czasie.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Awatar użytkownika
Szajba
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: Szajba »

ZłapanyWCzasie pisze:ps. to już mój ostatni post na tym forum , poprosiłem Deleted User 804a na priv o skasowanie konta , moja inicjatywa Dolnośląska jest traktowana jako konkurencja i to coraz bardziej wydaję mi się oczywiste
no kurwa mać, Nomad... chłopie wytłumacz mi, co jest z Tobą nie tak? masz jakieś kompleksy na punkcie sanktuarium? czy może po prostu delirium tremens? robisz szopkę tysiąclecia z każdego swojego odejścia z forum(szacuje, że jest to jakies 10). Jesteś ode mnie starszy ile? 3 lata? a zachowujesz się jakbyś był z 10 lat wstecz. Poczytaj sobie swoje posty sprzed 2-3 lata i zobacyzsz, że Twoja reakcja będzie "o boże co za debil to pisał".

a hasło"moja wrocławska inicjatywa jest dla Was konkurencją" to "lekka" przesada, zważywszy na to, że "w Twoim FC" jest jest moze z 20 osób, a sanktuarium też role FC ogranicza do minimum

odstaw gorzoł, prosze...
już nie mam tu najwięcej postów :roll: :evil:
ODPOWIEDZ