Robimy akcje uhonorowania Number of the Beast na 30 lecie .
Spotkamy sie w rynku i ulozymy z liter narysowanych farbami na kartkach A 3 napis "30 lecie Number of the Beast"
Nastepnie wypad plenerowy / klubowy albo jedno i drugie
Fani Iron Maiden znowu razem !
a Spartan jesli uda Ci sie ten klub zalatwic to spoko mozna to polaczyc tyle Kamil mówi ze za malo czasu to do niego ew. zadzwon
ale ja to pod Pregierzem musze zrobic , stare czasy zracaja
ps. sorry za klawiature
http://www.lastfm.pl/event/3225688+30+l ... +the+Beast
bedzie tez na facebooku
The Number of the BEast 30 lecie -31 marca Wroclaw , Rynek
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

-
Wach Ma Misje
- -#Prowler

Re: The Number of the BEast 30 lecie -31 marca Wroclaw , Rynek
bardzo mi się podoba ta inicjatywa! gratuluje super pomysłu z tym A3. będę mógł wpaść z wisły?
hola! ten temat mnie skłonił do zalogowania
hola! ten temat mnie skłonił do zalogowania
- Władysław_Warneńczyk
- -#Ancient mariner

-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

Czy ktoś w ogóle wpadnie stąd?
Przewidziana jest impreza w klubie Czeski Raj z muzyką Iron Maiden więc zapraszam Wrocławiaków
Przewidziana jest impreza w klubie Czeski Raj z muzyką Iron Maiden więc zapraszam Wrocławiaków
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

Byłem po 4 nockach więc byłem strasznie zmęczony ale i tak miło spędziliśmy czas.
Oczywiście była to klasycznie kameralna impreza więc nie zrobi to może wielkiego wrażenia ale to właśnie takie spotkania z reguły wspominam najlepiej. Tyle, że mówię byłem zmęczony ale ważne , że napiliśmy się za przyszłe koncerty Sześciu charyzmatycznych ludzi w Polsce i nie tylko.
Oczywiście była to klasycznie kameralna impreza więc nie zrobi to może wielkiego wrażenia ale to właśnie takie spotkania z reguły wspominam najlepiej. Tyle, że mówię byłem zmęczony ale ważne , że napiliśmy się za przyszłe koncerty Sześciu charyzmatycznych ludzi w Polsce i nie tylko.
Super było, cieszę się że sporo nowych osób poprzychodziło, bo myślałem że będzie "standardowa" ekipa
Możnaby w podobnym gronie spotkanie powtórzyć jeszcze, wszystkim się chyba podobało.
Możnaby w podobnym gronie spotkanie powtórzyć jeszcze, wszystkim się chyba podobało.