01-04/04/2012 - Blaze Bayley - Polska
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 01-04/04/2012 - Blaze Bayley - Polska
pewnie, że warto. Szkoda tylko, że gra teraz głównie IM. Mam nadzieję, że w ramach tej trasy głównie będzie nowa płyta i jego solowe dokonania....
Pod tym względem pozytywnie zaskoczyła mnie Tarja - na koncercie nie było żadnego utworu Nightwisha....
Pod tym względem pozytywnie zaskoczyła mnie Tarja - na koncercie nie było żadnego utworu Nightwisha....
Fajne kawałki, ale szczególnie za nimi nie szaleję. Cokolwiek Blaze zagra będzie dla mnie dobrze 
vanyorick
Zależy jaka będzie nowa płyta. Black Country i 30sekundowy trailer na fb innej optymizmem nie napawają...
vanyorick
Zależy jaka będzie nowa płyta. Black Country i 30sekundowy trailer na fb innej optymizmem nie napawają...
to całkiem super! z twojej strony!
No chyba niekoniecznie... Ostatni set to 5 kawałków Maiden (Futureal, Man on the Edge, Virus, Clansman i Lord of the Flies) a reszta to jego solowe dokonania. Więc raczej nie gra "głownie IM"vanyorick pisze:Szkoda tylko, że gra teraz głównie IM. Mam nadzieję, że w ramach tej trasy głównie będzie nowa płyta i jego solowe dokonania....
- michalhusta
- -#Invader

Widzę, Blaze Bayley nauczył się polskiego i nakłania ludzi aby przyszli na jak najwięcej koncertówto całkiem super! z twojej strony!
Maiden England!
Kiedyś grał i po dwa, a w wielu wywiadach zapowiadał ograniczenie do jednego, lub nawet...całkowitą rezygnację! Tymczasem mamy tendencję wzrostową, choć jak już wspomniałem cokolwiek zagra będzie dobrzepucha pisze:No chyba niekoniecznie... Ostatni set to 5 kawałków Maiden (Futureal, Man on the Edge, Virus, Clansman i Lord of the Flies) a reszta to jego solowe dokonania. Więc raczej nie gra "głownie IM"
wg głównej koncertu w Warszawie nie ma...
termin wcześniej planowany jest wolny ale wieści brak....
termin wcześniej planowany jest wolny ale wieści brak....
Niestety data we Wrocławiu jest słaba. Tego samego dnia jest jeszcze Closterkeller i SBB, z czego pójdę chyba na tych ostatnich.
Mam bilecik na Gdańsk
jaram się. Mam nadzieje na Virus, Sign of the Cross i Clansmana
Jak wygląda merch Blaza? Warto brać więcej kasy? Głównie chodzi mi o jakis tour/event stuff lub jakies limitowane wydawnictwa?
Jak wygląda merch Blaza? Warto brać więcej kasy? Głównie chodzi mi o jakis tour/event stuff lub jakies limitowane wydawnictwa?
No proszę Cię, stary... SBB koncertuje średnio co pół roku i jeździ non stop po Polsce... Closterkeller to już ogólnie przemilczę... Masz możliwość zobaczenia kolesia co śpiewał kiedyś z IRON MAIDEN, w wybierasz koncert zespołu z Polski, który i tak jeszcze nie raz będzie grał w Twoim mieście... Nigdy nie zrozumiem takiego podejścia, serioIgorW pisze:Niestety data we Wrocławiu jest słaba. Tego samego dnia jest jeszcze Closterkeller i SBB, z czego pójdę chyba na tych ostatnich.
W zeszłym roku we wrześniu szału wielkiego nie było - limitowany LP "The Man Who Would Not Die", cd "Promise and Terror" i w sumie była jeszcze koszulka promująca tour z datami koncertów na odwrocie (pomijam że obrazek na przodzie był totalnie beznadziejny) - niemniej jednak w sumie fajna pamiątka... (gorzej z ceną...).Kimal_ pisze: Jak wygląda merch Blaza? Warto brać więcej kasy? Głównie chodzi mi o jakis tour/event stuff lub jakies limitowane wydawnictwa?
3 kwietnia Blaze gra w Olsztynie, z czego się bardzo cieszę.
NIE DLA CZARNEGO ROBOCOPA!
A jest ten koncert w Warszawie czy go nie ma?
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Chyba nic z tego...
Ciekawi mnie skąd wziąłeś tą informację o częstotliwości koncertowania SBB. Przyznaj się, wymyśliłeś, no nie? Bo nijak się ma ona do faktów ;0pucha pisze:No proszę Cię, stary... SBB koncertuje średnio co pół roku i jeździ non stop po Polsce...
Zespół gra bardzo rzadko i bardzo mało (ostatnia trasa 2 lata temu, tegoroczna to tylko 4 koncerty), więc każda okazja do ujrzenia ich to coś wyjątkowego, tym bardziej, że nie wiadomo jak długo jeszcze pograją. Closterkeller owszem, grają dość często, ale nie widziałem już ich od dłuższego czasu - pokrywało się z innymi koncertami.
Możesz milczeć, milczenie jak złoto :p. I owszem, wybieram zespół z Polskipucha pisze:Closterkeller to już ogólnie przemilczę... Masz możliwość zobaczenia kolesia co śpiewał kiedyś z IRON MAIDEN, w wybierasz koncert zespołu z Polski...
Nic na to nie poradzę heh :dpucha pisze:Nigdy nie zrozumiem takiego podejścia, serio
Na marginesie, BB widziałem we Wrocku w 2009 roku. Szału nie było, choć bardzo gościa lubię. Jednak z powyższego zestawu stawiam na SBB, po prostu mocniejsza konkurencja
To juz w sumie potwierdzone na stronie klubu ze Blaze zagra 3 kwietnia w klubie Nowy Andergrant w Olsztynie. Bilety 30/40zl
Apropo Wrocka:
Witaj!!!
Drukowane będą do tygodnia i dostępne tylko w klubie od wt. do niedz.
po godz. 18.00
Ale mozna dokonac przelewu jak pon.
Przedsprzedaż 47 zł.za bilet
Ważna inf. Wpuszczamy tylko osoby pełnoletnie!
Bilety będą do odbioru w dniu koncertu .
Po otrzymaniu przelewu wyśle potwierdzenie.
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Ja dzis kupilem bilet do Lublina:) A niedawno przesluchalem tytulowego singla i... cieniutko, niestety:/ Jedyny pozytyw, to ze krotki numer. Dodajac "Black Country", wszystkie znaki wskazuja na to, ze nie bedzie dobrze. Oby to byla zwykla zmyla.
No niestety tylko refren w miarę...
Słabo album się zapowiada, oj bardzo słabo.
Słabo album się zapowiada, oj bardzo słabo.