Liga utworów - komentarze
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- michalhusta
- -#Invader

Re: Liga utworów - komentarze
ojejej nie podziękowałem ci diego za twój trud, więc Dzięki 
Maiden England!
Fajna jest taka zabawa w te utwory, ale nie jest hmm... "prawdziwa". Dlaczego? bo gdybysmy mieli np teraz 92-93 rok to na pierwszym lub drugim miejscu byłby Fear.. ale że mamy 2012 i każdy juz się po prostu przejadł genialnoscią tego utworu to mamy go na miejscu 11. ITD
Fakt HBTN jest na pierwszym no ale to już tak chyba musi po prostu być ten kawałek jest ponad wszystkim co metalowe.
Fakt HBTN jest na pierwszym no ale to już tak chyba musi po prostu być ten kawałek jest ponad wszystkim co metalowe.
Mysle ,że jeszcze pare lat temu te wniki byłyby inne ze względu na hmmm inny skłąd osobowy forum czy średnią wieku 
- IRONSPARTAN
- -#Ancient mariner

Pełny szacun Diego za zaangażowanie i gratulacje za odmienny pomysł utworzenia takiej klasyfikacji. Między innymi, dzięki takim zabawom to forum żyje. Sam udziału nie brałem, ale miło jest zobaczyć wyniki i ocenić jakimi utworami fascynują się współcześni fani Maiden.
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

Mi się wydawało zawsze, że to dziś Fear of the Dark jest tak wysoko oceniany a dawniej (obecni dziś ) starzy fani katowali przede wszystkim Numbera , Powerslave czy Seventh Son , choć może być inaczejetoo pisze:Fajna jest taka zabawa w te utwory, ale nie jest hmm... "prawdziwa". Dlaczego? bo gdybysmy mieli np teraz 92-93 rok to na pierwszym lub drugim miejscu byłby Fear.. ale że mamy 2012 i każdy juz się po prostu przejadł genialnoscią tego utworu to mamy go na miejscu 11. ITD
Także gratulacje dla Diego za konkurs-brałem udział rzadko no ale faktycznie takie konkursy to fajna sprawa. Ja daaawno temu na forum też je prowadziłem to zawsze wygrywał Hallowed Be thy Name (Na moim forum Rime of the Ancient Mariner ). Różne były metody. Albo każdy dawał 10 utworów i liczyło się punkty(pierwszy utwór 10 ptk , 10-ty 1 ptk) albo z każdej płyty wybierano 2 utwory lub jeden i potem playoffy.
Co do samych wyników to Ironi mają przynajmiej 50 utworów które są na jednym fantastycznym poziomie-to cholernie ciężka sprawa taki wybór. Dla mnie ścisła czołówka obok ww utworów to jeszcze Phantom.., Seventh Son.., Sign.. ,Trooper , Flight of Icarus , Sea of Madness