01-03/06/2012 - Ursynalia - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Re: 01-03/06/2012 - Ursynalia - Warszawa
Czyli będzie więcej niż 2 zespoły zagraniczne dziennie ?
1.06 - Slayer
2.06 - Nightwish i Limp Bizkit
3.06 - BT, Gojira i Mastodon ?
1.06 - Slayer
2.06 - Nightwish i Limp Bizkit
3.06 - BT, Gojira i Mastodon ?
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Wg linku do YT http://pl-pl.facebook.com/ursynalia?sk=wall z ostatniego wpisu Nightwish jest Headlinerem ...
01.06. Slayer, Luxtorpeda,...
02.06. Limp Bizkit, Billy Talent,...
03.06. Nightwish, Mastodon, Gojira,...
Wg mojej dedukcji...
No ale za 69 zł festiwal mega
01.06. Slayer, Luxtorpeda,...
02.06. Limp Bizkit, Billy Talent,...
03.06. Nightwish, Mastodon, Gojira,...
Wg mojej dedukcji...
No ale za 69 zł festiwal mega
jest opcja kupna biletu na jeden dzien? zy nie zależnie ile bede tam sedział kupuję 1 stały bilet?
"Ursynalia Warsaw Student Festival
Już w najbliższą środę ogłosimy kolejnego polskiego wykonawcę, który zagra podczas tegorocznych Ursynaliów na scenie głównej.
Zdradzimy ponadto jeszcze jedną, dużą informację. Jaką?
Bądźcie z nami 14 marca, jak zwykle po 19, jak zwykle na antenie EskaROCK
"
Już w najbliższą środę ogłosimy kolejnego polskiego wykonawcę, który zagra podczas tegorocznych Ursynaliów na scenie głównej.
Zdradzimy ponadto jeszcze jedną, dużą informację. Jaką?
Bądźcie z nami 14 marca, jak zwykle po 19, jak zwykle na antenie EskaROCK
Wlasnie, tak w ogole pierwszym zespołem na scenie klubowej jest TABASKO! Bardzo fajny wybór 
Co do dużego newsa, spodziewam się wieści o jednodniowych biletach albo o polu namiotowym
(albo o konkursie kapel)
Co do dużego newsa, spodziewam się wieści o jednodniowych biletach albo o polu namiotowym
Wczoraj ogłosili LIPALI, dziś więcej informacji:
Informacje z obozu Ursynaliów
Festiwal już coraz bliżej. Za kilkadziesiąt dni na Kampusie SGGW rozpocznie się największy studencki festiwal w Europie, Ursynalia - Warsaw Student Festival. Z tej okazji mamy dla Was kolejne, ważne informacja.
Po pierwsze potwierdzamy, iż na naszym festiwalu, po raz pierwszy w historii Ursynaliów powstanie pole namiotowe. W pełni profesjonalne, chronione, z dostępem do strefy gastronomicznej, prysznicami, toaletami, a nawet z punktem ładowania telefonów komórkowych . Przypominamy także, iż będzie one dodatkowo płatne, a zakupić je mogą tylko posiadacze karnetów trzydniowych. Wszelkie szczegóły podamy do końca miesiąca.
Po drugie dziś uległy zmianie ceny karnetów. Aktualnie są one dostępne w cenie:
Studenci SGGW - 49 zł
Pozostali Studenci - 99 zł
Nie Studenci - 129 zł
Karnety można oczywiście zakupić na stronie ticketpro.pl oraz w Empikach, Media Marktach i Saturnach w całej Polsce.
I w końcu po trzecie. Pełny program festiwalu, wraz z rozpiską dniową, czyli informacjami, która gwiazda gra którego dnia, podamy pod koniec marca. Tak samo pod koniec marca trafią do sprzedaży bilety jednodniowe.
Na sam koniec dobra wiadomość. To nie koniec gwiazd. Pojawią się jeszcze zarówno polskie, jak i zagraniczne nazwiska
Informacje z obozu Ursynaliów
Festiwal już coraz bliżej. Za kilkadziesiąt dni na Kampusie SGGW rozpocznie się największy studencki festiwal w Europie, Ursynalia - Warsaw Student Festival. Z tej okazji mamy dla Was kolejne, ważne informacja.
Po pierwsze potwierdzamy, iż na naszym festiwalu, po raz pierwszy w historii Ursynaliów powstanie pole namiotowe. W pełni profesjonalne, chronione, z dostępem do strefy gastronomicznej, prysznicami, toaletami, a nawet z punktem ładowania telefonów komórkowych . Przypominamy także, iż będzie one dodatkowo płatne, a zakupić je mogą tylko posiadacze karnetów trzydniowych. Wszelkie szczegóły podamy do końca miesiąca.
Po drugie dziś uległy zmianie ceny karnetów. Aktualnie są one dostępne w cenie:
Studenci SGGW - 49 zł
Pozostali Studenci - 99 zł
Nie Studenci - 129 zł
Karnety można oczywiście zakupić na stronie ticketpro.pl oraz w Empikach, Media Marktach i Saturnach w całej Polsce.
I w końcu po trzecie. Pełny program festiwalu, wraz z rozpiską dniową, czyli informacjami, która gwiazda gra którego dnia, podamy pod koniec marca. Tak samo pod koniec marca trafią do sprzedaży bilety jednodniowe.
Na sam koniec dobra wiadomość. To nie koniec gwiazd. Pojawią się jeszcze zarówno polskie, jak i zagraniczne nazwiska
No dobra, mogli poinformować o tej zmianie cen, że będzie wcześniej. Pewnie im nie starcza już kasy i zrobi się drugi Hunterfest.
NIE DLA CZARNEGO ROBOCOPA!
Informowali na feju kilka dni temu, ze ta pula się kończy, zostało kilkaset sztuk 
Przecież od początku informowano o tym, że ceny biletów będą stopniowo rosły, a na FB regularnie piszą, kiedy kolejne wzrosty nastąpią.
A z tym Hunter festem to masz nosa - wystarczy się doszukać informacji kto jest właścicielem agencji Arena Live, która jest współorganizatorem Ursynaliów.
Ale tym razem na wpadkę nie mogą sobie pozwolić, zbyt duże byłoby to ryzyko zarówno dla miasta, jak i samego SGGW.
A z tym Hunter festem to masz nosa - wystarczy się doszukać informacji kto jest właścicielem agencji Arena Live, która jest współorganizatorem Ursynaliów.
BENNY BENASSI NA URSYNALIACH
Masakra, to będzie koncert tego festiwalu

