BlazeFB pisze:New show confirmed on 3rd of April: Nowy Andergrant, Olsztyn
01-04/04/2012 - Blaze Bayley - Polska
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 01-04/04/2012 - Blaze Bayley - Polska
pytanie do tych z góry mapy 
Jak zamówić bilet na Blaze do Łaźni? Tylko osobiście?
Jak zamówić bilet na Blaze do Łaźni? Tylko osobiście?
Można zadzwonić na numer podany na FB Łaźni i zarezerwować wejsciówki.
Napisałem do nich maila i odpowiedzieli, że tylko można kupić na miejscu. Jutro zadzwonię i zobaczymy... Dzięki
Pojawiły się setlisty marcowe - 5 utworów z nowej i 5 coverów IM. Nie jest źle... Chociaż wolałbym więcej kawałków Blaze
EDIT: na koncert w Gdańsku zostały 4 bilety
EDIT: na koncert w Gdańsku zostały 4 bilety
Wczoraj byłem w madness i nabyłem bilet numer 17. "Pan" jednak zapewniał mnie, że wiele osób zamówiło online i frekwencja będzie bardzo dobra, "może nawet przebije zeszłoroczną" (z tego co mówił ok. 70 osób).
Odkryłem też drugi plakat na mieście! Jeden (który znałem) na ulicy obok madness, drugi na drzwiach do madness
Odkryłem też drugi plakat na mieście! Jeden (który znałem) na ulicy obok madness, drugi na drzwiach do madness
ja zamówiłem online... wystraszyłem się bo jak zamawiałem Gdańsk to po mnie zostały tylko 4
Ale jednak różnica w cenie jest duża - w Łaźni tylko po 20 pln i będzie komplet (120 osób)
Dzisiaj gadałem z managerem klubu Madness i troszkę był wkurzony
na ceny biletów w innych miastach. Na dzisiaj sprzedanych było 30 biletów. Jutro jest tam jakiś metalowy koncert i pewno trochę biletów też zejdzie. Dodając do tego co zamówione online, to rzeczywiście jest szansa na większą frekwencję niż ostatnio 
W sobotę ok 17:20 w TVP Wrocław będzie zapowiedź (przez zespół InDespair) tego koncertu
W sobotę ok 17:20 w TVP Wrocław będzie zapowiedź (przez zespół InDespair) tego koncertu
www.MetalSide.pl
gumbyy pisze:Na dzisiaj sprzedanych było 30 biletów.
Wczoraj chyba jakaś impreza była, bo ludzie się zbierali i podskoczyło o ponad dyszkę, to pewnie masz rację.gumbyy pisze:Jutro jest tam jakiś metalowy koncert i pewno trochę biletów też zejdzie.
gumbyy pisze:Dzisiaj gadałem z managerem klubu Madness i troszkę był wkurzony na ceny biletów w innych miastach.
wkurzony, że inni też nie wywindowali ceny?vanyorick pisze:Ale jednak różnica w cenie jest duża - w Łaźni tylko po 20 pln i będzie komplet (120 osób)
50zł to chyba maksymalna cena jaką mógł wycisnąć żeby w miarę ludzi było...szkoda, ale co tam, taki wolny rynek
Ciekawe ile bierze Blaze i te jego grajki. Deleted User 804 kiedyś chyba gdzieś pisał, że 1000 Euro, ale to na stary skład było.
Ciekawe, czy temu Zwisenowi coś płaci, czy za same koszty przejazdu itp. go trzyma
-
Deleted User 804
od 800 do bodajże 2000 euro z tego co Jay mówił, ale to było prawie dwa lata temu. Teraz pewnie coś podobnego, tyle że więcej kasy idzie do niego a mniej do "zespołu".ttomasz pisze:Ciekawe ile bierze Blaze i te jego grajki. Deleted User 804 kiedyś chyba gdzieś pisał, że 1000 Euro, ale to na stary skład było.
Nie... o to że długo nie ogłaszali swoich cen. On ogłosił pierwszy, a inni dali niższe.ttomasz pisze:wkurzony, że inni też nie wywindowali ceny?![]()
www.MetalSide.pl
... sprzedane ?vanyorick pisze:EDIT: na koncert w Gdańsku zostały 4 bilety
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Wybiera się ktoś z Warszawy do Lublina? Jadę jutro samochodem z Wawy posiadam wolne miejsca. Więcej informacji na PW.
Aktualna trasa robiona jest po kosztach i Blaze nie ma stałej stawki - w większości przypadków gra "na procent", zwykle 80:20. Nie mam natomiast pojęcia jak dzieli się z zespołem, o ile ma co dzielić... Bo przypuszczam że większość kasy idzie na benzynę i koszty podróży (żarcie, spanie).Deleted User 804 pisze:od 800 do bodajże 2000 euro z tego co Jay mówił, ale to było prawie dwa lata temu. Teraz pewnie coś podobnego, tyle że więcej kasy idzie do niego a mniej do "zespołu".ttomasz pisze:Ciekawe ile bierze Blaze i te jego grajki. Deleted User 804 kiedyś chyba gdzieś pisał, że 1000 Euro, ale to na stary skład było.
Wróciłem po właśnie do domku i powiem jedno. BLAZE MIAŻDŻY!! Wokalnie po prostu rewelacja. Szkoda, że nie mam możliwości obejrzenia wszystkich 4 koncertów. Poza tym kupiłem sobie 3 płyty z autografami.
-
ARIELBORYSIUK
- -#Prowler

NO I CO CZESTER MASZ SIE ZA BOGA ZE WIDZIALES BLEJZA 2 RAZY?
NAWET MOJ TATA WIDZIAL GO 3 RAZY(W TYM 2 Z IRONSAMI)
+1czester52 pisze:Wróciłem po właśnie do domku i powiem jedno. BLAZE MIAŻDŻY!! Wokalnie po prostu rewelacja. Szkoda, że nie mam możliwości obejrzenia wszystkich 4 koncertów.
Koncert rewelacja, nie spodziewałem się aż takiej formy. Najbardziej (pozytywnie) zaskoczył mnie "zespół", naprawdę świetnie grali, zaskoczył Thomas, świetnie czuł się na scenie, aż miło patrzeć!
Jeśli chodzi o kawałki to nic nie pobije Maiden, zdecydowanie na nich bawiłem się najlepiej, taki Virus, czy Man on the Edge...z Blazowych na wymienienie zasługują głównie Stare At The Sun i The Brave. Całkiem fajnie też im to intro na początku w rytmach Black Country wyszło.
Ogólnie było świetnie, do tego fotka z Blazem i Promisse &Terror z autografem
Trochę nie rozumiem sensu Twojej wypowiedzi. Gość był na koncercie i podzielił się swoimi odczuciami, co mnie bardzo cieszy, bo wiem czego się spodziewać i jeszcze bardziej napaliłem sie na dzisiejszy wyjazd do Lublina. Gdzie masz problem?ARIELBORYSIUK pisze:NO I CO CZESTER MASZ SIE ZA BOGA ZE WIDZIALES BLEJZA 2 RAZY?