Masakra, to będzie koncert tego festiwalu
Pytanie dla osób uczestniczących w zeszłorocznej edycji festiwalu i tych ogólnie zorientowanych:
Czy możecie polecić jakiś nocleg w przystępnej cenie, najlepiej w pobliżu festiwalu? Dodam, że nie interesuje mnie pole namiotowe.
Czy możecie polecić jakiś nocleg w przystępnej cenie, najlepiej w pobliżu festiwalu? Dodam, że nie interesuje mnie pole namiotowe.
dobra, tylko ja nie mam warn facebooka i nie wiedziałem o tym. wystarczyła krótka notka na stronie czy newsletterze.Kuki91 pisze:Informowali na feju kilka dni temu, ze ta pula się kończy, zostało kilkaset sztuk
Ostatnio zmieniony pt mar 16, 2012 4:18 pm przez Maczup, łącznie zmieniany 1 raz.
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Czyli wygląda to tak:
1.06 - Slayer, Luxtorpeda
2.06 - Limp Bizkit, Nightwish, Illusion
3.06 - Gojira, Armia
?? - Mastodon, Benny Benassi, Billy Talent
dalej polskich nie chciało mi się szukać. W każdym razie myślę że Mastodona rzucą na pierwszy dzień a Billy'ego na trzeci, no ciekawe, zobaczymy.
2.06 - Limp Bizkit, Nightwish, Illusion
3.06 - Gojira, Armia
?? - Mastodon, Benny Benassi, Billy Talent
dalej polskich nie chciało mi się szukać. W każdym razie myślę że Mastodona rzucą na pierwszy dzień a Billy'ego na trzeci, no ciekawe, zobaczymy.

Mastodon i Billy Talent grają 1 i 2 na RaR/RiP więc na Ursynaliach zagrają 3go. Skąd pewność, że Limp Bizkit grają 2go?
2.06 - Nightwish, Illusion
3.06 - Mastodon, Billy Talent, Gojira, Armia
Wiadomo tylko, że odpada 3 czerwca, bo wtedy grają w Moskwie.
-
szatanista
- -#Long distance runner

WARSZAFSKI DESZCZ
Jaram się, w końcu zobaczę ich live
Jaram się, w końcu zobaczę ich live
Ursynalia facebook pisze:Ktoś tutaj czeka na ogłoszenia zespołów ze sceny głównej?
W takim razie mamy dla Was dobrą wiadomość. Już jutro na antenie radia EskaROCK po godzinie 19, ogłosimy kolejny zagraniczny zespół, który zagra na tegorocznych Ursynaliach!